STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

maçı kaybetmesek iyiydi ama,golleri nasıl yediğimiz ortada.belli ki ikinciyi atsaydık 3 yedirteceklerdi bize o fauller nasıl verilmez biri açıklasın ya.

yenmeye çıksaydık yenerdik bugun 3 forvet nedir 5 ay oynamayan elmander nedir ya:mad:

kambura yatmasını diyorsun dimi dostum.. ilk yarı aynısını verdi bizim ceza sahası çevresinde kambura yatmaya faul verdi, 2. yarı dediğin pozisyona devam dedi.. nasıl bir çelişkidir bu

Nerde Cüneyt efendide onu verecek yürek ben orayı geçtim zaten. Niye hiçbir spor programında kritik pozisyon olarak tartışılmıyo ona takıldım.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 1.Y | 12 Mayıs

%100 katılıyorum, mağlup olmak mesele değil. Terim'in çok övündüğü "kaybederken bile gurur duyulacak takım"dan eser yoktu bu gece. Demek ki boş konuşuyor, söylediği lafın gani gani altında kaldı. Futbolcular da öyle... Yazık, demek ki biz çok uzağız gerçek bir takım olmaktan.

Solbek ve stoper eksiğimiz bu maç öncesinde de lombak gibi ortadaydı, bence bu maç sağ bek arayışı başlatmalı. Eboue yüzünden Real Madrid, Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçlarını kaybettik. Bu kadar maç kaybettiren bir oyuncu. 5 maç kazandırsa bile oynatılmaz.

eboue konusunda katılıyorum ancak boş konuşuyor lafı olmamış her mac aynı perfonmans beklenmemeli benim kızdığım nokta sahadakilerinde hiç istememesi oldu

maçı kaybetmesek iyiydi ama,golleri nasıl yediğimiz ortada.belli ki ikinciyi atsaydık 3 yedirteceklerdi bize o fauller nasıl verilmez biri açıklasın ya.

Allah görüyo olanları...şenol hocanın emekleri boşuna gitmeyecek.bunu çok yakında göreceksiniz.

Hayatımda ilk defa tacı sahanın içine atmayan bir futbolcu gördüm ve hakem bunu devam ettirdi. O zaman anladım ki bu cüneyt denen balon hakem falan degil arkadaş.

Böyle birşey varmı ya biri açıklasın. Tribünden kullansaydı daha iyiydi.

cüneyt çakır süper kupa maçında da ,bu maçta da görevini layıkıyla yerine getirdi.ama şunu söyliyim bundan sonra da çok hata yapacaklardır ama o hatalara denk gelmeyecek artık fenerin golleri.:D orda da bi tesadüf var yani.bütün hatalara denk geliyo fenerin golleri.:D bu bal da bitecektir bigün.

Vallaha tüm camia o kadar rahat ve rehavetteydik ki şampiyonluktan sonra normal yani böyle bir maç oynanması. Ayrıca neyin sinirini yapıyorsunuz arkadaşlar transferlere odaklanında seneye şampiyonlar liginde final oynamayı hedef koyalım feneri yenip bir gün sevinirsin. Avrupa'dan bir kupa 60 yıl geçse hatırlarız.

sinir yaptım boşa ama bişe izlemeyin geçiyo şampiyon biziz zaten 3 atsak 4 yedircek hakem vardı sahada

Marcagazetesi: "Türkiyede ilginç şeyler oluyor.fb Galatasarayın şampiyonluğunu kutluyor.Daha öncede Bursanın şampiyonluğunu kutlamıştı" :lol::lol:

Kardeşim artık bu Cüneyt Çakır denen eyyamcıyı bizim maça vermesinler ya..Yönetim bu konuda bi açıklama yapsın taraftar tepkisini göstersin..Şampiyonuz mağlup olmamız bişeyi değiştirmedi ama bunları görmezden gelmeyelim lütfen..Bide bakalım şikeciler ceza alcaklarmı hadi göreve pfdk

kötüydük, hakem hatalarına alışın orada ama bahanesi yok ne kadar maçı etkilesede orada feneri yendik ve tekrar yenecez de isterse 100 sene geçsin.

2 golde de hakemin etkisi vardi kabul. Iki golde de faul vardi. Ancak bu kadar laubali bir futbol beklemiyordum ve kabul edemiyorum. Neden sevindiriyoruz bu capsizlari? Bi halt oynadiklari yoktu, rahat kazanabilirdik. Ben sinirliyim acikcasi. Hic hosuma gitmedi tavirlarimiz. Insan biraz gurur yapar, hirsli olur.

1 senenin emegini takdir ediyorum, tebrik ediyorum, önemli olan sampiyonluktur. Ancak bu oyun bize hic yakismadi. Sonraki tavirlar da biraz provokasyondu acikcasi. Biz Fenerbahce degiliz. Gerek yoktu. Adam gibi oynayin öyle sevinin.

Bizimkiler iplememis maci. Zaten butun hafta yediler ictiler, bu kadarini tahmin etmesemde normalinin gerisinde oynayacagimizi biliyordum. Ona ragmen hakemin iki adet hediyesiyle kazandilar maci. Belki de boylesi daha hayirli oldu. Kadikoy fatihleri takimlarinda kalsin, biz de 4. yildizi takalim.

sinir yaptım boşa ama bişe izlemeyin geçiyo şampiyon biziz zaten 3 atsak 4 yedircek hakem vardı sahada

e yani:D bundan sonra futbol için dileğim bilhasssa fener maçlarındaki bu hakem hatalarının aza indirgenmesi.çünkü alışmış kudurmuştan beterdir. bu sezon hakem olmadan gol atmakta zorlandı zavallılar:D

kötüydük, hakem hatalarına alışın orada ama bahanesi yok ne kadar maçı etkilesede orada feneri yendik ve tekrar yenecez de isterse 100 sene geçsin.

Sonuca etki eden hakem hatasına neden alışalım hadi faül oldu görmedin etmedin de iki golde sıkıntılı yani.

Herseyi bir kenara alin da, eger bugün'ki Mac'ta bu Feneri yenemezsek, bir 10 sene daha yenemeyiz o statta.

Sampiyon olduk tamam, böyle Mac'la kiyaslanmaz bile.

Ancak Fener'i bu sene de Kadiköy'de yenemezsek ne zaman yenecegiz ?

Geri
Üst Alt