STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

İki takımı kıyaslarsak ortada hem fiziki açıdan hem de taktiksel açıdan çok büyük fark var.

Fenerin maçın başında çok sert başlayıp baskıyı deneyeceğini düşünüyorum zaten maçı başka türlü kazanamazlar kaldı ki o bile imkansız bana göre.

İlk 20 dakikada ki baskıyı kaldırabileceğimizi düşünüyorum çünkü çok tecrübeli oyuncularımız var zaten zaman geçtikçe tribünlerde kendi oyuncularını ıslıklayacaklardır.

Çok uzun top oynamamaza bile gerek yok pas oyunumuza zaten karşı koyamazlar ilk yarı onları iyi bir koşturalım zaten 60 tan sonra fizik olarak biteceklerdir tek şansları sow ve kornerler duran toplar başka türlü gol yiyebileceğimizi düşünmüyorum fener top oynamıyor çünkü biz topu ne kadar çok kendimizde tutarsak rakibi o kadar psikolojik olarak bitiririz defans hiç riske girmeden oynamalı gerektiğinde şişirsinler drogba zaten rahat alır her topu egemen oynuyorsa kırmızı görebilir bence.

90 dakikanın bir 20 30 dakikasında yani devrelerin başları ve sonlarında azıcık baskı denerler ama geri kalan zamanda top bizde olur sakin oynarsak rahat yeneriz.

Maçı yeneceğimizi düşünüyorum kırmızı kart görür onlar büyük ihtimal maçtan sonrada geleneksel kadıköyü yakma şenlikleri olacakmış öyle duydum bu sene iyi hazırlanmışlar çok ünlü konuklar gelecekmiş :D

Bugün inşallah eskişehir yener bizde hafta sonu çakarsak o stadda aykut ile azizi kovalarlar :)

Alsınlar TR kupasını.. Gitmesin Aykutla Aziz.. :(

bir yandan bende istemiyor değilim ama batmışken tam batsınlar renktaş aziz gitmediği sürece o takımdan aykut gitmez daha beter olurlar bence bilemiyorum ama yinede eskişehir yensin :)

bir yandan bende istemiyor değilim ama batmışken tam batsınlar renktaş aziz gitmediği sürece o takımdan aykut gitmez daha beter olurlar bence bilemiyorum ama yinede eskişehir yensin :)

Aykut ve Aziz gibi yetersizler olduğu sürece çok güleriz :D

1-5 :yenieek:

Aziz başkanımız ve aykutumuz hiç biyere gitmiyormuş :D

Aziz Yıldırım: Çilekle böcekle işimiz yok - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport

Adam bize 4. yıldızı takmadan ayrılmayacak anlaşılan :)

Bekliyordum zaten böyle bir aciklama bu aralar :) Devre arasinda da inanilmaz transferler yapiyordu, kesinlikle sampiyon oluyordu :)

Ayrilmalarini kesinlikle istemiyorum zaten. Aziz Yildirim bizim en büyük eglencemiz. Ayküt de öyle :)

Alkış falan istemiyoruz ADAM OLUN yeter..

198839_10152832747705164_1606265839_n.jpg

Zerre heyecan duymuyorum bu maç için

Lig bitti belki ama son darbeyi vurmamız lazım.Rüzgar arkamızdayken şu saçmalığa bir son verelim.

şu son darbe denılen seyı hiç vuramadık biz

sert oynacaklar belli durdurmaya çalışacaklar. Emre b.oglu, selcuk gibi kazma oyuncular sert kasti fauller yapacaklar. Fatih Terim sert futbola göre bir kadro hazırlamalı diyorum. :SS:

bol bol faul yaparlar hakem verirse selçuk gömer

aykut ve aziz koltuklarının ve saltanatlarının devamı için müthiş önem vereceklerdir bu maça. ama ne kadar önem verirse versinler iş yine bizde bitiyor. bu maça bakış açımız, hazırlanışımız, ne kadar ciddiye alıp oynayacağımız bu maçın skorunu tayin edecektir. normal şartlarda bizimkiler bu maça bilenir almak isterse mümkünatı yok kaybetmezler ama tatil havasına girdilerse o zaman yapacak bişey yok. ama şu kadıköy serisinin artık bu maçta galip gelerek bozulmasını istiyorum taraftar olarak umarım fatih hoca ve futbolcularda benim gibi düşünüyordur.

cüneyt çakır yönetcekmiş

simdi besiktas ve fenerbahce ikiside 58 puana düserse, kim 2. olacak?

Geri
Üst Alt