STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Bu sefer elimizden kurtulamayacaklar....

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

İnşallah yenip şu saçma seriye bir son veririz.

İki takımın kadro kalitesi ve oynadıkları futbola bakarsak favoriyiz ama futbolda her zaman favorilerin kazanacağı kesin diye birşey yok hele bu şikecilerse en favori zamanlarımızda bu maçlar onlar için bir diriliş maçı olmuştur.

İnşallah yenip sezonu güzel bir şekilde tamamlarız. Takımımıza her zaman güveniyoruz.

Biz iyi oynarken bile Fener yeniyodu çünkü büyük maçlarda oynayacak yıldız oyuncuları vardı.Şimdi büyük maçlarda oynayan yıldızlar bizde.Ciddiye alırsak tarihi fark gelir bence..

Bu maç 24.hafta falan oynansaydı koyacağımızdan hiçbir şüphe duymazdım ama şampiyonluğumu ilan ettiğimizin ertesi haftası her ne kadar derbide olsa oyuncular tam motive olamıcaklar gibi hafta içini umarım iyi geçirirler.Birde şöyle bir durum var Fener için herşey bittiğini için Aziz ve Aykut paçayı kurtarmak için her türlü asılacaklar ve bu maçın hakemi yüzde 95 Çakır olur ve takdir haklarını nasıl olsa şampiyonluk Bunların bu maçta onların olsun tarzı yönetecktir he yenilirsek şeyimde bile olmaz ama forumdaki hava iyi değil 6.0 mı olsun 7.0 mı olsun diye konuşuluyor bu kadar rahatlık futbolcularda yoktur umarım kendi oyunumuzu oynarsak konsantre olursak yeneriz ama 2.0 2.1 3.1 skorlarla olabilir gibi.

ulan digitürk harbi adamsın yaaa yayın full acık mactan beri adamsınız

önce hüplettik pazar günü de gümletecezzzz.....

Vurun, kırın, parçalayın...

Bir itiraf: Icimde gitgide yukselen bir heyecan var. Ligin bitmis olmasi pek beni ilgilendirmiyor sanirim,maci 3-0 kaybetsek 90 dk bitince umrumda olmaz ama mac saatine kadar sanki cok onemliymis gibi bir his var icimde.Rekabet duygusu bu olsa gerek.

Dun sampiyon olmusuz,en rahat olmam gereken gun,ama simdiden Pazar gununun heyecani sardi, hic oyle viskiyi koyup arkama yaslanip rahat rahat izleyebilecekmisim gibi gelmiyor

Benim gibi hisseden var mi ?

çarşı şikecilere yanci onların cl için on eleme oynamasını istemem parçalayarak yenelim şu kuşları inşallah 2. bursa olur daha cok iş yapar gibime geliyor avrupada.

Tek isteğim Fenerbahçe taraftarına ''ay lav yu alex'' dedirtmek.

Geçen hafta Bülent Bashgana tokadı vurduk , şampiyonluğu yüzde 90lara çıkardık. Bu hafta bir başka şikeci Sivasspor'u yenerek şampiyonluğu ilan ettik. Şimdi sıra mother of the Şike'de . Taraftarımız olsaydı ''Şampiyooooooooooooon şampiyoooooooooon'' diye inletmek vardı kadıköyü ama seneye artık .

Bir itiraf: Icimde gitgide yukselen bir heyecan var. Ligin bitmis olmasi pek beni ilgilendirmiyor sanirim,maci 3-0 kaybetsek 90 dk bitince umrumda olmaz ama mac saatine kadar sanki cok onemliymis gibi bir his var icimde.Rekabet duygusu bu olsa gerek.

Dun sampiyon olmusuz,en rahat olmam gereken gun,ama simdiden Pazar gununun heyecani sardi, hic oyle viskiyi koyup arkama yaslanip rahat rahat izleyebilecekmisim gibi gelmiyor

Benim gibi hisseden var mi ?

yok.

Ben çok rahatım.

Tavuk safken sevilir prensibinden hareketle,onlara tecavüz edeceğiz.

O degilse isin en guzel yani, demiroren bu sefer kendi sahamizda kupa vericek bize. butun gelmis gecmisini cok pis soylenicez buyuk intimalle. Suratini gormeyi bekliyemiyorum.

Sergen Yalçın : Aziz Yıldırım'ın bahsettiği koreografiyi merak ediyorum. Galatasaray'ın 19.Şampiyonluğunu kutlayan koreografi mi yapacaklar?

Twitterda gördüm :lol:

Kalkedon'a gidiyoruz ve çok rahatız, Galatasaray favori gösteriliyor ama genelde bu şekilde olan maçları favori rahat kazanamaz, o yüzden kaybedebilirizde. Zaten futbolcular şampiyonluktan sonra ne kadar asılırlar bu maça orası da muamma, yani bazısı hırs yapıp bazısı yapmayadabilir. Kazanırsak iyi olur, seri bozulmuş olur manayla, bu adamlarda susarlar biraz. Ama öteki taraftan 2-3 farklı bi galibiyet alıp da Aykut başganın gitmesinden korkmuyor değilim, arada kaldım :D

özellikle hocanın bu maçta rehavete izin vermeyeceğini düşünüyorum.bu seriyi de bozmak isteyecektir ve sağlam hazırlayacaktır takımı.

Geri
Üst Alt