Serkan F. Yılmaz
Kırmızı Üye
- 6 Mayıs 2010
- 2.050
- 24
- 1.308
Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs
Fazlasıyla rahatım, yani kazanacağız anlamında değil, maçı çok rahat izleyeceğim, ha tabiki de galibiyetten de büyük oranda eminim, şampiyon olduk maça asılmayacağız gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü Fatih hoca var, oyuncularımızın üzerinde kesinikle olumsuz bir baskı, hava olmayacağı için bu oyunu bu psikolojiyle rahat, ve bunun yanında aslında mentalitede ciddi oynamak avantaj olacak, kazanacağımızı düşünüyorum.
Bir itiraf: Icimde gitgide yukselen bir heyecan var. Ligin bitmis olmasi pek beni ilgilendirmiyor sanirim,maci 3-0 kaybetsek 90 dk bitince umrumda olmaz ama mac saatine kadar sanki cok onemliymis gibi bir his var icimde.Rekabet duygusu bu olsa gerek.
Dun sampiyon olmusuz,en rahat olmam gereken gun,ama simdiden Pazar gununun heyecani sardi, hic oyle viskiyi koyup arkama yaslanip rahat rahat izleyebilecekmisim gibi gelmiyor
Benim gibi hisseden var mi ?
Fazlasıyla rahatım, yani kazanacağız anlamında değil, maçı çok rahat izleyeceğim, ha tabiki de galibiyetten de büyük oranda eminim, şampiyon olduk maça asılmayacağız gibi bir durum söz konusu olamaz çünkü Fatih hoca var, oyuncularımızın üzerinde kesinikle olumsuz bir baskı, hava olmayacağı için bu oyunu bu psikolojiyle rahat, ve bunun yanında aslında mentalitede ciddi oynamak avantaj olacak, kazanacağımızı düşünüyorum.