STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

bu balla ve hakemlerle zor.zaten bizimkiler yine laubali olur.burak gol kaçırma rekoru kırar,drogba hayal kırıklığı olur bla bla bla.sneijdere,selçuğa sert girerler.hep aynı terane.birgün olsun değişti mi bişeyler ki GSya güvenelim?

Finale çıktıkları için kesin alkışlamamız lazım maçtan önce.

çok zor maç olur fener taraftarıyla birlikte bütünleşip takım savunmasını iyi yapan ve kontra ataklara tehlikeli çıkabilen bir takım,3-1 alırız diyorum

1 hafta da hem uefadan elenmiş hemde şampiyonluk ümidini kaybetmiş bir takım fener ayrıca 120 dakika maç yaptılar ve eksik oyuncularla çıkacaklar sahaya emre deseniz bitik gördük bugün 2 tane adamları var gökhan ve sow.

Fener skor bulamadıkça taraftar dezavantaj olacaktır fenere ben rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum eğer oyuncularımız ciddi bir şekilde sahaya çıkarsa puan kaybetmemiz için şansa ve hakem yardımına çok ihtiyaçları var aksi takdirde puan alamazlar.

1 hafta da hem uefadan elenmiş hemde şampiyonluk ümidini kaybetmiş bir takım fener ayrıca 120 dakika maç yaptılar ve eksik oyuncularla çıkacaklar sahaya emre deseniz bitik gördük bugün 2 tane adamları var gökhan ve sow.

Fener skor bulamadıkça taraftar dezavantaj olacaktır fenere ben rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum eğer oyuncularımız ciddi bir şekilde sahaya çıkarsa puan kaybetmemiz için şansa ve hakem yardımına çok ihtiyaçları var aksi takdirde puan alamazlar.

bizdekiler ciddi olsa hakemleri ve o balı da yeneriz ama sanmıyorum.hangimiz drogbadan,buraktan,selçuktan veya sneijderden gol bekliyorum diyebildik..sanırsın takımda doğru düzgün futbolcu yok ama olay şu..orada fenere koyacak babayiğitler yok bizde.

Kadıköydeki maça "ZTK fenerbahçeye başırılar dileriz" Diye pankartla çıksak efsane olur.

yada alkışlasak fena makara olur :D:D

kadro yapalim, adettendir

_______

|Muslera|

Eboue Semih Zan Riera

Melo

Hamit Sneijder Selcuk

Droba Burak

​

Mac gidisatina göre Amrabat ve Sabri girer, Hamit, Eboue/Riera cikar:

Muslera

Sabri Semih Zan Riera

Melo Selcuk

Burak Sneijder Amrabat

Drogba
​

Bu Pazar da yenemesek, nezamand yenesek.

Gecen derbilerde cok iyidik, basdik, ama gol yollarinda basarisizdik.

Ama Drogba & "formda" Burak , affetmez.

Arkalarinda büyük maclari seven Sneijder....

1:3 diyorum.

7-0 alırız.. Fener takım falan değil.. Benfica maçında da bugünkü maçta da gördüm Fener 2. yarı çok düşüyor oyundan.. İlk yarı 1-0, 2-0 gibi bitirirsek 2. yarı rekora gideriz..

Bu Pazar da yenemesek, nezamand yenesek.

Gecen derbilerde cok iyidik, basdik, ama gol yollarinda basarisizdik.

Ama Drogba & "formda" Burak , affetmez.

Arkalarinda büyük maclari seven Sneijder....

1:3 diyorum.

gülüyorum sadece :D bu mesajı hatırlat bana ve kapak yiyim bi güzel ama imkansız.

7-0 alırız.. Fener takım falan değil.. Benfica maçında da bugünkü maçta da gördüm Fener 2. yarı çok düşüyor oyundan.. İlk yarı 1-0, 2-0 gibi bitirirsek 2. yarı rekora gideriz..

balı ve hakemleri olan bitakım her takımdan üstündür.futbol bi süredir hep karşı takımın iyi oynadığı ama hakemler ve balla fenerin kazandığı bi oyun oldu.

bu kadar havaya girersek işimiz zor beyler en son lincoln kewell baros arda 4 lüsü lige tecavüz ederken çok favoriydik 4-1 saçma şekilde yenildik tabi lincoln un frikik verilseydi çok farklı olurdu yinede havaya girmemek lazım

fenerin pili bitti bugün zor toparlarlar pazara

meyveleş yok

baroni yok

emre gördük 45dk lık gücü var

selçuk yok

topal olsa ne yazar

salih balon

yine bir futbol mucizesi olmazsa en az 2 fark atarız şikecilere:lol:

adamlarda öyle bir göbek var ki araya atılan her top pozisyon oluyor.. kapatmak için 3 tane ön libero kullanıyorlar.. Sneijder Drogba iyi beslerse Burak G.Saray tarihine geçebilir..

Boş hayal yazıları doldu burası yine. Yok fark atarız yok rahat yeneriz. Derbi derbidir. Balı yüksek bir takım olan ve şikeci olan bu takıma karşı şanslar en iyimser %50.

Boş hayal yazıları doldu burası yine. Yok fark atarız yok rahat yeneriz. Derbi derbidir. Balı yüksek bir takım olan ve şikeci olan bu takıma karşı şanslar en iyimser %50.

aynen abi..sonra boş yere üzülüyoruz.ben takımın ciddi olacağına zerre inanmıyorum. bu takımda o stadda fenerin balına ve hakemlerine karşı koyacak bitane babayiğit varsa en adi şerefsiz olayım.bizdekiler hep lafla yürütüyo gemiyi.

Küçümsüyorum seni f.Bahçe.. Eziksin f.Bahçe.. Eminim ki dizlerin şimdi tir tir titriyordur f.bahçe.. senin maçına derbi diyen gitsin beşiktaş'ı tutsun f.bahçe.. unutma ki bizim rakibimiz r.madrid-barca..

Muslera grip olmuş umarım iyileşir maca kadar

.

Geri
Üst Alt