STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Vay be Fenerbahçe deplasmanına 3 gün kala forumda 8,5 saattir maç topicine tek harf yazılmamış. Taraftar böyleyse takım naapsın, onlar da boşverir ve biz yeniliriz..

Vay be Fenerbahçe deplasmanına 3 gün kala forumda 8,5 saattir maç topicine tek harf yazılmamış. Taraftar böyleyse takım naapsın, onlar da boşverir ve biz yeniliriz..

Alakasız.

normal şartlar altında kazanmamız gereken bir maç, umarım şans bizden yana olur.

Alakalı aslında ama olumlu etki de gösterebilir. Yıllardır taraftarın büyük baskılarıyla maça çıkan Galatasaraylı oyuncular strese girip rezil futbol oynadıları oldu o statta. Bazen de çok iyi oynayıp, pozisyonlar üretip yine baskıdan kaynaklanan son vuruşları yapamadılar. Şimdi o baskı yok ise eğer, Galatasaray taraftarının geneli forum gibiyse yani futbolcularla iletişim kurabilen Galatasaray taraftarları da bu maçla ilgili herhangi bir söylemde bulunmuyorsa futbolculara baskı az demektir. O baskıyı hissetmeyen takım da zaten geçmişe oranla daha kaliteli ve tecrübeli ayaklar olduğu için rahat bir maç oynayıp rahat bir galibiyet de alabilir. Bakalım hangisi olacak. Rahatlık laubaliliğe neden olmazsa olumlu bir durum sayılır bu durum..

Alakalı aslında ama olumlu etki de gösterebilir. Yıllardır taraftarın büyük baskılarıyla maça çıkan Galatasaraylı oyuncular strese girip rezil futbol oynadıları oldu o statta. Bazen de çok iyi oynayıp, pozisyonlar üretip yine baskıdan kaynaklanan son vuruşları yapamadılar. Şimdi o baskı yok ise eğer, Galatasaray taraftarının geneli forum gibiyse yani futbolcularla iletişim kurabilen Galatasaray taraftarları da bu maçla ilgili herhangi bir söylemde bulunmuyorsa futbolculara baskı az demektir. O baskıyı hissetmeyen takım da zaten geçmişe oranla daha kaliteli ve tecrübeli ayaklar olduğu için rahat bir maç oynayıp rahat bir galibiyet de alabilir. Bakalım hangisi olacak. Rahatlık laubaliliğe neden olmazsa olumlu bir durum sayılır bu durum..

O baskı her zaman vardır, Fenerbahçe maç günü Florya'ya taraftar kesin gider, forumda yazılanlar/yazılmayanlar tam olarak bi düşünce veremez. Çoğu taraftar rahattır, kaybetsek bile çok umurlarında olmayacaktır muhtemelen ama dediğim gibi maç öncesinde her Fenerbahçe deplasmanı öncesi yapılanlar yine yapılır. Baskı yine olacaktır, ama beklenti bu sefer galibiyet olmayabilir.

Arkadaşlar bu pazar kazanacağız. Ahan da buraya yazıyorum.

Re: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Valla Fenerbahçeye hiç güvenmiyorum dün kötü oynadılar bizim maça gelince canavar gibi oluyolar.Ama herşeye rağmen GALATASARAY ımız ezer diyorum yeter ki kazanmak istiyelim.

evet şu konuda haklısın.ben bu yaşıma kadar derbi heyecanına 2 hafta öncesinde giren bir adamdım.yenildiğimizde sinirden ağlayan,ertesi gün okula ve işe gitmeyen,evden çıkmayan bir adamdım.eminim bir Galatasaraylı arkadaşımda benimle aynı duyguları paylaşıyordur.ancak ben ilk defa bu maç için hiç bir şey hissetmiyorum.benim için herhangi bir lig maçından farkı yok,ilk kez bu kadar umursamaz ve rahatım.bu sene ki mersin ve ordu maçlarında çok çok daha fazla heyecanlanmış gençlerbirliğine kaybettiğimizde çok daha fazla üzülmüştüm.o nedenle benim hayatımda izleyeceğim en rahat derbi maçı olacak.beni heyecanlandıracak tek şey ilk dakikalarda goller gelirse tarihi fark atma ihtimalidir.yoksa yenmişiz veya yenilmişiz zerre umurumda değil.şayet futbolcularda aynı bizim gibi düşünüyorsa da çok rahat bir galibiyet alırız senin söylediğinin aksine mağlubiyet değil.

Ayrıca şampiyon olduktan sonra basın-yayın organlarına bakıyorum da bu maça özel bir anlam yükleyebilmek adına kırk takla atıyorlar.yok ligin abisi belli olacakmış,yok fenev için prestij ve taraftarının gönlünü alma maçıymış,yok fatih hoca oyuncularla konuşmuş ve "fenevi yenmeden şampiyon olmak istemiyormuş", gibi saçma sapan haberlerle bu maça gereksiz bir anlam yükleme çabası mevcut.gerek burada yazan Galatasaraylı arkadaşlardan ve gerekse çevremde ki Galatasaraylı arkadaşlardan bir tanesi bile bu bakış açısına sahip değil.Galatasaraylıların büyük bir çoğunluğu bu maçı formalite olarak görüyor.herkesin tek derdi bir önce lig bitsin ve transferlerimizi yapalım tarzında.herkes önümüzde ki yılın kadrosunu bu maçtan daha fazla konuşuyor (ki derbiye sadece 3 gün kalmış olmasına rağmen).

TR kupası maçının uzaması iyi oldu. Yoruldular..

Bu ezikler sosyal medyalarda bu 2006 daki olayli mactaki video lari paylasiyorlar durmadan...

Taraftari gaza getirip olay cikartacaklar sanirim..

6029allahimkonuyubiliyorsun.JPG

Maca 3 gün var millet uyuyor, uyan millet uyan!

2 farkı yakalarsak o maçı 0-3 kazanırız hükmen :asd:

muslera'yla zan takımla çalışmış. iyi haber :)

Takimimizda bircok lider özelliklerde futbolcumuz var. Bu beni cok rahatlatiyor. Stres yapacaklarini sanmiyorum, bir neden de yok.

Oyunumuzu oynayalim yeter. Formdayiz, moralliyiz, sampiyonuz.

Fenerbahce´ye gelince:

- Emre´nin ayakta duracak hali yok

- Salih´in Melo karsisinda en ufak sansi yok

- Fenerbahce defansinin Drogba karsisinda cok zorlanacagini da herkes biliyor

Nerden bakarsaniz bakin, Galatasaray öne cikiyor bu macta. Rahatim acikcasi. Olay cikartirlarsa da sorun degil. Alirlar yine 5-6 mac ceza.

1-4 biter yazın bi kenara renktaşlar.

hic hevesim kalmadi yensekte donsek .. :D

Takimimizda bircok lider özelliklerde futbolcumuz var. Bu beni cok rahatlatiyor. Stres yapacaklarini sanmiyorum, bir neden de yok.

Oyunumuzu oynayalim yeter. Formdayiz, moralliyiz, sampiyonuz.

Fenerbahce´ye gelince:

- Emre´nin ayakta duracak hali yok

- Salih´in Melo karsisinda en ufak sansi yok

- Fenerbahce defansinin Drogba karsisinda cok zorlanacagini da herkes biliyor

Nerden bakarsaniz bakin, Galatasaray öne cikiyor bu macta. Rahatim acikcasi. Olay cikartirlarsa da sorun degil. Alirlar yine 5-6 mac ceza.

ahanda yaziyorum Melo ilk 15 dakika icinde sari kart yiyecek .. Etkisini azaltmak icin .

ardindan Semih yiyecek ..

her fener macinda olusan bir sey .

Fenevde bavoniden başka kim eksik

Geri
Üst Alt