STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Super lig maci mi varmis:cool:

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Frikikler Selçuk'un olmalı bu arada.Drogba uzaktaki vuruşları atsın.Zaten Volkan Selçuk'tan gol yemeye alışık.Murdar etmeyelim serbest vuruşları.

2 Takım arasında dağlar kadar fark var. Ezip geçeriz

A2 ile maç yapsak daha heyecanlı olurdu herhalde..

Şikeciler kazanır.

A2 ile maç yapsak daha heyecanlı olurdu herhalde..

valla ne yalan söyleyeyim 30 yaşındayım hayatımda bu kadar heyecansız bir derbi haftası yaşadığımı hatırlamıyorum.hayatımda bir ilktir bu.enteresan bir durum yani

valla ne yalan söyleyeyim 30 yaşındayım hayatımda bu kadar heyecansız bir derbi haftası yaşadığımı hatırlamıyorum.hayatımda bir ilktir bu.enteresan bir durum yani

Renkdaş hani yenilsek üzülecek bir durum bile çıkmıyor düşünsene Aykütün prim yapıyor, yensek güzel olur ama ya ayküt giderse korkusu..

Fenerle maçımız var içimde tık yok ya sıradan bi takımla oynuyormuşuz gibi sanki bu günleride gördük

:troll:

Renkdaş hani yenilsek üzülecek bir durum bile çıkmıyor düşünsene Aykütün prim yapıyor, yensek güzel olur ama ya ayküt giderse korkusu..

ya hakikaten bu hafta fenerlilere acıdım gerçekten.gerçekten adam insanın yaşama enerjisini alıyormuş ya.baksana bu hafta maç oynayacağız ama hepimiz ruh gibiyiz.bu adamlar ne yapıyor kim bilir.düşünsene şu adamın bizim takımın başında olduğunu (Allah korusun) hayata küseriz ya.:SS::SS::SS:

ya hakikaten bu hafta fenerlilere acıdım gerçekten.gerçekten adam insanın yaşama enerjisini alıyormuş ya.baksana bu hafta maç oynayacağız ama hepimiz ruh gibiyiz.bu adamlar ne yapıyor kim bilir.düşünsene şu adamın bizim takımın başında olduğunu (Allah korusun) hayata küseriz ya.:SS::SS::SS:

Aman Allah korusun.. Biz aykutu uzaktan daha çok seviyoruz :D

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Lan koymak için sabırsızlanıyorum, öyle bir maç olsunki sahadan silelim.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

maçın sonlarına doğru olaylar çıkacaktır.

Koyarız ama buruk bir sevinç olur.. aykut'u üzmezler umarım..

Aziz başgan gibi onu da en çok Galatasaray şampiyonluğu gören TD yapmadan bırakmayız..

Meireles ve emre oynarsa orta saha yol geçen hanı olur :asd: adamların ikiside sakatlıktan yeni çıktı bizim baskımızı kaldıramazlar !

Burak 1 , Drogba 2 tane sallasında düşene bide biz vuralım :b5:

Farklı olmaması için oyunu her dakka durdurucaklar.O yüzden farklı galibiyet beklemiyorum...

Koyun şu süzmelere.

Boşuna kendinizi avutmayın aykut maykut diye kadıköy başarısızlığına kulp takmayın şu takım şu maçı kazanamazsa biz feneri hiç bi zaman kadıköyde yenemeyiz zamanı geldi bu maçı almamız lazım başarımızın tek sebebi aykutun başarısızlığıymış gibi gören ve gösterenler o kafayı değiştirin lütfen gören bakan da aykut gitse fener dünyanın en iyi takımı zannedecek

Bu maçı almamız şart Sneijder oynamalı bunlara koyarsak o moral bozukluğu ile ikinciliği kaybederler beşiktaş şampiyonlar ligi elemesini geçemez zaten yine bütün para bize kalırr.

Geri
Üst Alt