STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

yanlış anlamada kardeşim için neden rahat etmiyor?yeniliriz diye mi?koy gitsin ya.ucunda şampiyonluk yok kupa yok.biz alacağımızı almışız.yenilirsek ne diyecekler bütün yaz.biz sizi nasıl yendik mi? :D İnşallah öyle derlerde iyice rezil ederiz bunları.adam sormazlar mı ne kazandın diye.

neyse ben içimden geçeni söyleyeyim.net bir şekilde biz bunları yeneriz son hafta da karabüküm çakar bunlara yada en azından puan alır (ki Allah nasip ederse son hafta maçtayım) bunlar 3. olur.karabükte kümede kalır İnşallah.dedi dersin.

Fenere koymayı bekliyoruz reyiz onlardan en ufak bir korkumuz yok , takımımıza güvenimiz tam. :yenieek:

Fenere koymayı bekliyoruz reyiz onlardan en ufak bir korkumuz yok , takımımıza güvenimiz tam. :yenieek:

tabi ki her Galatasaraylı gibi bende koymayı isterim onlara ama inan bana bu yaşıma kadar ilk kez bu kadar heyecansızım ve ilk kez bu kadar umursamazım.sanırım geçen sene son maçta kazandığımız şampiyonluk zirve noktasıydı :D:D

tabi ki her Galatasaraylı gibi bende koymayı isterim onlara ama inan bana bu yaşıma kadar ilk kez bu kadar heyecansızım ve ilk kez bu kadar umursamazım.sanırım geçen sene son maçta kazandığımız şampiyonluk zirve noktasıydı :D:D

Geçen seneye göre bende de tık yok. İstanbul Belediye maçından farkı yok gibi , hissel olarak :asd:

Geçen seneye göre bende de tık yok. İstanbul Belediye maçından farkı yok gibi , hissel olarak :asd:

inan bana gaziantep maçında daha çok heyecanlıydım.içim içime sığmıyordu.şu maçta o maçın yarısı kadar heyecan var dersem bile yalan söylemiş olurum.

beni heyecanlandıracak tek şey var o da ilk yarım saatte 3-0'ı falan yakalarsak 7-8 olur mu düşüncesi.başkası da heyecanlandırmaz.(İnşallah gol attığımızda yine çılgınlar gibi sevinirim.inan bana öylesine sevinememekten korkuyorum.içimde ki enerjiyi aldılar resmen ya.koca-MAL sadece fener taraftarının değil Türk futbolseverinin içindeki enerjiyi emdi resmen :lol::lol::lol: )

ahtapot pes'e gore mac 1-1 bitermis :rolleyes:

beni heyecanlandıracak tek şey var o da ilk yarım saatte 3-0'ı falan yakalarsak 7-8 olur mu düşüncesi.başkası da heyecanlandırmaz.(İnşallah gol attığımızda yine çılgınlar gibi sevinirim.inan bana öylesine sevinememekten korkuyorum.içimde ki enerjiyi aldılar resmen ya.koca-MAL sadece fener taraftarının değil Türk futbolseverinin içindeki enerjiyi emdi resmen :lol::lol::lol: )

Aynen öyle bir şeyler olsa da biraz sevinsek :) Rekabetin içine ettiler resmen :lol:

Bu sene 2 isteğim kaldı Cimbom 'um.

:b5::b5:

Fenerbahce camiasi icin sampiyonluk maci gibi birsey. Cok gülüyorum :) Iyiki böyle kücük düsünmüyoruz.

Bize yine yenemediniz diye sampiyonluktan daha cok sevinecek durumdalar. Iyiki Galatasarayliyim.

Ama takimimiz geregini de yapmali. Bu takim Fenerbahce´yi yenmeli. Bu kadrodan bu galibiyeti beklerim acikcasi.

Aziz Yıldırım konuşma yapıyor, başladı inşaat bitirecek hala inşaat :D

2006 da şampiyonluğu kaybetmişler sonradan öğrenmişler ki bazı olaylar olmuş,belgeler ortadaymış!!! aziz yıldıvım söylevi

içim rahat etmiyor .. :rolleyes:

yüzsüzlügün gündem degiştirmenin en önemli örnegi. bakın ibret alın

Aziz Yıldırım 2 sene daha burdaymış.

4.yıldızımız hayırlı olsun :D

ilk yarıdaki maçtada fark bekleyenler vardı, karşıdada 11 kişi var sonuçta ve bu onlar için sezonun en önemli maçı düşünün nasıl bir hırs ve konsantrasyon ile oynayacaklarını maçı alırsak 1-2 alırız dahası zor taş çatlasa 1-3 olur ama ben beraberlik veya 1-2 bekliyorum.

2-4 Koyar geçeriz

SPK dan iyi para kaldırdılar, ben SPK dan anlamam eğer doğruysa SPK bize yol göstersin bizde yapalım diyor şimdi. Hay allahım yaa..

Geri
Üst Alt