STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Fatih hocamizin güvenligini saglasin emniyet. Sinan Engin biseyler söylemis dün. Saldirabilirler gibisinden

Ksin boyle bir aksiyon bekliyorum

Bjk macindaki takim elbiselileri unutmayin.

Hele ki kopegin dunku havlamalarindan sonra iyice gerildi ortalik

Macin stresi ve onemi o kadar fazla kalmadi bu dogru cunku sonuc belli.

Ama bu kusbeyinliler kendi ufak beyinlerince hessp pesinde olabilirler.

Sent from my iPad using Tapatalk

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Gokhsn yobo bekir ve ziegler

Bu defans 4lusunun bizim karsimizda hic bir sanslari yok.

Hele ki zieglerin.

Dmc de de m topal oynayacak deniyor.

Kisacasi tak bir yol gecer hani.

Fenerin kadrosunda sonuc yapabilecek 2 kisi var meireles ve sow, geri kalanlar hikaye bana gore.

Cok kolay bir mac olmasi lazim bizim acimizdan.

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

kesinlikle danny oynamalı

TRT SPOR'da eski maçlar var.

O kullandigim tabirler yüzünden ozaman özür dilerim, kötü anlamda demek istemedim, ayip hele hic etmek istemedim renktas.

Ve yazdiklarina da saygim var. Güzel yazmissin güzel aciklayip anlatmissin, ama dedigin gibi bu sonucta herkese göre farklidir.

Ben en az onlar gibi önem veriyorum bu maca ve yine herzamankinden daha da heycanliyim, ben galatasarayin yenilmesine gelemem, onlarin cenelerini ayaklarini hic cekemem, nefretim basar.

Ama sonucta dedigin dogru, biz kazanmisiz zaten, hedeflere ulasmisiz sonuc belli.. Fark atacaz gibi geliyo dedin. Inan bunu cok kisiden duydum son günler. Ama unutma bu Fener sansi.

Tek kale oynadigimiz maclari hatirla. Sonuclari hatirla. GS FB maclarini bi gözden aklindan gecir nedemek istedigimi anlarsin.

Allah yardimcimiz olsun, ben isterim ki kaybetmeyelim yeter, kazansak sahane olur. Bu büyülü okunmus haci hoca stadinda.

tabi ki kazanmak istiyoruz.hangi Galatasaraylı zaten bu eziklere kaybetmek ister ki (ki arada acaba yenilsek daha mı iyi olur,başkanları ile hocaları kalır gibisinden söylemiş olduğumuz şeylerde tabi ki makara :b5: ).ancak dediğim gibi kaybedersekte diğer derbilerde olduğu gibi uykularım kaçmayacak bu sefer buda bir gerçek (gerçi şimdi böyle diyorum ama akşam tv karşısında bizim çocukları görünce ne olur,bir şeyler değişir mi açıkcası onu da bilemiyorum).İnşallah Allah'ın izniyle bu akşam herkesin beklediği sonuçu alacağız.ben inanıyorum.bu sefer her şey çok farklı olacak.bu maç için inan tek korkum maçın tamamlanamayacak olmasıdır.oyuncularımızın,hocamızın,yönetimden herhangi birinin zarar görmesi inan bu maç adına en çok korktuğum şeydir.İnşallah maç sonuç ne olursa olsun hayırlısı ile tamamlanır.

Fatih hocamizin güvenligini saglasin emniyet. Sinan Engin biseyler söylemis dün. Saldirabilirler gibisinden

ya bu adam her hafta resmen ortamı germek adına elinden geleni yapıyor.birde sonunda tabi ki böyle olmasını istemeyiz ama ortada bir gerçek var demesi yok mu.kan beynime sıçrıyor.karakter yoksunu resmen ortalık karışsın diye elinden geleni yapıyor.ve bu durumlardan aşırı derecede zevk alan biri olduğuna eminim.sürekli o olur,bu olur,küfür ederler,olay çıkar,hoca maçı tamamlayamadan stadı terk eder bu ve buna benzer şeyler.ve bu adam hakkında en ufak bir işlem yapmıyor savcılar.yazık gerçekten çok yazık.eğer bugün o stadda bir şeyler olursa sorumlusu bu ve bunun gibi adamlardır.resmen taraftarı galeyana getirmek için çalışıyorlar.

Ksin boyle bir aksiyon bekliyorum

Bjk macindaki takim elbiselileri unutmayin.

Hele ki kopegin dunku havlamalarindan sonra iyice gerildi ortalik

Macin stresi ve onemi o kadar fazla kalmadi bu dogru cunku sonuc belli.

Ama bu kusbeyinliler kendi ufak beyinlerince hessp pesinde olabilirler.

hayır anlamadığım bir nokta var.Galatasaray taraftarı maça gidemiyor eyvallah.ancak bildiğim kadarı ile rakip rakıma ayrılan yer boş olarak duruyor.yani o kısım kendi taraftarlarına da satılmıyor.protokol vb gibi yerler yerine bizim yönetim kalkıp orada otursa toplu halde olmaz mı arkadaş.geçsinler rakip takım seyircisine ayrılan yerde otursunlar.mecburlar mı protokolde oturmaya (bunu bilmediğim için soruyorum gerçekten.bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim)

Yalnız bu herkesin içindeki rahatlık beni cok korkutuyor. fb bu uyanın. Top korner direğine carpar, bizim kaleye gol olur bunlarla maclarda. fb acaip hırs yapmıs durumda , bütün hayalkırıklıklarının acısını bizden cıkarmak isteyeceklerdir. Cok dikkatli olmak lazım.

Bugün İnşallah farklı bir galibiyet alırız , sonra da Trabzonspor , Türkiye Kupası'nı alırsa ; Aziz ve Aykut'un hali ne olur bilmiyorum :D

Tamam şampiyonluğumuzu ilan etmiş olmamız nedeniyle belki gergin olmayacak bir maç bizim açımızdan.Açıkçası düne kadar ben de çok fazla kaale almıyordum maçı fakat dün Aziz Yıldırım'ın konuşmaları canımı sıktı.Derbi öncesi sırf ortalığı galeyana getirmek için yapıyor şunu.Ne olursa olsun karşımızdaki takım Fenerbahçe.Küçümsemeden kendi oyunumuzu oynarsak,şans ve hakem faktörü de devreye girmezse biz zaten kat be kat iyi takımız.Alalım şu maçı sevincimiz ikiye katlansın...

sinan engin dün gece yine fener taraftarını tahrik edecek laflar söyledi. üstelik tüm bu durumdan galatasarayı ve ünal aysalı suçladı. azizden hiç bahsetmedi. tek suçlu yaptığımız açıklamama!!! ile bizmişiz.

Tamam şampiyonluğumuzu ilan etmiş olmamız nedeniyle belki gergin olmayacak bir maç bizim açımızdan.Açıkçası düne kadar ben de çok fazla kaale almıyordum maçı fakat dün Aziz Yıldırım'ın konuşmaları canımı sıktı.Derbi öncesi sırf ortalığı galeyana getirmek için yapıyor şunu.Ne olursa olsun karşımızdaki takım Fenerbahçe.Küçümsemeden kendi oyunumuzu oynarsak,şans ve hakem faktörü de devreye girmezse biz zaten kat be kat iyi takımız.Alalım şu maçı sevincimiz ikiye katlansın...
valla bizimkiler umarım maçın ciddiyetinde olurlar. fener bu maça yine aşırı motive çıkacak tekme tokat oynayacak. azizin ve medyanın tahrikleri ile çok hırslı olacaklar eğer bizimkiler aynı hırsı ve sertliği gösteremezlerse işimiz zor olur. geçen seneki gibi sanki ucunda kupa var gibi oynamalıyız.

sinan engin dün gece yine fener taraftarını tahrik edecek laflar söyledi. üstelik tüm bu durumdan galatasarayı ve ünal aysalı suçladı. azizden hiç bahsetmedi. tek suçlu yaptığımız açıklamama!!! ile bizmişiz.

100.yıldaki şampiyonluğumuzda Aziz çok destek oldu bize.

valla bizimkiler umarım maçın ciddiyetinde olurlar. fener bu maça yine aşırı motive çıkacak tekme tokat oynayacak. azizin ve medyanın tahrikleri ile çok hırslı olacaklar eğer bizimkiler aynı hırsı ve sertliği gösteremezlerse işimiz zor olur. geçen seneki gibi sanki ucunda kupa var gibi oynamalıyız.

Aksine ucunda kupa yokmuş gibi oynamalıyız.En büyük kozumuz rahatlık olmalı,rahat oynarsak yeneriz.Hırs yaparsak yeniliriz.

Volkan ayısı onları alkışlamak mı onlara sahayı dar edecegiz seklinde açıklama yapmış

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbiden bir gece önce Kadıköy'de muhtelif yerlere pankartlar asan ultrAslan, bu derbiyi de boş geçmedi.Galatasaray'ın Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı derbi öncesinde dün gece ultrAslan Kadıköy'de yine pankart astı.

E5 bağlantı köprüsü üzerine asılan pankartta, "12.05.2012 - 12.08.2012 - 12.05.2013 - Ne çektin ve Fenerli" yazılıydı.

İŞTE O PANKART ;

kadikoy_pankart_gs.jpg

Bu akşam Galatasaray önde basan, tempo ile başlayacaktır. Fenerbahçe buna karşılık vermesi imkansız, maç 1-9-1 e dönecek tek şansları kontra toplar. Basında Galatasaray maça önem vermiyo gibi yansıtılıyor ama bence tam tersi Galatasaray' dan bu akşam futbol resitali bekliyorum.Bugün 12 MAYIS :):):)

Valla istediğin kadar maçı istiyoruz de şampiyonsun abi bu bir rahatlıktır rahatlık fazla stresi ortadan kaldırır gergin olmassın gergin olmadığın zaman maçı isteme arzunda biraz azalır..

Bence oyunculara deseler ki maç 0-0 bitsin hiç oynanmasın sakatlık felanda olmasın kabul ederler abi..

Şimdiden tatile çıktı çocuklar haklı olarak şampiyon olmuşsun..

Yenilmesinler yeter..

Yenerlerse tam bir profesyonellik örneği olur..

Sneijder oynuyor mu

Sneijder oynuyor mu

% 90 oynar da. Melo oynarsa nasıl oynar cok merak edıyorum. Geçen gün sitem dolu acıklamalar yapmıstı. Satın alma opsıyonunu kullanmadık dıye

kırgın oldugunu söylemıstı acaba nasıl oynayacak bu macta ?:rolleyes:

Geri
Üst Alt