STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Bence Amrabat ilk 11'de olacak Sneijder'in yerine.

947212_10151602971904265_1087304928_n.jpg

emre colak de yok kadroda bu arada...:yenieek:

Dany bugüne kadar kimi kitlemiş ki Sow'u kitlesin. Dany ancak Smeih'i kitler, Ortasahaya kadar çıkar Melo'nun topuna salça olarak Melo'yu kitler.

Zan kötünün iyisidir.

Aynen Zan oynasın, Fb nin en etkili olduğu oyun yan top organizasyonları, Dany nin hava top hakimiyeti 0 bile değil. En azından zan ın boyu uzun:trollface:

Drogba Burak

Amrabat Selçuk Melo Hamit

Riera Zan Semih Eboue

Muslera​

Aynen Zan oynasın, Fb nin en etkili olduğu oyun yan top organizasyonları, Dany nin hava top hakimiyeti 0 bile değil. En azından zan ın boyu uzun:trollface:

Drogba Burak

Amrabat Selçuk Melo Hamit

Riera Zan Semih Eboue

Muslera​

Bence de böyle çıkmalıyız. Amrabat'ı serbest oynatarak rakip savunmayı dağıtma görevi de verebiliriz ama en önemli silahları GG olacağı için onun çıkamyacağı ortamı sağlamak adına Amrabat orayı zorlamalı.

Bence de böyle çıkmalıyız. Amrabat'ı serbest oynatarak rakip savunmayı dağıtma görevi de verebiliriz ama en önemli silahları GG olacağı için onun çıkamyacağı ortamı sağlamak adına Amrabat orayı zorlamalı.

aynen taktiksel anlamda yazdım amrabatı zaten, GG çok formda cidden iyi oynuyor, Amrabat iş yapmasa bile onu durdursa yeter

[video=youtube;bqNUKPzLyJU]https://www.youtube.com/watch?list=HL1368359479&v=bqNUKPzLyJU&feature=play er_detailpage[/video]

Aykut kadroyu aldımıki

bir kerede futbol şansı bizde olsun bugün onları evire çevire bilmem anlatabildimmi. Vurduğumuz gol olsun

aynen taktiksel anlamda yazdım amrabatı zaten, GG çok formda cidden iyi oynuyor, Amrabat iş yapmasa bile onu durdursa yeter

açık konuşmak gerekirse sneijder'in sakat olması nedeni ile kadroda olmayacak oluşu (ki çok yüksek ihtimalle amrabatın olacak olması) bu maç adına şans diyebilirim.öncelikle sneijder tam olarak hazır değil ve ben şahsen sakatlığının da tam olarak geçtiğini düşünmüyorum.o kasapları düşünürsek Allah korusun çok daha ciddi bir sakatlık geçirebilirdi.

ikinci nokta ise tamamen sana katılıyorum.amrabat mutlaka ama mutlaka solda oynamalı.GG'nin performansının son dönemlerde ne kadar iyi olduğunu bilsekte başka bir durum daha var.kuyt eskişehir maçında ciddi bir darbe aldı ve sanırım kaburgasından sakatlandı.sakatlığının tam olarak geçtiğini düşünmüyorum.ayrıca uzatmalara bakarsanız veysel'in bacağına kramp girip kendini yere bıraktığı bir pozisyonda GG de taç çizgisinin orada aynı şekilde baldırını gösteriyordu (anlaşılan o an onunda bacaklar iflas etmişti).yani bu kadar yorgun olan bir GG'nin amrabatı tutabileceiğini yada aen azından hücum anlamında destek sağlayabileceğini düşünmüyorum.keza gerek beleşoğlunun tam olarak iyileşmemesi gerekse de meire-LEŞ'in hala daha sakat olması nedeni ile oynamayacağıı düşünürsek GG mecburen o sistemde geride kalmak zorunda kalacaktır.

Yav bu real madrid macında bu kadar karamsar değildim. Kazandık ulan konuşacak hiçbirşeyiniz kalmadı demek istiyorum. Diğer taraftanda bu macı sikecilerin alacağını biliyorum. bi karamsarlık çoktu acaip öz. sneijder haberinden sonra

417789_10151667478147160_2136338809_n.jpg

Sneijder'in oynayamayacağı kesin mi? 200 lira atcaktım Galatasaray'a, oynamıyorsa 50 atcam, acil cevap verin.

Hamit Altıntop ‏@HamitAltintop06 1 dk

Şampiyon olduk ama derbinin de öneminin farkındayız. Taraftarlarımıza birde derbi zaferi yaşatmak istiyoruz.

Sneijder yoksa, macera'ya gerek yok. 99% bu cikar, cikmali:

Hamit Altıntop ‏@HamitAltintop06 1 dk

Şampiyon olduk ama derbinin de öneminin farkındayız. Taraftarlarımıza birde derbi zaferi yaşatmak istiyoruz.

oooooooo.oyuncularda coşmuş sanırım.çok iyi çok.demek ki vurdumduymaz bir oyun olmayacak.

Drogba ve Burak'la 4-4-2 oynamak çok zor.

Bu sene Umut, geçen sene Elmander ortasaha da pres yapan oyunculardı.Ne Burak ne Drogba o presi yapamaz.Eğer Umut cezalı olmasa, benim tahminim Sneijder'in yokluğunda 4-4-2'yi dönüp Drogba-Umut oynardı.

Geri
Üst Alt