STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Umarım bugün biraz daha şahsi oynar. Her pozisyonda Burak'ı aramasına gerek yok.

Goller bekliyoruz.

İnşAllah ya.. Toparlamıştır artık kendini umarım. Çünkü bugün herşeyden çok Drogba'ya ihtiyaç duyucaz buna eminim.

Çok belirleyici olucak bence.

Bugün milli yas arkadaşlar.. Lütfen kutlama yapmayalım..

kesinlikle katılıyorum kardeşim.İnşallah maçtan sonra da yine geçen sene ki gibi olaylar olmaz.İnşallah kimsenin başına bir şey gelmez,İnşallah "topunuzunda,maçınızında,derbinizinde,lanet olsun böyle işe.değdi mi yani" vb gibi cümleler kurmak zorunda kalmayız maçtan sonra.unutulmasın ki stad 50 bin civarında ve nereden bakarsanız bakın 5000 civarında çocuk olacaktır orada ailesi ile maça giden.

Acikcasi beni macin kendisi degil de, yapilacak pislikler düsündürüyor. Normal bir futbol maci olsa güle oynaya kazanirdik.

Fatih Terim´i protokol tribününde provoke edeceklerdir, oyuncular da kavga cikartip konsantrasyonumuzu bozmaya calisacaklardir.

Böyle bir ortam bekliyorum acikcasi. Umarim yanilirim ve sadece futbol konusuruz bugün.

Acikcasi beni macin kendisi degil de, yapilacak pislikler düsündürüyor. Normal bir futbol maci olsa güle oynaya kazanirdik.

Fatih Terim´i protokol tribününde provoke edeceklerdir, oyuncular da kavga cikartip konsantrasyonumuzu bozmaya calisacaklardir.

Böyle bir ortam bekliyorum acikcasi. Umarim yanilirim ve sadece futbol konusuruz bugün.

Aynen Arda- Cristian gibi maç öncesi bir elektriklenme bekliyorum . Sırf tribünleri hareketlendirmek için bile yapabilirler.

sen yine iyi niyetlisin.kazanırsak Allah korusun ben çok daha tehlikeli şeyler bekliyorum.

İyi futbol oynayıp,şansın ve skorun yanımızda olması dileğiyle,Allah yardımcımız olsun.

Sneijder stadda gidicek

riera nın gol atacaağı ve 3 -1 kazanacağımız derbi fenerin tek goklü yobo dan gelir malum lig de golü yok

Allahim sen büyüksün! Sampiyonlugumuzu Fenerbahce galibiyeti igle süsle :-)

Bugün yeneceğiz inekleri. Rahat ve eminim :happy0025:

Kadrolar belli degil dimi? Cünkü Drogba Burak Elmander üclüsünün oynayacagi söyleniyor :)

o kadar fanatik olmama ragmen hicbir macimizda formamizi giymezdim ama bügün bir ilk yapiyorum ve formamla gidiyorum maca bakmaya

belki bu sayede o büyülü stadta seytanin bacagini kirariz artik

bu mesajimi unutmayin :-)

Geri
Üst Alt