STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Ülkende katliam yapılmış hala derbi konuşanlar var.

Şimdi oynatmıyo diye sallıyo ama sırf "fenerle ne dalga geçti,aslan yaa" demek için ama.Olası bi sakatlık olursa da "ne diye oynattın prestij maçında,aylardır yok,düzelmeden oynatan teknik ekipcik" derdi.İlla eleştirecek bi şey bulma konusunda uzmanızdır.

evet:) ilaki elestiri toplayacaksan ilkini secerim vallahi. 1-2 gün sonra unutulur zaten ama sneijderi kabyedersn 1-2 gün belki aylarca kaybolur piyasadan. onu bu macda oynatmamak en dogru secenek.

çıkıyo takım

Bende hiç heyecan yok olurdu her zaman ama bu sefer tık yok :)

neden foruma girme gereği gördün ? değil forumu interneti pc acmaman lazım o vakit.

Aci durum oldugunu bizde biliyoruz. üzülüyoruz tabiki bizde ama surda bir gercek var. Hayat devam ediyor !!! aci ama gercek olan bu. dua ederiz hayatini kaybetmis kisilere ailelerine ve bu serefsizlikleri yapanlara beduamizi ederiz ama hayat devam ediyor ve etmelidirde. yani bir yerde faci oldu diye ben pc yi tv yi bütün hayatimi söndürüp ne yapmam gerekiyor acaba ?!

Hem derbiyi izlicem, hem de attığımız her golde apartmanı inleticem. Bi tane de yaş pasta aldım, galibiyetimiz sonrası afiyetle yiyip keyfime bakıcam :yenieek:

Böyle söylentiler var :) Heyecanlanmadim degil aslinda :)

BKEr1nkCAAAmmwK.jpg

Gram heyecan yok.

Hem derbiyi izlicem, hem de attığımız her golde apartmanı inleticem. Bi tane de yaş pasta aldım, galibiyetimiz sonrası afiyetle yiyip keyfime bakıcam :yenieek:

oysss... biraz agir oldu :D

Adamların hayatı futbol olmuş sığır bir nesil yetişiyor.Forumda bu haberle ilgili bir tane bile başlık yok.Dandik bir dizide Galatasaray bayrağı çöpe atıldı diye sosyal medya bu forum ayağa kalktı.

Napayım elimden ne gelir.. oturup yasmı tutayım.. ölenlere Allahtan Rahmet dilemekten başka ne çare gelir.. Ha bunun temel sorununu araştırmak , öğrenmek istiyorsan siyaset programlarına bak derim... :yenieek:

Geri
Üst Alt