STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | D.A | 12 Mayıs

Sow-Webo forvetlı bır takıma elınde Dany gıbı bır adam varken elmander ıcın kesmek mantıksızlık baska bır sey degıl. Dany goz actırmazdı bunlara.

Ulan yeniliyoruz nedense hiç üzgün değilim sadece biraz sinirlendim bir kaç pozisyona onun dışında sıkıntı yok bende valla bir fener maçında bu kadar rahat olmamıştım :D

Bu nedir?

946680_10151674915922526_186201356_n.jpg

Kendi ailesini beslicek herhalde bu muzla

Emre,H.Ali,Volkan,!!!

Yahu bariz faul pozisyonda ne yere atmasından bahsediyorsunuz maçı izlediğinize emin misiniz şaka falan mı yoksa bu

Ne şakası yahu. Adam ikide bir yerde. Daha öncede eline bişey olmuş gibi attı kendini yere...Birinci değil ikinci değil...

Faul olsa bile sen mücadeleni yap. Hakem verirse verir.

Yediğimiz golleri geçtim. Sahamızdan çıkamadık doğru düzgün. Hamit'e oynuyouruz o kaybediyor sonra tekrar kazanınca yine Hamit'e yine kayıp...

3 tane uzun forvetimiz var önde. Top yaparak çıkmak da mümkün olmuyour. Orta sahada eksiğiz. Uzun vursanıza, alamasak bile baskı yaparız...

Neyse ikinci yarı umarım şu maçı çeviririz.

Karşındaki takım maçı kaybederse cukleri kesilecekmis gibi oynarken bişey çıkarmak zor bu maçtan. Bizimkiler sezonu kapamış zaten

bizimkiler maçı bırakmış adeta,şampiyon olduk ne olursa olsun edasındalar.fener sanki şampiyon olacakmış gibi saldırıyor,iyiki geçen hafta ilan ettik şampiyonluğu yoksa bu iş zordu.çıkan ilk 11ede yuh diyorum,4-3-3 ne alaka?fener 3 ön libero ile çıkmış (emre-topal-meireles) sen orta alanı fenere bırakıyorsun?tam intiharlık bir kadro ve normal bir sonuç bu skor.adam gibi ikinci yarı yerinde değişiklikler ile başlanır ver sahadaki oyucularda nerden geldiklerini ve kimler için oynadıklarını görürlerse maçı çevirebiliriz yoksa bir cacık olmaz bu maçda.

Çok rahat oynuyoruz. Ruh denen birşey yok. Yazık..

dany - yekta - amrabat girsin alırız maçı

alın bu arkadaşı alın

Neden alsınlar adam doğru söylüyor. Schalke 2. maç pozisyonu seyretmesi yüzünden gol yedik. Real Madrid maçı aynen. Gençlerbirliği maçı, bu maç en ufak itmede kendisini yere attığı için goller yedik. Her koşudan sonra ileride kendisini yere bırakması, bir kaç maç hariç sürekli yerini kaybetmesi. Beyefendinin keyfi yüzünden illa başımıza bir iş açılmasını mı bekleyeceğiz?

Sahadaki fenevlilerin (volkan, emre, gg, meireles) cirkeflikleri ve hakem 'hatalarindan' mactan sogudum

buradaki bazi futbol ulemalarin bos bos yorumlarini gorunce de forumdan sogudum

Onların çirkefliklerini de söylüyoruz ama Eboue'yi eleştirmiyorsanız midenizden soğumanız lazım.

STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | D.A | 12 Mayıs

eboue!!! Işin gücü yerlerde yatmak!!! Yabanci sağ bek mi yok dünyada??? Neyine güvenip yere birakiyorsun kendini

Başka futbolcu olsaydı faul verirdi. Ne yakık ki bunu halen yapıyor Eboue. Gerçek düşsede artık hakemler vermiyor

Kendi hatası ama

Elmander kötü durumda...

Re: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | D.A | 12 Mayıs

Bunlara ceza aldırmak için gerekeni yapmalıyız.

Fener daha istekli oynuyor, hakem de yanlarında. İlk yarının özeti bu. Bu kadar sinir yapmaya ne gerek var, bazı arkadaşları anlamıyorum. Teknik ekip, hatta oyuncuların kendileri de hazırlanmaya çalışsalar da şampiyon olduktan sonra maça %100'ünü vermek mümkün değil. İnsan psikolojisi sonuçta. Elmander hamlesi de yanlış bir hamle gibi görünüyor, onun da etkisi var tabii.

Geri
Üst Alt