STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

o değilde muslera ne kurtardı beee, yemin ederim böyle bir kalecimiz var diye dua etmemiz lazım :D

Aykut For Ever :ayatollah:

250420131426045009675.jpg

Gs yenemedi diye eleştiriyorlardı artık o yönden de vuramazlar dayan başkannn sen bize lazımsın:haha:

fenerdeki galatasaray nefreti, fener sevgilerinden bile fazla. bu gece bunu bir kez daha anladım. adamlar küme de düşseler bizi yenmek onlar için dünyalara bedel. işte bu yüzden aramızda büyük ama gerçekten büyük bir vizyon farkı var. biz dünya takımıyız onlarsa fener cumhuriyeti denen os...tan yerin takımı:D

Hayatımda gördüğüm en iğrenç derbiydi. Oynadığımız oyun, hakemin iki hatalı gol kararı, Emre, Volkan, Rieara ve Sabri'nin çirkeflikleri, maç sonu iki takım oyuncularının da mahalle kahvesindeki gibi sevinmeleri. Gerçekten çok iğrenç bir derbiydi.

forumun kalitesi çok düştü şu haliyle antudan enstantaneler başlığının kapanması lazım onlardan farkınıız yok iki senedir şampiyon olan bu adamlar ettiğiniz laflara bak sorsak en büyük taraftar sizsiniz bu kadar boş beleş olunmaz

Rıdvan yayıncı kuruluş bilerek son haftaya bıraktı derbiyi diyor

Yahu ilk yarı falan hiç sallamadık kabulde şu dandik halimizle bile yenemiyorlardı bizi Cüneyt bgabaları saolsun bu adam süper kupa Süper final maçlarıda dahil bizi biçiyor resmen bunu her fırsatta diyorum bugün resmen berbattık 2 tane Cüneyt gol attırdı ilk yarıda olmayan fauller düdükleer resmen yazık.

Bu takım Kadıköy'de ne zaman galip gelecek soruyorum herkese ne zaman galip gelecek bu takım orda yeter ya yemin ederim bıktım...

Bu sene gerçekten inanıyordum ama çok zor bundan sonra.Ha elbet bir gün yeneceğiz ama bugün yenemediğimiz için çok gecikecek o bir gün.En az 5 sene yenemeyiz bence.

Görev Tamamlandı

kocaman_23.jpg

Hayatımda ilk defa JB'lerimi yayarak derbi izliyorum. Milletin stresine bak.

Fener'i kadıköy'de 100 sene yenemeyelim ama 100 sene şampiyonluk kutlayalım. Ben kabul ediyorum.

Aykut hoca ve Aziz başkanla yine muhteşem bir sezona giriş yapacak Fener, Webo da yalandan 2 gol attı.

O da banko santrfor... mis :cool:

Volkana yumruk atsaydin sabri reis :D

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | 2.Y | 12 Mayıs

Sana o zaman bir tüyo vereyim bizim takımın taraftarlarının ortalaması onların ortalamasından daha fazla şeyi kabullenebildiği için -ki bu bizim takım ve yönetimlerde de var- onlardan daha başarılı oluyor. Salt başarı insanın kendisini zehirler, aynı onların kendilerini zehirlemeleri gibi bknz Aziz, bknz Aykut. Bu ince ayrıntıyı kaçırdığı için Aziz 15 yılda Bursa ve Beşiktaş şampiyonlukları hariç 8 tane Galatasaray şampiyonluğu gördü. Bilmem anlatabiliyor muyum!

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun.

Tribüne oynayanlar futbolcular gibisin, müthis yorum.

Bu arada belki kızanlar olacak bu söylediğime ama maç sonunda bizimkilerin sevinmeye çalışması çok yapmacıktı. Böyle şeylere gerek yok.

rekabet bitmiştir diyenler var fbliler tam komedi. şunlara şöyle şeyler söyletmesek keşke en azndan berabere kalsaydık ama onu bile hak etmedik

Maç sonu yapılan bence rezalet.2 sene dillerinden düşmez. Adam gibi oynasaydınız da yenip sevinseydiniz. Sen rezil top oyna yenil sonra orta sahada sevin.

niye sevinmesinler kardeşim.şampiyon olmuşlar mı olmuşlar.eee ne olacaktı.kalktık şampiyonluğu kutladık.kutlamayalım mı yani.hayret ya.

Lan çaktırmayın aykut aziz kaldı daha ne.. :lol:

Geri
Üst Alt