STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Erken şampiyon olmak bize yaramadı... :rolleyes:

Valla renktaşlar orta alan gösterisini alkışlıyor ama ben ayıplıyorum kusura bakmayın. O seviyelere kadar düşmeye hiç gerek yok! Kenarda teknik direktör yardımcıları yetersiz olunca böyle manzaralar görülür.

+1. o kadar abartmaya gerek yoktu. orta sahaya toplanıp daire yapıp alkış tutsaydık daha anlamlı olurdu...

Amaaaaaaaaaaaaaaaan çokta ipimde Şampiyon GALATASARAY

Hala kadıkoyde bu takım ne zaman galıp gelecek diyenler var şaka gibi.2 senedir heriflerin sahasında şampiyonluk kutluyoruz 50 sene yenmiyelim cokmu önemli şampiyonluktan.

Maç sonu yapılan bence rezalet.2 sene dillerinden düşmez. Adam gibi oynasaydınız da yenip sevinseydiniz. Sen rezil top oyna yenil sonra orta sahada sevin.

Orada yapılan o değil. Geçen sene ışıkları kapatılan ve kutlama yapmamıza izin verilmeyen şampiyonluğun intikamıdır. Sen olaya yanlış yerden bakıyorsun. 2 yıldır Şampiyonluk kutluyoruz stadınızda mesajı veriliyor şikecilere..

cüneyt çakır'ın olduğu her maç gerilim olur mu arkadaş demek ki bu adamda bir sorun var

Ya bugün takımı eleştirmeyin diyenler bi toz olsunlar.Böyle ruhsuz oynamalarını yüreğim kaldırmıyor arkadaş nasıl fener senin sahana şampiyon gelip evire çevire yeniyorsa sende bugün o sahaya gömeceksin feneri ama yok arkadaş kadıköye gittimi onun bunun çocuklarına yeteneğimiz değil yüreğimiz yetmiyo bizim, ismi ister Drogba olsun ister Selçuk.

Valla renktaşlar orta alan gösterisini alkışlıyor ama ben ayıplıyorum kusura bakmayın. O seviyelere kadar düşmeye hiç gerek yok! Kenarda teknik direktör yardımcıları yetersiz olunca böyle manzaralar görülür.

Aynen. Resmen saçmalıkdı. Kendilerini avutmak için yaptılar. Yenersin anlarım ama bu çocukca bi hareketti

Bugün sahada zaten futbol yoktu canım futbol konuşmak da istemiyor çünkü bugün futboldan günlük işlerden konuşabilenlere şaşırıyorum. Dünden beri kendimi pek iyi hissetmiyorum. O yüzden buradaki renktaşlarımı da istemeden üzmek istemem. Galatasaraylı olmak anti Fenerbaheçli olmak değildir, rakibi deplasmanda yenmeyi gönül elbet ister ama bugün o sahada bizim rahatlığımızı düşünürsek bu mümkün değildi. Galatasaray'ın daha iyi bir takım olduğunu görmek için bu akşam illa rakibi yenmemize gerek yoktu. Neyse herkese iyi forumlar şimdilik...

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Bunlar napiyo la

tamam Şampiyonuz en büyüğüz laf yok ama bilmiyorum önceki maçlara göre ben daha emindim takımdan bu maçta...

90 dakimami geri verin.

bukar les, sevksiz bi derbi cokdan bile izlemedim.

Gökhan Gönül: Puan farkı bizim için 7. :sad007::(

Cüneyt Çakır bildiğiniz eyyamcı i bir adam. Birde ŞL yönetecekmiş

Bu kadar ruhsuz bir Galatasaray son 2 sezondur izlemedim herhalde. Ne yapmaya çalıştık bir türlü anlayamadım.

ya tamam fener haketti kazandı.bir şey demedik zaten de.ayıp ya ruhsuz falan ne oluyor.beyler lig bitmiş.ne bekliyordunuz.

Abi sitem etmiyorum ben ama böyle bir maçta biraz istekli olmalılar, istekli olduklarını hissettirsinler bize, isterlerse 7-8 yesinler hiç sorun değil.

takım şampiyon olmuş tüm hafta kutlamalarla geçmiş bırakında yenilsinler :D bu kader maçı olsa ve önemli olsa bizim için sonucun böyle olmayacağı aşikar mesele galibiyetse ilk yarı aynı skorla biz kazanmıştık hedefsiz ve tüm hafta kutlama yapmış takım bile nerdeyse 1 puan alıyordu fenerden neyse bizim adımıza en sevinçli kısmı aziz ve aykut takımda kaldı :D

Geri
Üst Alt