STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Hani fenere fark atıyoduk, nerede o fark atanlar şimdi yazsınlar bakalım.

o fark atanlar terimin kafasıyla yaşıyorlar

ne kadar çok forvet o kadar gol olmayacağını bir anlasa hoca iddia ediyorum dünyanın en iyi hocası olur

3 forvet değil 5 forvet çık 1 tane pozisyon bulamazsın sistem tırt olursa

bugün bizim sevincimizi eleştiren arkadaşlar... bugün tvye bakın adamlar bizi yendiler şampiyonluktan daha çok sevindiler. bunun anlamı nedir diye sormak lazım fenerlilere:D:D:D

Ya bugün takımı eleştirmeyin diyenler bi toz olsunlar.Böyle ruhsuz oynamalarını yüreğim kaldırmıyor arkadaş nasıl fener senin sahana şampiyon gelip evire çevire yeniyorsa sende bugün o sahaya gömeceksin feneri ama yok arkadaş kadıköye gittimi onun bunun çocuklarına yeteneğimiz değil yüreğimiz yetmiyo bizim, ismi ister Drogba olsun ister Selçuk.

toz olsunlar ne lan sanamı soracaz kımı savunucağımızı değişik

Sneijder ile takim daha bi rahat, daha bi sistem icinde oynyior, bunu da gördük gibi.

not: YInede cok büyük elisdiri Analiz yapilmasi manasiz. Takim sapiyon olarak gitdi. Dogru dürüst motivation yok, idman yapilmamisdir.

Olan, bu maci cok takan taraftar oldu, olur.

Valla renktaşlar orta alan gösterisini alkışlıyor ama ben ayıplıyorum kusura bakmayın. O seviyelere kadar düşmeye hiç gerek yok! Kenarda teknik direktör yardımcıları yetersiz olunca böyle manzaralar görülür.

o mert hiyari yaptirdi.

Yahu çok da fifi 2 sezondur sahalarından şampiyon geçiyoruz hala bıdı bıdı yapıyorsunuz sorunlu musunuz arkadaş.

Bu takım Kadıköy'de ne zaman galip gelecek soruyorum herkese ne zaman galip gelecek bu takım orda yeter ya yemin ederim bıktım...

Ya basliycam kariköyünüzede azizinizede ayinizada,Galatasaray taraftariysan Galatasaray Taraftari gibi durus göster angutta eziklere benzemeyin.

Takimin Sampiyon gitmis rakibin sahasina ve Takiminin en kötü oyunuyla bile ancak Hakemin 2 hediye golüyle yeniliyor.

Benim rakibim Bayerin Reali Barcasi sokm.... bu eziklere.

Şampiyonluğu garantiledikten sonra oyuncuları bu maça konsantre etmek zor zordu, rakip bunlar olsa bile....

Daha önce de dediğim gibi hiç bir fener galibiyeti ŞAMPİYONLUK dan önemli değildir...

Gurur duyuyorum takımımla:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Bizim futbolcuların kutlaması ne ayak herif seni yenmiş , sen sampiyonlugu gecen hafta almıssın. Bu macta alsan anlarım.garip garip hareket etmeye gerek yok .suda var , bu 14 sene 30-40 sene olur gibi geliyor bana . psikolojik degil psikiyatrik üstünlük olmaya başladı bu .

Emreye, Volkana kırmızıyı veremeyen hakemlerele bu iş zor.TFF de adeletli dengeli bir yönetim olmadıkca, bu eyyamcı hakemlerele zor.

Ya bugün takımı eleştirmeyin diyenler bi toz olsunlar.Böyle ruhsuz oynamalarını yüreğim kaldırmıyor arkadaş nasıl fener senin sahana şampiyon gelip evire çevire yeniyorsa sende bugün o sahaya gömeceksin feneri ama yok arkadaş kadıköye gittimi onun bunun çocuklarına yeteneğimiz değil yüreğimiz yetmiyo bizim, ismi ister Drogba olsun ister Selçuk.

Nasıl evire, çevire yendi ya!? Abartmanın alemi yok!

ya uzatmaya gerek yok. tebrik ederim feneri. cikdilar yendiler bir cekilde isde. ben pek üzülmedim acikcasi. fark yeseydik üzülürdüm acikcasi. tek üzüldügüm nokta bizim oyuncularin bu maci hic takmamaliridir.

SON DAKİKA: Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe şampiyon oldu.

:haha:

Iyi futbol oynardik, gidip mactan sonra santrada sevinirdik, ama yaptigimiz sey resmen rezillik.

En azından bu mağlubiyetle Aykut ve Aziz'in yeri daha da sağlamlaştı. Şampiyon Aslanlarımızı bir kez daha yürekten kutluyorum. 5 sene üst üste şampiyonluğun ayak sesleri...

bu kafayla haftaya trabzon da bizi yener

ya yuh ya.ne yüreği yetmemesi.geçen sene son saniye girse o top direkten dönmese ne olacaktı.şu maça kadar oynadığımız her maçta adamları gömdük oyun olarak içeride dışarıda.ne yüreğinden bahsediyorsunuz

su an uzgunsem bunun tek bir aciklamasi var; sampiyon bir takimin sampiyon gibi oynamamis olmasidir. yoksa ki yenilgiye zerre kadar uzulmedim. hos, faul olan pozisyonda gole izin vererek penaltinin diyetini odeten bir hakeme hic deyinmeyecegim bile. her sey ortadadir cunku.

Yahu ne ruhsuz oynaması :D

Bizimkiler şampiyonlar olmuşuz çok da tın havasındaydı bu kadar basit.

Geri
Üst Alt