STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Prestij diye bir sey var, ama bazilari bunu bilmiyor.

Bu bir Fenerbahce Mac'i, Karsiyaka degil.

Ne olursa olsun sonuna kadar savasip önemseyecen.

Kimse kusura bakmasin ama yok biz Sampiyon olduk bile prestij Mac'i felan filan bunlar hep bos laf.

Biz 10 Hafta önce Sampiyon olsaydik bu Mac'in degeri yine ayni kalirdi benim gözümde.

Ama neyse herkez ayri kafa, saygilaarrrrr:asd:

Kimse kusura bakmasin ama yok biz Sampiyon olduk bile prestij Mac'i felan filan bunlar hep bos laf.

Biz 10 Hafta önce Sampiyon olsaydik bu Mac'in degeri yine ayni kalirdi benim gözümde.

ama futbolcular için prestij değilmiş demekki.hem fener önce temizlensin öyle gelsin lige.belki o zaman rakipten sayarız.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Neyse anlamamışsın boşver kardeşim.

Geç bir saat kusura bakma gün boyu yoğunda daha açıkca dillendirirsen Fatih Hocanın kampa sokmaması ya da onunda ciddiye almadığını mı düşünüyorsun ?

prestij? sikeli saibeli takimi ha yenmisim ha yenmemisim. bunlari yensek ne yazar yenmesek ne yazar. karsimizda real madrid olsa neyse manu olsa neyse. umarim anlamisindir ne demek istedigimi. Galatasaray-Fenerbahce prestij olayi biteli cokdan oldu. asil gercek bu benim gözümde. fener medjasi yada ergen cocuklarin bu rekabete okul köselerinde birbirine kizdirarak olayina bakmiyorum ben. gercekleri masaya yatirarak bakiyorum ve bizim rakiibimiz türkiyede yok hic bir cekilde simdilik.

Ynt: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Geç bir saat kusura bakma gün boyu yoğunda daha açıkca dillendirirsen Fatih Hocanın kampa sokmaması ya da onunda ciddiye almadığını mı düşünüyorsun ?

Est. renktaş kusurluk bişey yok.

Evet hocamız ve aslanlarımız maçı ciddiye almamışlar. Onu kastetmiştim.

Profesyonelliği, profesyonel yaşamı ilke edinmiş büyük futbolcularımız, isimlerimiz bile mutluluktan uçuyor, kutlama yapıyor ama burada enteresan yorumlar var, siz doğrusunuz onlar yanlış öyle mi. Adamlar bu sezon hedefe ulaşmış, Galatasaray hedefine ulaşmış daha ne istiyoruz ki. Futbolda "ezelî rakibi yen tamamdır" mantığı tatminden başka bir şey değildir. Şampiyonluk herşeye bedeldir, herşeyin üstündedir, bunu ben söylemiyorum futbolda büyüklük budur. Eğer değil diyorsan da yine söylüyorum bu en fazla kendi zevkindir ve sırf sen tatmin olacasın diye Galatasaray âlet olamaz buna. Bu kadar kolay acımasızlık yapmayın. Neyse bu akşam paso aynı şeyi savundum yoruldum, haftaya bir kez daha şampiyon sahaya çıkacak ve kupamızı alacağız, işte o kupayı görünce ne ezikler kalır gündemde ne bir şey.

Kardeşim anlamadığın birşey var burda şampiyonlukmu fener galibiyetimi diye sorsan bir kişi bile fire vermeden şampiyonluk der herkes.Tamam şampiyon olduk hepsinin alnında öperiz başımızın üstünde yerleri var ama şampiyon olduk diye fener maçını kaybetme hakları varmı ya 15 sene oldu bi ciddiye al artık oynamsanda şansa bala bi maç kazanamazmı bi takım bu nasıl bi el ayak tutulmasıdır yıllardır.Hayır al bi galibiyet sonra 15 yıl daha kaybet ama kazan artık kodumun stadında bi maçıda.

Sen zaten ŞAMPİYON apoletini takarak ve ŞL'de bu sene gibi mücadele ederek fazlasıyla prestij kazanıyorsun, o prestij fener maçlarıyla mı geliyor sanıyorsunuz feneri yenmek ne prestij katacak bize pardon da.

Ya neyi tartisiyoraunuz kendinizi yoruyosunuz en basitinden Oss sinavindan tarih sinavi olsa takarmisiniz?

Bos verin sevinsin garibanlar tek ellrinde olan sampiyon takimi yenmek

Profesyonelliği, profesyonel yaşamı ilke edinmiş büyük futbolcularımız, isimlerimiz bile mutluluktan uçuyor, kutlama yapıyor ama burada enteresan yorumlar var, siz doğrusunuz onlar yanlış öyle mi. Adamlar bu sezon hedefe ulaşmış, Galatasaray hedefine ulaşmış daha ne istiyoruz ki. Futbolda "ezelî rakibi yen tamamdır" mantığı tatminden başka bir şey değildir. Şampiyonluk herşeye bedeldir, herşeyin üstündedir, bunu ben söylemiyorum futbolda büyüklük budur. Eğer değil diyorsan da yine söylüyorum bu en fazla kendi zevkindir ve sırf sen tatmin olacasın diye Galatasaray âlet olamaz buna. Bu kadar kolay acımasızlık yapmayın. Neyse bu akşam paso aynı şeyi savundum yoruldum, haftaya bir kez daha şampiyon sahaya çıkacak ve kupamızı alacağız, işte o kupayı görünce ne ezikler kalır gündemde ne bir şey.

hedeflere ulaşmaktan dolayı seviniyoruz şampiyonluğa seviniyoruz da amacı yenmek olan adı müsabaka olan bir şeyde yenilgi ister istemez üzüyo

Bu maçın dersi benim gözümde, Muslera-Semih-Selçuk-Burak dışındakiler taraftarı umursamıyor. Drogba hariç belki, daha yeni geldi. Ama diğerleri, fiyasko.

32 hafta emek vermişin şampiyon olmuşun. 10 tane birbirinden zor şampiyonlar ligi maçına çıkıp elinden gelenin en iyisini yapmışın. hiçbir getirisi olmayan bir maçtan ötürü kendi taraftarın tarafından yerin dibine sokuluyorsun. sen bunları hak etmiyorsun Galatasarayım.

Sen zaten ŞAMPİYON apoletini takarak ve ŞL'de bu sene gibi mücadele ederek fazlasıyla prestij kazanıyorsun, o prestij fener maçlarıyla mı geliyor sanıyorsunuz feneri yenmek ne prestij katacak bize pardon da.

Ya hayir ben simdi isin icine SL ve Lig Kupasini katmiyorum, sadece Fener'i kastettim ben.

Benim gözümde Sampiyon olmak 10 tane Fenerbahce galibiyetine bedel ama yinede böyle Mac'a hirsli cikacan okadar.

32 hafta emek vermişin şampiyon olmuşun. 10 tane birbirinden zor şampiyonlar ligi maçına çıkıp elinden gelenin en iyisini yapmışın. hiçbir getirisi olmayan bir maçtan ötürü kendi taraftarın tarafından yerin dibine sokuluyorsun. sen bunları hak etmiyorsun Galatasarayım.

Abi afedersin ama bir iki elestiri yaptik diye vurup öldürdün

Galatasaray son yılların en ciddiyetsiz maçını oynadı ki bu havayı da fener taraftarı maçtan önce ve maç boyunca da fenerli futbolcular yaptıkları hareketlerle yarattılar; galatasaray'a "zaten şampiyonken ne uğraşacağız bu manyaklarla" dedirttiler ve son yılların en kötü maçlarından birini çıkardık. inanılmaz olan aykut'un maç sonunda, sanki biz başka bir maç izlemişiz gibi gene bizi suçlaması idi. birisi kendisine söylesin, bugün Galatasaray'ın kazanması gerekseydi bu maç ilk yarının sonunu zor görürdü. özetle fenerbahçe ve aziz yıldırım yönetimi sayesinde iyice el sikko'ya saran bir derbimiz daha kifayetsiz muhterislerin sevinmesi ile neticelendi.sağlık olsun diyelim ...

hadi gidin yatın artık yarın okul var. biraz büyükler konuşsun

maça kafa olarak gelmemiştik oysaki fenerden puan alsak clye gidememe ihtimalleri vardı yanlış yaptık bu leşleri cl dışına atmalıydık

taraftar mıymış onlar hahaa kardeş hiç güleceğim yoktu boş beleşler sürüsü

Geri
Üst Alt