STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Boşver Salman yahu, puan kaybetsek ne olur yemişim ligini. Fazla kasmasınlar zaten.

genelde ligin basinda kazandigin puanlar millet formsuz iken kazandigin puanlar sana coky ardimci oluyor ilerde.

antalyaspora karsi mutlaka 3 puan almak lazim

benim icin bu sene tekrar sampiyon olmak, gruplardan cikmaktan daha önemli.

Rakip kendi sahasında oynadığı için kapanamayabilir. Aydın ve Amrabat tercihi bu bakıma cok iyi oldu fakat Elmander'de ısrarcı olunmaması lazımdı. Umarım Fatih hoca bir an önce bu ısrarından vazgecer(tabii Burak'ın iyi oynaması şartıyla)

Aydın ve Amrabat iyi tercih, dikine dikine giden oyuncular. Rakip savunmayı hataya düşürebilirler, rahat adam geçerler. Hamit olmadan Selçuk ve Melo daha rahat oynayabilir diye düşünüyorum. Tek korkum Cris ve Semih ikilisinin ağır kalması. Diarra, Isaac, Aissati gibi hızlı oyunculara sahipler. Eğer savunmamız hata yapmazsa 2 veya 3 atarız gol yemeden. Lakin ilk golü biz bulursak arkası gelmeli, yoksa yiyoruz. Duran toptan, karambolden bir şekilde giriyor.

Kasımpaşa kazanmak üzere. Biz puan kaybı yaşarsak haftayı lider kapatacaklar. :o

Sağda Umut forvette Burak olsaydı keşke

beyler aranızda digitürk play kullanan var mı ? aylık 21.99 olan sezonluk paketi almayı düşünüyorum da kararsız kaldım.

beyler aranızda digitürk play kullanan var mı ? aylık 21.99 olan sezonluk paketi almayı düşünüyorum da kararsız kaldım.

1-2 maç satın alıp izledim Digitürk Play den, donma filan olmadı görüntü de çok çok iyiydi.

Hocam bu Digiturk Play dediğiniz internet üzerinden olansa eğer benim dayım 1 yıl kullandı bunu. Kesintisiz rahatlıkla izledi tüm maçları.

görüsüne saygı duyuyorum Ömer kardes.. ama hangi özelliği Burak'tan iyi yahu? ben niye göremiyorum :D

olumlu taraftan bakmak istiyorum, eger bu mactada kotu oynarsa, bir 3 ay sans bulmaz elmander, ona göre iyi oynamak zorunda

bakalim hayirlisi ne is o olsun, yeterki burka moralini bozmasin

simdi burak manuy akarsid ailk 11 d eolmicak, bun auzulyuorum

elmander ve umutla manuya nasil gol atariz

Antalyaspor İlk 11: Ndjock, Koray, Zeki, Zizic, Minev, Diarra, Deniz Barış, Aissati, Uğur İnceman, Tita, Isaac

elmander kesik yiyecek diyenlere ii bir ders verdi fatih hoca elmander isterse hiç gol atmasın formsuz olsun hiç önemli değil takımın bir numaralı klit oyuncusu

STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Kasimpasa macina alt oynayanlar su an hatim indiriyor:)

antalya üzerimize gelmeye kalkarsa umut -amrabat-aydın cezayı keser inşallah atak futbol oynarlar

3-1 alırız gibime geliyor Aydın maçın adamı olur.

Antalyasporun orta sahası Deniz Barışa emanet tırsmayın la o kadar :lol:

Ayrıca Elmander Reise laf etmeyin çarpıllırsınız.. Umut bu kadar gol attıysa bunda en büyük pay O'nundur. Burak oynasan Umut bu kadar gol atamazdı :yenieek:

Geri
Üst Alt