- 28 Temmuz 2011
- 9.484
- 2.369
- 1.588
Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30
1-2-3 ?
I want back to the future :sad007:
1-2-3 ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
I want back to the future :sad007:
1-2-3 ?
bence bizden sonra en iyi oynayan takımlar kasımpasa bursa ve bjk kötü halimizle 7 puan aldık bjk maçında rakıp deil biz attık butun golleri bunuda unutmayalım lafın kısası fb maçına kadar puan kaybedecgmızı sanmıyorum
taraftarın aklı bile manu maçında.. bu maçta Yekta, Sabri, Aydın, gibi oyunculara sorumluluk verilebilir.. Lig bu adamlara emanet
Evet , ek olarak son haftalar Trabzon'la oynamak harika olacak , F5 ile çekişirsek Şampiyonluk için Trabzon son maçı bize rahat bırakır![]()
Zorlandığımız bir takıma karşı oynayacağız. Eğer alırsak bu benim için şampiyonluk için önemli bir mesaj olacak. Takıma güveniyorum zira iyi bir hava yakalanmış durumda.
..........................Muslera
Eboue..........Cris.......Semih..........H.Balta (Çağlar)
Hamit.........Selçuk......Melo..........Amrabat
....................Elmander......Umut
Seneye yapılacak stoper,sol bek,striker ve sağ kanat transferleriyle bu takım coşar) tabi bu 4 ten en az 3 ünün top class ın bi alt seviyesinde olması şart
) bu 4 transferin yarısını ocak ayındada yapabiliriz takımın durumuna göre
![]()
Bu yil CLde ceyrek final gorelim,tr kupasi ile ligde sampiyon olalim seneye iyi transferler yapariz. Bu kadar yeter bu yil
Bu yil CLde ceyrek final gorelim,tr kupasi ile ligde sampiyon olalim seneye iyi transferler yapariz. Bu kadar yeter bu yil
CL'de çeyrek zor bence, ilk hedefimiz lig şampiyonluğu, gruptan çıktıktan sonra kura şansımızın olması gerekiyor![]()