STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Allahın izniyle 3 puanla döneriz

dortmund döktürüyor yine

________Muslera_______

Eboue____Semih___Dany____Hakan

Çolak(Aydın)____Selçuk___Melo____Amrabat

_________Burak_____Umut________

Bu maçta dany-semih oynamalı ama Manu deplasmanında Semih-Cris oynamalı. İki ucu sıcak değnek bakalım Fatih hoca nasıl bir tercih yapacak

fantezi yapmayın allahasen ne yektası ya bu adam bize atılmıs bır kazık 1 mılyonluk adama 4 mılyon saydık

bence dany başlar. aissati isaac tita diarra hepsi süratli adamlar

Cris kesin oynar, zira M.United maçı öncesi başka oynayacak fırsatı yok. İlk kez Old Trafford 'ta forma giymesi abes olur. :)

Ben maçın içinde 4-5-1 ile M.Utd. maçının taktiğini de deneyebiliriz diye düşünüyorum.

Cris kesin oynar, zira M.United maçı öncesi başka oynayacak fırsatı yok. İlk kez Old Trafford 'ta forma giymesi abes olur. :)

Ben maçın içinde 4-5-1 ile M.Utd. maçının taktiğini de deneyebiliriz diye düşünüyorum.

umutun yerinde burak olsa ve burak sağ forvet gibi oynasa daha iyi olabilir.

Bu yaptığım kadroyu akşam sahada görürsek, Emre'nin yine zirvede olacağı bir maç olur.

Yaşın itibariyle 96-00 yıllarını hatırlayamayacağın için için şu gereksiz gülüşünü hoş karşılıyorum:)

Çok güzel bir sistem, her zaman görmek isterim, ama iki bekinin de kanat gibi çalışması şart, sola Eboue tarzı bir adam alsaydık kesinlikle verimli olurdu.

Hem ofansif, hem de defansif anlamda etkili ve sağlam varyasyonlara izin veren bir diziliş, ama şu an için mümkün değil.

Maça 2 saat var ve hala maç havasına giremedik.Ne zaman böyle olsa kötü bir gün oluyor.

Herseyde bir hayir vardir. Hamit´in yerine Emre oynar. Bir problem olmaz. Belki daha etkili oluruz.

Cünkü Hamit formsuz oldugu halde, onu kazanmak adina oynuyordu.

Hamit icin üzüldüm, cünkü pozitif bir performansa ihtiyaci vardi. Saglik olsun.

Muhtemelen puan kaybederiz,ama bu bizim en iyi takım olduğumuz gerçeğini değiştirmez maç sonrası burayı ağlama duvarına çevirenlere kulak asmayın ...Antalya bize ters gelen bir ekip milli maç sonrası vede en önemlisi akılların manchester maçında olması puan kaybı kuvvetle muhtemel ama bu takıma güvenim sonsuz iyiler sonunda mutlaka kazanır...

Son senelerde, Hagi'yle ASY'de 2-1 kazandığımız maç dışında Antalyaya karşı pek şansımız tutmuyor. Umarım alacağız bu maçı..

Muhtemelen puan kaybederiz,ama bu bizim en iyi takım olduğumuz gerçeğini değiştirmez maç sonrası burayı ağlama duvarına çevirenlere kulak asmayın ...Antalya bize ters gelen bir ekip milli maç sonrası vede en önemlisi akılların manchester maçında olması puan kaybı kuvvetle muhtemel ama bu takıma güvenim sonsuz iyiler sonunda mutlaka kazanır...

Galatasaray ligde oynadığı her takıma karşı "muhtemelen" kazanır.. antalya da o takımlardan biri , puan kaybı "sürpriz" olur benim için

ayrıca herkeste antalya bize ters gelir korkusu var.. bence daha önemlisi futbolcuların psikolojisi , eğer akıllarda Manu maçı olmazsa rahat kazanırız bence

----------------Muslera----------------

Eboue--Semih--------Cris----Hakan

E.Çolak--Melo--------Selçuk-Amrabat

---------------Umut--Burak-------------

Geri
Üst Alt