STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Elmander savunmayı hücumdan başlatıyor.. Elmanderin oynadığı maçlarda rakip oyunu rahat kuramıyor. Maçın kontrolü genelde bizde oluyor.. Rakip savunmacılar sSürekli Elmander'in presi altındalar.

Elmander'e biraz da bu açıdan bakmak lazım... Attığı goller de işin bonusu oluyor.

Antalyaspor'un savunmasının hız durumu nedir? Pek takip ettiğim bir takım değil.

Elmander'e formsuz diyenler Burak çok mu formda acaba?

Elmander Burak'tan her türlü daha iyi bence.

burak ilk 11 d eoynatilmadi ki, tam görelim

ama 2 macta sonradan girdigi zaman en etkili forvetimiz oldu.

estonyaya karsida son 10 haric baya ok oynadi, hatta rakibe kart göstertmese, puan bile kaybedebilirdik.

o macta 2 sut cekti diye bencilce, kötü durumunda, formsuz olu vermis burak, yuh ya.

elmander euro 12 , super cup ve ligdeki 3 mac, ve milli takimdaki mac, hepsinde cok kötüydü.

Cevap: Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Elmander Buraktan daha cok bitirici bir adam haklisin

Bitiricilik bakımından ikisi de kötü, gerçi Burak'a çok bitirici diyorlar ama göremedik bir türlü bu özelliğini:)

Artılarını eksilerini hesaplarsak Elmander Burak'tan daha iyi.

Elmander 5 maçtır piyasada yok diyen ve sadece golü istatistik kabul eden ergenleregelsin. Sadece 2 maç öncesi

[video=youtube;jjDFgFVYv5U]https://www.youtube.com/watch?v=jjDFgFVYv5U[/video]

İsaac türk mü olmuştu? Yoksa 7 yabancı mı var Antalya'da.

Burak Elmander'in eline su dokemez

Insallah oyuna da girmez Burak, mac basi alacagindan yirtariz. Maasi aklima geldikce tiksiniyorum zaten, kalite-fiyat arasinda bu kadar ucurum olmaz be.

Milli maçlar sırasında ben de bir şey demedim ama Estonya maçında yaptıklarından sonra ben kadroya bile almazdım açıkçası. Takımdan çok kendini düşünüyordu. Yanlış anlaşılmasın Burak'ı çok severim, transferine de çılgınlar gibi sevindim ama 1 maçlığına da olsa kulağı çekilmeli ki kendine gelsin.

sacmalama yigit, burka ne yapmis milli macta, 2 sut cekti diy eson 5 dkda böyle bir tepki mi verilir?

daha önce , yani 80 dk neler yapmis al izle maci.

bi arkadaş yazmış doğru da yazmış. bence de hocanın kafasındaki ikili elmander buraktı. ama şu umutu kesmek imkansız.

maçtan önce iyi futbolla kazanacağımızı düşünüyorum,

hamit in oynamaması iyi oldu bu bakımdan sağ kanatta kim oynayacak bilmiyorum ama emre çolak sağ kanat amrabat solda olursa iyi olur . oyun içinde de kanat değiştirirler arada.

cris oynarsa ciddi bi sınav olur keisn notumu veririm olmazsa dany oynarsa manchester a da dany ile başlarız. bu maç manchester maçının kadrosuna çok yakın kadroyla çıkılacaktır eğer 2 farkı yakalarsak ilk yarı oyuncu değişiklikleri gelir.

Elmander 5 maçtır piyasada yok diyen ve sadece golü istatistik kabul eden ergenleregelsin. Sadece 2 maç öncesi

[video=youtube;jjDFgFVYv5U]https://www.youtube.com/watch?v=jjDFgFVYv5U[/video]

haha, cenkin kendi kalesine attigi golü gösteriyorsun

Elmander savunmayı hücumdan başlatıyor.. Elmanderin oynadığı maçlarda rakip oyunu rahat kuramıyor. Maçın kontrolü genelde bizde oluyor.. Rakip savunmacılar sSürekli Elmander'in presi altındalar.

Elmander'e biraz da bu açıdan bakmak lazım... Attığı goller de işin bonusu oluyor.
aynen işte bunu anlatmak zor elmander 3-4 kişiyi birden belkide kitliyor savunma çıkamıyor bide bu adamın neden bitiriciliği yok diyorlar umutla 2 si koşmaktan son vuruşları ii yapamıyor bu hiç önemli değil dikkatedin elmander umut hayvani bir pres uyguluyor çok rahat pozisyona giriyoruz elmander değilde burak oynasa inanın takım posizyona kolay giremez ondan sonrada takım kötü diye tartışmaya başlaruz

Burak pozisyonlarda hızlı davranabilen bitiriciliği iyi sayılır Elmander' den 2 gömlek üstündür.

sacmalama yigit, burka ne yapmis milli macta, 2 sut cekti diy eson 5 dkda böyle bir tepki mi verilir?

daha önce , yani 80 dk neler yapmis al izle maci.

Salman Burak Trabzon'da iken onları yapsa ana avrat sövülürdü burada. Sen de dahil.

Elmander'e formsuz diyenler Burak çok mu formda acaba?

Elmander Burak'tan her türlü daha iyi bence.

formsuz dediğin Burak geçen hafta Bursa maçında oyuna girdi golünü attı pozisyonlara girdi , bir de güzel asist yapacakken Amrabat'ın önünden geçti top hatırlarsınız

ayrıca herkes estonya maçı nedeniyle adamı eleştiriyor.. iyi bir kosuyla rakibi 10 kisi bıraktırdı , maç 11e 11 iken çok zorlanıyorduk

ayrıca hakem de 1 golünü yedi Burak'ın o maçta :yenieek:

Geri
Üst Alt