STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

[TABLE="class: listing, width: 100%"]

[TR="class: normal"]

[TD="class: leftcell minwidth"][/TD]

[TD="class: unselected result145032577, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 1"][TABLE="class: item, width: 498"]

[TR]

[TD="class: label"]

Manchester Utd[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]1.25[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032579, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 1"][TABLE="class: item, width: 147"]

[TR]

[TD="class: label"]X[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]5.75[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032581, bgcolor: #FFCC00, colspan: 2"][TABLE="class: item, width: 441"]

[TR]

Galatasaray[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]10.50[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: rightcell minwidth, align: right"]66

[/TD]

[/TR]

[TD="class: unselected result145032937, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 1"][TABLE="class: item, width: 498"]

[TR]

SC Braga[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]1.56[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032938, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 1"][TABLE="class: item, width: 147"]

[TR]

[TD="class: odd, align: right"]3.80[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032939, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 2"][TABLE="class: item, width: 441"]

[TR]

CFR Cluj[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]6.00[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: rightcell minwidth, align: right"]66

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sanki biraz abartmislar,Galatasaraya cifte sans oynasammi :)

sacmalama yigit, burka ne yapmis milli macta, 2 sut cekti diy eson 5 dkda böyle bir tepki mi verilir?

daha önce , yani 80 dk neler yapmis al izle maci.

Ben veririm, ben de gol atacağım bana ne bana ne diyen bebeler gibiydi.

" Burak başarısız olsunda sövelim" diye bekleyenler var . Çok yazık:o

formsuz dediğin Burak geçen hafta Bursa maçında oyuna girdi golünü attı pozisyonlara girdi , bir de güzel asist yapacakken Amrabat'ın önünden geçti top hatırlarsınız

ayrıca herkes estonya maçı nedeniyle adamı eleştiriyor.. iyi bir kosuyla rakibi 10 kisi bıraktırdı , maç 11e 11 iken çok zorlanıyorduk

ayrıca hakem de 1 golünü yedi Burak'ın o maçta :yenieek:

İyi de bunların hepsini Elmander de yapıyor ama saymıyorsunuz. Elmander için aynı şeyleri yazsam bunları yapsa ne olur gol atamadıktan sonra dersiniz.

kim ne derse desin aydınıda futbolunuda sevmiyorum başta ben olsam hayatta forma vermem

Cevap: Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Elmander ve Burak şuan formsuzlar, Fatih Hoca bunlardan hangisi seçerse seçsin değişen birşey olmaz. Allah'tan Umut çok formda.

Elmander'i hangi açıdan eleştiriyorsunuz onu anlamış değilim, adam geriye geliyor takımı rahatlatıyor, pres yapıyor rakibin hata yapmasını sağlıyor. Boş koşular yapıp yanındaki adamın rahat oynamasını sağlıyor.

Fatih hocanın kafasında Elmander-Burak ikilisi olucaktı ama Umut'un performansı Burak'ı etkiledi.

Burak bence formsuz, gerçi formda olsa bile çok da iyi bir forvet değil.(İnşallah yanılırım.)

[TABLE="class: listing, width: 100%"]

[TD="class: unselected result145032577, bgcolor: #1B1B1B"][TABLE="class: item, width: 498"]

[TR]

[TD="class: label"]Manchester Utd[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]1.25[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032579, bgcolor: #1B1B1B"][TABLE="class: item, width: 147"]

[TR]

[TD="class: odd, align: right"]5.75[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032581, bgcolor: #FFCC00, colspan: 2"][TABLE="class: item, width: 441"]

[TR]

[TD="class: label"]Galatasaray[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]10.50[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: rightcell minwidth, align: right"]66[/TD]

[/TR]

[TD="class: unselected result145032937, bgcolor: #1B1B1B"][TABLE="class: item, width: 498"]

[TR]

[TD="class: label"]SC Braga[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]1.56[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032938, bgcolor: #1B1B1B"][TABLE="class: item, width: 147"]

[TR]

[TD="class: odd, align: right"]3.80[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: unselected result145032939, bgcolor: #1B1B1B, colspan: 2"][TABLE="class: item, width: 441"]

[TR]

[TD="class: label"]CFR Cluj[/TD]

[TD="class: odd, align: right"]6.00[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[TD="class: rightcell minwidth, align: right"]66[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sanki biraz abartmislar,Galatasaraya cifte sans oynasammi :)

evet abartmıslar , ayrıca braga'yı da abartmıslar .. braga cluj'dan çok çok üstün değil

Salman Burak Trabzon'da iken onları yapsa ana avrat sövülürdü burada. Sen de dahil.

mac 3-0 olmus, bitimine 5-8 dk kala sahadaki tek forvet olarak biraz bencild avrandi diy emi sallardim?

alakasi yok, ben sercan yildirimi elestiriyorum, biraz bencil oyna , biraz kendini dusun, kaleye kendin vur diye, forvet dedigin yapicak bunlari, hep golu dusunecek

burak mac 3-0 olduktan sonra bir kere tunaya vermedi, ikinci kere ardaya vermedi, 2 tane sut cekti, bitimine 5-8 dk kala, herkes bu yuzden elestiriyor adami.

abartiyorsunuz ama farkinda degilsiniz

buraki sevmiyor cogu kisi, hepsi bu yuzden, antipatik geliyor iste.

lan saçmasapan konuşup adamın canını sıkmayın be ne ergensiniz yahu ne çabuk unuttunuz geçen seneyi elmander banko oynar bu takımda formsuz olsada geçen seneden kredisi vardır alla alla ya

" Burak başarısız olsunda sövelim" diye bekleyenler var . Çok yazık:o

Hayır Aksine. Elmander BJK'ye gol atınca onu Cenk attı, Burak rakibin saçma bir hareketiyle ki tartışılır kırmızı olduğu rakibi 10 kişi bıraktırınca Burak büyük adam denmesi adaletsiz.

Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor - Galatasaray | 15 Eylül | 20.30

Son zamanlarda illegal yayınların/platformların isimleri çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin "maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerinin mahkemeye verilmesi , forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle , forumumuzda bu linkleri/yayınları/platformları paylaşmak , kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa , cezası en üst düzeyde MYC olacaktır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk , konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

..

İlgisi yok. Burak'ı nerdeyse tüm forum istiyordu. Herkes de çok seviyor şu an, ben dahil. Ama artık şu çocukça huylarını bıraksın, büyüsün biraz. Tek istediğimiz bu.

Zemin iyi gözüküyor.

formsuz dediğin Burak geçen hafta Bursa maçında oyuna girdi golünü attı pozisyonlara girdi , bir de güzel asist yapacakken Amrabat'ın önünden geçti top hatırlarsınız

ayrıca herkes estonya maçı nedeniyle adamı eleştiriyor.. iyi bir kosuyla rakibi 10 kisi bıraktırdı , maç 11e 11 iken çok zorlanıyorduk

ayrıca hakem de 1 golünü yedi Burak'ın o maçta :yenieek:

Bu dediklerini Elmander her maç yapıyor zaten.

Rakibi 10 kişi bıraktı diye forvet oyuncusuna iyi diyen tek millet de biziz herhalde.

Elmander her türlü bu takımda oynar. Burak'ta 2. yarı girer görürüz onu da.

bence bugun elmanderi asil amrabat ve aydin yuzunden den secti hoca, burakta oslaydi, daha hafif bir takim olurduk, asiri ofansif olurduk

umut ve elmanderle orta sahadaki eksikligiizi onalrin yapicagi presle kapatmaya calisacak, asil kanatlardan,y ani amrabat ve aydindan gole gitmeye bakicak hoca anlasilan.

burak, umut oslaydi, bunu tam yapamazdik

bu yuzden tercihini elmanderden yan akullanmista olaiblir

İyi de bunların hepsini Elmander de yapıyor ama saymıyorsunuz. Elmander için aynı şeyleri yazsam bunları yapsa ne olur gol atamadıktan sonra dersiniz.

hangisini yapıyor hocam?? aralara kosu yapıyor mu? asist yapıyormu? skorer mi ?

ilk geldiğinde böyle değildi Johan.. süper finalde miydi sakatlanmıstı ondan beridir tam toparlayamadı

Elmander kötü oyuncudur ya da kötü forvettir demedim hiç bir zaman , ama çok formsuz çok

Burak'ı antipatik bulduğumu zaten itiraf ediyorum. Ama başarısız olmasını istemek mi asla...Hatta keşke 60 gol atsa ligde:)

Burakı överken Elmandere laf söylemeyin cidden komik duruma düşüyorsunuz..

İlgisi yok. Burak'ı nerdeyse tüm forum istiyordu. Herkes de çok seviyor şu an, ben dahil. Ama artık şu çocukça huylarını bıraksın, büyüsün biraz. Tek istediğimiz bu.

sen forumu takip etmiyorsun anlasilan

llig bittiginde, milli mac kampindaki performansa göre biraz degisti fikirler, olumlu bakmaya basladi forum

daha önce %85 elestiriyordu, hatta kin kusuyordu buraka bu forumda

bos kaleye atiyor, karaktersiz, anadolu takimlara atiyor, aman bizden uzak dursun vs vs

ben ve bir kac arkadas koca sezon buraki az savunmadik burda

forumun en az %80 cok pis kin kusuyordu buraka

milli kampta iyi oynadi, yabanci kontenjan 5 dusucek dediler, iste o zaman biraz olumlu bakmaya basladi forum.

Geri
Üst Alt