STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | D.A. | 15 Eylül |

3-0 da olabilirdi :D olasılıkla iş yapmayalım Tolga maçın keyfini sürelim :)

Neyse ama bence 2 golde de hatalı.Özellikle 2. gol.

Bu arada uzun zamandır aramızda değildin hoşgelmişin :ayatollah:

Bakiyorum millet hemen degisiklik olsun Melo Elmander Selcuk kim varsa cikartilsin birsey olmasin diye.. bu ne ya ?

Oynasinlar iste tam bulmussun rakibi 10 kisi tam bir varlik da göstermeleri cok zor. Hazir bulmussun bu durumu oynat takimi uyar riskli pozisyonlara girmesinler ama oynasinlar topu cevirin iste, Top temposunu yukseltin rakibe iyce sahayi daraltin fazla zorlanmadan. Selcuk Melo Elmander özgüveni konusunda iyce gelistirsinler kendilerini. Eboue de ataga ciksin biraz antrenman olsun iste... 5 farkli galibiyet bekliyorum.

Deniz Barış'ın, orta sahada Selçuk'u tutan Zeki'nin, sağda oynayan Koray'ın müdahaleleri korkutuyor hocam insanı doğruya doğru.

Amrabat'ı ve umut'u çok beğendim bu maç.. Umut resmen tecavüz ediyor, bu adamda nasıl bi ciğer var yahu.. :D O koşarken ben ekran karşısında yoruluyoyrum.. :tiphat:

hem efendi hem sorumlu hemde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.. her takıma en az 1 tane Umut"tan şart.

bizde değişiklik yok sanırım..

umut 1.5 aydir haftada 2 mac yapiyor, aslind a elmander degil, umut ciksin derdim ama umut gol krali olmali, ondan oynasin,a tsin bir tane

Ömer Şişmanoğlu giriyor.

Bakiyorum millet hemen degisiklik olsun Melo Elmander Selcuk kim varsa cikartilsin birsey olmasin diye.. bu ne ya ?

Oynasinlar iste tam bulmussun rakibi 10 kisi tam bir varlik da göstermeleri cok zor. Hazir bulmussun bu durumu oynat takimi uyar riskli pozisyonlara girmesinler ama oynasinlar topu cevirin iste, Top temposunu yukseltin rakibe iyce sahayi daraltin fazla zorlanmadan. Selcuk Melo Elmander özgüveni konusunda iyce gelistirsinler kendilerini. Eboue de ataga ciksin biraz antrenman olsun iste... 5 farkli galibiyet bekliyorum.

doğru diyorsun tempoyu artırsınlar bu maç ;hafta arası da ingiltere de tel tel dökülsünler

O spiker kim mi? Fener trabzon maçında ''kimse yok mu'' diye bağıran fanatik fenerli ezik melih.. Ne beklenir ki o ezikten başka.. Tutup kavalına basacaksın eziği, bağırta bağırta..

Burak, Yekta ve Kadrodaysa Sercan şans bulsun.

Kafalar inşallah Manu maçın da olduğu için böyle oynuyoruzdur.

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | 2.Y. | 15 Eylül |

Melih Gümüşbıçak'ın bir tarafından gireyim bir tarafından çıkayım. Isaac Muslera'nın ayağını kıracak hala kasıtlı değil, gözü yere bakmıyor diyor. Tuttuğun tarafa sokayım.

Aynı 11'le sahadayız.

Antalya'da Aissati >>> Ömer Şişmanoğlu.

Başladı.

Neyse ama bence 2 golde de hatalı.Özellikle 2. gol.

Bu arada uzun zamandır aramızda değildin hoşgelmişin :ayatollah:

Hoşbulduk iş güç uğrayamıyoruz muhabbet ortamına.

2. Yarı başladı ben kaçar umarım zevkli olur 2. yarı.

Aissati'yi mi alıyor oyundan? :SS:

2.yarı başladı.

Geri
Üst Alt