STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

Antalyaspor da oynayan geçen sene Pendikspor'dan aldıkları Emrah Baysan çok iyi oynadı, kendini geliştirirse adını çok sık duyarız.

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | D.A. | 15 Eylül |

4. Golden sonra Burak'in Amrabat'a cikisini anlayamadim, elini koluju sallaya sallaya, bagira cagira birseyler soyledi, ne gerek vardi diye dusunuyorum.

Ben en cok takim ici boyle hadiselerden korkuyorum.

sorun yok renktaş sonradan sarıldılar

hem maç 3-0 ve tartışıyolar.iyiye işaret :yenieek:

manu topigine haydin renkdaslar

sinerciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Umut Bulut ve Amrabat! Umut ayrı bir parantez zaten. Son yıllarda gördüğüm en diri ve hava toplarında Hakan'dan sonra bu kadar hakim bir ileri uç elemanı görmedim. Frikik golu güzeldi.Frikikten iki sene öncesine kadar gol atamazken şu an takımın 6-7 oyuncusu frikik kullanabiliyor...

Burak ikinciyi atsaydı kombo yapacaktı valla :D Valla kanser edercesine yıllarımızı yiyen önceki senelerden sonra son iki sezondur zevkle maç izliyorum. Bu takım yener diyebiliyorum!

Bersan Yekta nın nesini beğenmedin..Her atakta vardı kaçırdığı pozisyon amatörceydi ama olaya şu açıdan bakmak lazım hep ileriyi düşündü ve her pozisyon da vardı hemen hemen

Simdi bugün Yekta sag kanat oynadi, zaten bu tip oyuncu degil Yekta. Yekta iyi topcu, kimse kötü topcu diyemez.

4. Golden sonra Burak'in Amrabat'a cikisini anlayamadim, elini koluju sallaya sallaya, bagira cagira birseyler soyledi, ne gerek vardi diye dusunuyorum.

Neden öyle bir konuşma geçti bilmiyorum o konuşmanın hemen ardından Amrabat'ı yerden kendisi kaldırıyor. O kısmı nedense tekrarda göstermiyor.

Elmanderin birşeyi yokmuş.

Emin değilim ama o pozisyonda Amrabat'ın pas açısı yoktu Burak'a, ayrıca pozisyonda kalecinin bir müdahalesi de var, acaba hakeme serzenişte bulunmuş olabilir mi?

Amrabata burakla tartışmasını sordular.

Bu tip reaksiyonlar maç içerisinde yaşanabiliyor.O çok kaliteli bir forvet.Maç içinde yaşandı ve bitti.

dedi

amrabattt:ayatollah:

selcuk:ayatollah:

Burak'ın şutları neydi öyle arkadaş,Manu ya inşallah

Umut ballı falan değil.Adam golü kokluyor aga.

Yekta dan hemen üst düzey performans beklemek haksızlık olur...Kaç aydan beri sakat bu adam ayağı topa değmemiş..Zamana ihtiyacı var bence ilerde çok daha iyi olacak inş.

Emin değilim ama o pozisyonda Amrabat'ın pas açısı yoktu Burak'a, ayrıca pozisyonda kalecinin bir müdahalesi de var, acaba hakeme serzenişte bulunmuş olabilir mi?

Amrabat bana niye bırakmadın gibilerinden bi hareket yaptı oda göğsüme almaya çalıştım gibilerinden hareket yaptı biraz abarttı ama.

Umut'da ki ciğer kimsede yok. Helal sana Umut

Geri
Üst Alt