STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

olm kimi oynatsak la elmandermi burak mı karar veremiyorum :asd:

Edit.... Yanlış konu...

mençıstır 4 atarda biz atamazmıyız? :D

69106_10151089622461843_1581856004_n.jpg

arkadaslar sizce manu karsisina nasil cikmali

elmander-umut

elmander-burak

umut-burak

ben 1 ve 3 arasinda kararsizim

peki kanatlar?

amrabat/emre

hamit/engin

STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | D.A. | 15 Eylül |

Emin değilim ama o pozisyonda Amrabat'ın pas açısı yoktu Burak'a, ayrıca pozisyonda kalecinin bir müdahalesi de var, acaba hakeme serzenişte bulunmuş olabilir mi?

Yok, sonradan sarilmislar, arkadaslar yazdi simdi. Rahatladim :)

Toparlanmaya başlıyoruz sonunda güzel bir galibiyet aldık.Son goldeki Burak'ın bağırmasının sebebi fazla hırsdan dolayıdır diye düşünüyorum.

yektayi bu forumda en cok elestirenlerdeim, birsey olmaz bu adamdan demisimdir bir cok kez ama 2 mactir bu adama hayran kaliyorum

neden mi, hala hazir olmadigi halde futbolu ne kadar iyi bildigini her hareketle gösteriyor sahada

aydinin yapamadigini yapiyor oyun zekasi olarak

birde tam hazir oldugu zaman düsünüyorum neler yapar diye, bu adami kazanmak icin hersey yapmali hoca, o da kendisi hersey yapmali tabi

Ben hakema ayrı bir parantez açmak istiyorum maçın 0-4 bitmesi hakemi aradan sıyırılacağını zannettirmesin. Çok leşti bugün, çoğu atağımızı kesti. Antalyanın sert oyununa çok prim tanıdı. Ayrıca bizim oyunculara gösterdiği kartları basit karşıladım. Cris'in hareketi eğer sarı ise maçta antalyalı oyuncu kalmaması lazımdı. Hele o deniz hıyarının hareketler pes doğrusu.

Manu maçı Amrabat'ın maçı olacak gibi hissediyorum.

Muslera: Güvensiz oynuyor. Topu çıkarırken hata yapıyor. İnşallah düzelir formsuz başladı bu sezon.

Eboue: İlk yarı bindirmeleri çok iyiydi, Aydın'ın kötü formuna rağmen gayet iyiydi.

Cris: Çok tecrübeli, çok rahat. Birkaç önemli müdahalesi var, Ujfa'yı aratmayacak gibi.

Semih: Çok başarılıydı, giderek daha iyi oluyor. 4.golde attığı pas nefisti.

Hakan: Olmuyor. Manchester onun kanadından gelecek belli.

Aydın: Yine dikine oynadı, çalımları iyiydi ama devamı gelmedi. Amrabat'ın gölgesinde kaldı. İlk 11 adamı değil.

Melo: İlk müdahaleleri, uzun pasları, mücadelesi oldukça iyiydi. Tekrardan toparlanıyor.

Selçuk: İlk yarı biraz etkisiz olsa da ikinci yarı çok iyiydi. Yine alışıldık paslarını attı, gole çevirememek ayıp oldu. Kaptanlık da çok yakıştı.

Amrabat: Defansta, hücumda her yerde harikaydı, fizik gücü çok üst düzey. Umut dolu bir oyuncu. 2 hatta 3 golde imzası var.

Umut: Yine çok koştu, yine rakibi bıktırdı. Golünü de attı en sonunda seriyi bozmadı.

Elmander: Kendinden bekleneni gayet iyi yapıyor. Çok koştu yine. Goldeki vuruşu çok iyiydi. Sakatlığı ciddi değildir inşallah.

Burak: ''İlk 11de oynamak istiyorum!'' diye haykırıyor.

Yekta: Gelişmesi gerek, eksikleri belli oluyor. Hamit gibi çok top kaptırıyor.

Çağlar: Düşünüp, görüp oynuyor. Böyle devam ederse ilk 11e girebilir.

Sözün özü; iyi bir maç çıkardık. Hem moral oldu hem fazla yorulmadık. İnşallah haftaiçi güzel bir sonuç alacağız.

Manu maçı Amrabat'ın maçı olacak gibi hissediyorum.

Bencede Ant. maçını izlerken sürekli Jordi Alba'ya yaptıkları aklıma geldi.Hatta Rafael'i bir ters bir düz yaptığı felan :) Neyse Maşallah diyelim.

B_28177392d558a9fddb1411d3f04c2ba6.jpg

B_8898883288d0470261042e5ff845382a.jpg

B_338914c1db2fb3ae20cfe75337aca9c9.jpg

Bu arada ManU nun 4 golüne 4 gol ile karsilik verdik,moralse moral arkadas,ilk etapda beraberlik sansimiz olursa galibiyet bekliyorum ManU deplasmanindan...

Geri
Üst Alt