STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

Manu maci Kadrosu

25-27-26-3-22-10-8-52-4-9-19 :yenieek:

Bencede Ant. maçını izlerken sürekli Jordi Alba'ya yaptıkları aklıma geldi.Hatta Rafael'i bir ters bir düz yaptığı felan :) Neyse Maşallah diyelim.

Amrabat'ın performansı çok önemli, kanatta iyi işler yapıp topu ileriye taşırsa ordan iyi bir sonuçla döneriz gibime geliyor.

hiç oynamadan 4 attık biraz sıksak 8 olurdu çok rezil bir maç oldu burak çok iyi 11 oynaması lazım artık

hahah Gültekin Yönetmene satasti lan canli yayinda xdxd :asd:

Gol yeme alışkanlığını kırmamız iyi oldu. Bu durum savunmanın özgüvenini arttıracaktır.

yekta nın toparlanması çok iyi olmuş inşallah formayı alır vermez. sırf oyun zekası yeter. burak amrabata bağırması neden anlamıyorum burası Galatasaray burda herkes yıldız.

maç için beklediğim gibi farklı kazandık. hakan balta topu kaybettikten sonra klasik sakatım ayaklarına yatması komik artık topu kaybedip hemen bırakıyor en sevmediğim huyu o adamın pes ediyor kaderine razı geliyor umut ve elmander deki topu geri kazanma arzusu olsa şu an çok farklı olurdu balta. bir de balta taç atmasını bilmiyor yıllardır söylüyorum taç atmak meziyettir bak amrabat kafayı kullandı gol attırdı orda balta olsa takımın yerleşmesini beklerdi 5 dk karra veremezdi nereye atsam diye sonunda topu rakibe verirdi.

maçın dikkat çeken bir yanı:yeni transferlerden üçüde gol attı. Ambarat,Burak,Umut

Fatih Terim:"Manchester saygi duyulacak bir rakip, ancak bizde saygi duyulacak bir oyun oynamaya gidiyoruz. Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray izleyeceksiniz. Kazanmaya gidiyoruz"

burak baslatmamistir o olayi, amrabat baslatmistir, neden bana brakmadin demis olabilir amrabat, burkata cevap vermistir.

yoksa burak neden bagirsin amrabata, umuta verdi diye mi topu :asd:

olur bu, kücük bir tartisma cikmis

Fatih Terim:"Manchester saygi duyulacak bir rakip, ancak bizde saygi duyulacak bir oyun oynamaya gidiyoruz. Kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray izleyeceksiniz. Kazanmaya gidiyoruz"

296320_10151235504862160_1379698341_n.jpg

Hamitsiz ne kadar da güzel oldu orta sahamız. Bu sene de önümüzde kimse duramayacak.

kanaltürk de top bizde diye bi program vardı o var mı bugün

FATİH TERİM mencester 4 atarda biz atamazmıyız sandınız

vallahi ben Amrabati begendim diyemem ..tamam gollerde vardi ama ilk yarida rahat 30dk oyundu hic yoktu..10Kisi kalmis takima karsi zaten en büyük özelligi bos alanlari iyi degendiren Amrabatin starlasmasi normal birseydir..Emre ilk 11 Baslamali ,bence

Burak´in Amrabat´a neden kizdigini hala anlamadim :D Gol atmak icin ölecek adam :D

kasımpasayı bursayı zorla yendik diye bizle dalga gecenler puan durumuna baksın biz kötü halmzle ligin bizden sonrakı en ıyı 2 takımını yendik kasımpasa ve bursa maçlarında bjk ve feneri dikkatle izleyecem

duran toplarda hala bi sıkıntı var gibi...

Geri
Üst Alt