STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

"Yeni Yönetmenimiz bizi hic rahat birakmiyor ,konusmamin ortasinda ikide bir Reklam deyip duruyor " dedi ,cümleyi bitirip giricez be Reklama anladik be adam, modundaydi..Ridvanda siritti ve sesli güldü bu duruma

Yanlız Burağın düşmediği pozisyon penaltı değilmiydi? penaltı olması için illa yeremi düşmek gerekiyo?

vallahi ben Amrabati begendim diyemem ..tamam gollerde vardi ama ilk yarida rahat 30dk oyundu hic yoktu..10Kisi kalmis takima karsi zaten en büyük özelligi bos alanlari iyi degendiren Amrabatin starlasmasi normal birseydir..Emre ilk 11 Baslamali ,bence

Alakası yok.İlk yarı Amrabat olmasaydı maç 0 0 biterdi net.Emre ancak Amrabatın yedeği olur.1 gol 2 asist yaptı adam daha ne yapacak.

Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

Burak´in Amrabat´a neden kizdigini hala anlamadim :D Gol atmak icin ölecek adam :D

Burak filan baslatmadi. Amrabat neden bana birakmadin ben daha musaittim,topu alabilirdim dedi. Burakta almisim gogsume gole gidiyorum sen ne diyosun tarzinda birsey dedi.

serefsız sıfoya bak ulan sen ne adı bır yaratıksın arkadas bellıkı canı cok yanmıs ıyı ders oldu bu sıfoya adı herıf senı ...:mad:

Cevap: Re: STSL 12/13 H:4 | Antalyaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Eylül |

Burak filan baslatmadi. Amrabat neden bana birakmadin ben daha musaittim,topu alabilirdim dedi. Burakta almisim gogsume gole gidiyorum sen ne diyosun tarzinda birsey dedi.

Ama sonrasında sarıldılar, sorun kalmadı. :ka19:

şifo senin ahlaktan anladığın kargaların altına yatmaksa bizde yok o ahlaktan evet.

İzleyemedim Tebrikler :)

Şifo şerefsizine fena girmiş bu skor.

hatır sıkecısı kargaların yalakası dılı kahverengı olan sıfoya bak sen

Süper oldu inşallah manchester maçında da iyi oynayıp kazanırız.

Trt spor da maçın tekrarını izliyorum orda da belli oluyor ilk olarak Amrabat Burak'a itiraz ediyor..

ne dedi şifo?

şifoya iyi girmiş anlasılan ne diyor arkadaslar izleyen aktarsın

Musleranın içine Leo Franco kaçmış.. :SS: Acilen bu üzerindeki ürkek havayı atmalı.. Elmander Reis kapağını taktı yine forumdaki futbol dahilerine (!) Amrabat da Emre Çolak süper, banko oyuncumuz xD diyen ergenlere :b5: Burakın Umut'un golünden sonra Amrabata çıkışı akıl alır gibi değil ve ilerisi için sorun olmaması için İmparator kulağını çekmeli.. Cris'i beğendim.. Sırıtmadı.. Ha bi de hergün yatıp kalkıp Selçuk için Sadri Şenere dua etmeliyiz :lol:

Şifo ve Bülent Uygun'un takımları düşsün kümeye....

Şifo her sene beşiktaşa yatarak ne kadar ahlaklı olduğunu kanıtlamış zaten. Bu adamın lafına ne bakıyorsunuz :)

Burak´in Amrabat´a neden kizdigini hala anlamadim :D Gol atmak icin ölecek adam :D

burak amrabata kızmadı. amrabat topu niye bırakmadın dedi. oda top bana geliyor filan dedi. sonra zaten tokalaştılar.

Geri
Üst Alt