STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

Bizim için bu maçlar kolay geçer ,böyle takımlara ileride bastınmı dağılıyolar bizde her maç ileride oynuyoruz birde arenada oynuyoruz dediğim gibi 4-1 5-1 filan biter

Kontratak takımı olmaları, hızlı adamları vs bunlar hikaye. Bu düzeydeki takımların başka şekilde atak yapma imkanı yok zaten, tipik vasat altı Anadolu takımı, mütemadiyen geride bekleyen üçüncü sınıf orta saha-savunma oyuncuları, kontralarda kullanılmak için ileride bekleyen bir veya iki nispeten süratli hücumcu. Benzeri çok fazla takım var ligde örneğin geçen hafta deplasmanda 4-0 geçtiğimiz Antalya. Bu takımın Antalya'dan fazla kalır bir yanı yok. Şanssız bir durum olmazsa gol yemeden en az 3-4 farklı kazanacağımızı tahmin ediyorum.

Özellikle içeride, ligin kalburüstü denebilecek takımları haricindekilere karşı en az 3-4 farklı galibiyetleri alışkanlık haline getirmeliyiz. Kazanmanın yanı sıra bol pozisyona giren, çok gol atan, puan farkının yanı sıra averajda da rakiplerine nal toplatan bir Galatasaray görmek istiyorum artık.

bu cumle guzel fakat en sondaki 'artık' kelimesinin cıkıp yerine 'yine' veya 'tekrar' ın girmesi sart.

Bruno-Sani-Bikoko-Güray-Kenan-Lima hucum oyuncularina bakmamiz yeterli zaten düz ve hizli oyuncular. Savunmada ise agir sikletler, orta sahada ise Sertan Vardar disinda 2.lig oyuncusu bile olamayacak kazmalar var.

Akhisarda Sertan,Bruno ve Bikoko oynamayacakmış doğrumu?

3-4 tane atariz.

ordu maci onemli...

bilet sayısı kaç full olalımda takıma moral verelim

Dany mutlaka oynamali, form tutmasi lazim.

Dany - Cris oynasin.

Semih dinlensin.

Çok güzel fikir. Ancak o durumda Muslera, Eboue, Melo, Amrabat, Elmander 5 lisinden 1 i oynayamayacak.

Bu maç için bu Muslera da olabilir, Melo da...

Ynt: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

Bence Elmander oynamayacak.

Çok güzel fikir. Ancak o durumda Muslera, Eboue, Melo, Amrabat, Elmander 5 lisinden 1 i oynayamayacak.

Bu maç için bu Muslera da olabilir, Melo da...

Eboue - Sabri olabilir.

Eboue cok yiprandi son macta.

Sabri'ye de forma giydirmek lazim bazen.

muslera

eboue semih dany çağlar

emre ç. selçuk yekta amrabat

burak umut

Renktaşlar biz bu ligde oynayarak kendimizi nasıl cl ye hazırlayacağız ? Bu ligde oynanan şey gerçekten futbol değil tempolu dediğimiz oyunda her iki defansın çok tempolu bir şekilde aldığı topu ileri vurup orta saha oyuncularının sürekli koşmasından ibaret.Ne adam akıllı kanat organizasyonu var ne pas var nede başka bir şey biz bu ligde oynayarak büyük liglerin liderleriyle rekabet etmemiz zor.Burada oynayarak bile körerir insan.

Yani man. utd. maçında gördük aramızdaki tek fark onların inanılmaz akıcı pas organizasyonu ve alan boşaltmak için yaptıkları sahte koşulardı ben bunun tamamen oynadıkları ligden kaynaklandığını düşünüyorum.Bizim onlarla rekabet edebilmemiz için sadece bu ligde rakibi yenmek için oynamamalıyız zaten burada her takımı kadromuz rahatlıkla çok organize olmadan yener ama önemli olan taktiksel açıdan üzerine bir şey koymamız bunu da bu zeminlerle ve bu rakiplerle çok zor olacağını düşünüyorum.

Bu maça gelirsek Galatasarayımızın çok iyi bir oyunla gol yemeden 3 4 gol atarak rakiplerine göz dağı vereceği bir maç olarak düşünüyorum.

İdman maçı olur.Alt yapıdan 1-2 oyuncu oynatsalar keşke.

Ynt: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |

Ciddi ciddi Akhisar'i inceleyip arastirip kaybedebiliriz havasinda yorum yapanlar var.

Idman maci olur.8 falan bekliyorum takimdan Umut oynarsa.

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rakibi fazla küçümsemesek...

Rakibi fazla küçümsemesek...

198716_433989913326376_1607470076_n.jpg

419443_433989843326383_731941405_n.jpg

Fatih hoca varken, bizim forumun takımıyla bile maç yapsalar ciddiye alırlar :D

muslera

eboue

dany