STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

---

Tam ben yazacaktım. eline sağlık...

Hatta orada bile turnuva olurken yorgunluk özelliği var.

Hayır işin tuhaf yanı ; " saçmalama " diyor arkadaş...

Burada şikayet ettiği durumu çürütecek zibilyon tane sebep yazarım ama şimdi maçın keyfini yaşıyorum,

Çilek olarakta Rıdoyu dinliyorum...

Güncel hayatı pes-fifa gibi futbol oyunları ile karşılaştıran taraftarımızda yok değil.

Daha 3 gün önce Manchester deplasmanına çıkmışsın feci futbol oynamışsın ve bugün gelip aynı oyunu mu bekleyen vardı.

Elinde ki adamları bu maçlarda değerlendirmeyeceksinde ne yapacaksın.

Bu maçta puanda kaybedebilirdik ne olmuş yani.

Bırakın pas hatasıda yapsınlar, 10 golde kaçırsınlar ne olmuş yani.

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

daha iyi oyun ve daha cok net pozisyon ve gol , boyle maclarda ezip gececen ve en az 5 atacaksin.. daha iyi olmaliyiz

Yeterince ezmedik mi zaten? Akhisar toplam 2-3 kez yüklendi, biz ise 20-30 kere. Pas desen Barça gibiyiz maşallah, hala neyi dert ediyosun? United maçını izlemedin herhalde. Her an her şeyi başarabilen bir takımız

rıdvanla güntekin bazı arkadaşların hesabını hackleyip foruma takılıyor galiba

yok takım kötüymüş oymuş buymuş bırakın karşı takım 2 pas yapamadı bütün maç adamları ataklarla bogduk

Karşında futbol oynamak istemeyen bir takım olunca bizimkiler de kendilerini çok kasmıyor.

Bu maç niye 5-6 olmadı diyenler var, farkındaysanız 3-0 olduktan sonra çok fazla kasmadılar.

Rakip de bindirmeler yapsaydı belki de 4-0 alırdık maçı...

---

Tam ben yazacaktım. eline sağlık...

Hatta orada bile turnuva olurken yorgunluk özelliği var.

Hayır işin tuhaf yanı ; " saçmalama " diyor arkadaş...

Burada şikayet ettiği durumu çürütecek zibilyon tane sebep yazarım ama şimdi maçın keyfini yaşıyorum,

Çilek olarakta Rıdoyu dinliyorum...

:ayatollah:;)

neyse ya ligi sallayın zaten umrumda değil akhisarmış cartmış curtmuş ne yapıp edip Braga'yı yenmeliyiz CL'de..

hayırlı olsun normal bir futbol oynandı güzel bir 3 puan

Ridvan ne dedi? :ayatollah:

orda o kadar kosup gelen rieraya pas vermemek, afedersin ama cok büyük ayip.

üzüldüm valla, kesinlikle vermesi lazimdi.

hatta uyuz oldum emreye.

adam solbekten kosmus gelmis, bom bos, ver iste, ayip yahu

emreye cok takintilisin salman gardas

ne güzel sut cekti iste

asil baska oyuncular cimri

Emre Çolak bence iyi oynadı ama maçın tekrarını izletirken Riera'ya pas vermediği pozisyon için Fatih Hoca'dan fırça yer :asd:

Beni orda çok kızdırdı, kesin Fatih hoca da kızmıştır.

Hayırda akhisara 10 tane atsak kim nasıl bir tatminlik seviyesine ulaşacaktı. Öğrenmek istiyorum vallahi ben niye eksik kalayım değil mi, bende yaşıyacağım söyleyin bekliyorum.

Ne bekliyorsun peki...

Önünde ŞL , Türkiye Kupası ve Lig maçları var...

Akhisara 7-8 atınca şampiyonmu ilan edecekler...

Hırs yapıp kart görüp önemli maçlarda eksik olunca hoşunamı gidecek...

Yada böyle maçlarda teklmeye kafa uzatınca UEFA şampiyonluğu direkt bizemi verecek...

Belki bilmiyor olabilirsin;

Buna " Ekonomik oyunla maç kazanma " derler...

emreye cok takintilisin salman gardas

ne güzel sut cekti iste

asil baska oyuncular cimri

emre hataliydi mourinho olsa direk kenara alirdi, salman hakli

Beyler onu bunu bırakın da bence bundan sonra Hakan formayı zor alır Riera dan...Siz nasıl buldunuz Riera yı??

Özellikle Muslera-Cris-Dany üclüsü, Akhisar gibi sacma sapan takima pas yaparak cikamadi bitürlü defanstan.

Cris, Dany'ye, Dany'den Muslera'ya, ve Muslera'dan uzun bir top. Bu olmamali.

Ne bekliyorsun peki...

Önünde ŞL , Türkiye Kupası ve Lig maçları var...

Akhisara 7-8 atınca şampiyonmu ilan edecekler...

Hırs yapıp kart görüp önemli maçlarda eksik olunca hoşunamı gidecek...

Yada böyle maçlarda teklmeye kafa uzatınca UEFA şampiyonluğu direkt bizemi verecek...

Belki bilmiyor olabilirsin;

Buna " Ekonomik oyunla maç kazanma " derler...

emin ol senden daha iyi biliyorum ama daha sezon basi ve yorgunluk diye birsey yok, averaj i duzeltecen ki bunu da cok gol atarak yapacan, neyse bidaki sefer daha iyi oynarlar insallah...

Geri
Üst Alt