Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray - Akhisar Belediyespor | 23 Eylül | 20.00 |
amrabat 25 yasından sonra oyun stilini değiştiremez. bazı oyuncular vardır ne kadar çok anlatırsan anlat onlar genelde kendi oyun tarzını yansıtırlar. amrabat da bu tarz bir oyuncu.yeri gelir maçı koparır yeri gelir defansa yardım etmediğinden kanat felç olur. manchester maçı öncesinde de amrabatın defansının olmadığını zaten biliyorduk fakat asıl sormamız gereken şu bir kanat oyuncusundan neden iyi defans yapmasını bekleriz. geriye gelse alan daraltsa benim için yeterlidir. hucumda ki varyasyonlarını biliyoruz eksikliği hissedilen biri olacak kısa zamanda.
hoca bunu bildigi halde aldirtti adami, ondan 4-4-2 adami yapicam diyor, acik oyuncusu ama ben ondna orta saha oyucusu gibi oynayan bir kanat yapicam diyor 4-4-2 icin.
amrabat defansta hakani yalniz brakti deniliyor hep, manunun 2-3 uzun pas vede biz takim hlinde cikarken bizim kaptirdigimiz toplar haric amrabat hep defansa gelmis, hep topun arkasina gecmis, ama gelmesi ayri, defans yapmayi bilmesi ayri.
bir pozisyonda sol bek gibi duruyor hatta, hakanin önünde, ama hic karisamiyor manunun atagini bozamiyor, ne yapicagini sasirmis cocuk gibi bakiyor.
bu yuzdne amrabat defansa geliyor, gelmiyor diyenlere asla katilmiyorum.
ama defansa gelmesi bir ise yariyor mu, orasi ayri konu
hoca amrabatin böyle bir oyuncu oldugunu biliyordu alirken, simdide söyliyor her mac sonrasi konusmalar yaparken, amrabat 4-3-3 admai, ben onu 4-4-2 adami yapicagim.
bu yuzden diyorum, ne kadar cok oynarsa, o kadar iyi amrabat icin
iyi yada kötü ama oynamali mutlaka