STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 3-0 Akhisar Belediyespor | Maç Sonucu | 23 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 2-0 Akhisar Belediyespor | Devre Arası | 23 Eylül

Yedeklerde kimler var? Sabri ve Yekta girsin. Eboue dinlensin.

Cevap: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 2-0 Akhisar Belediyespor | Devre Arası | 23 Eylül

Bence de pozisyon penaltiydi.

Sercan'i begendim bugün.

Melo 3 ay tatil yapmasinin etkisini henüz atamamis üzerinden. Hâlâ hazir degir.

Hamit'te kale önünde cok bencillik yapiyor. Toplari gec veriyor. Kendisine bir ceki düzen versin artik.

bok penaltiydi

Rıdvanı ne takıyosunuz ya

Ynt: STSL 12/13 H:5 | Galatasaray 2-0 Akhisar Belediyespor | Devre Arası | 23 Eylül

Pozisyon penaltiydi. Adam pozisyondan sonra yan hakeme , vallahi penalti diye bagirdi hatti

Dany'nin penaltisi hangi pozisyondu acaba, cok önemli birsey olsa zaten buraya yazilirdi. Ben hatirlamiyorum bile.

gelen ortayı göğsünde yumuşatmış, arkasından gelen akhisarlı araya girerken dany ayağını sokmuştu.

vallahi ben de tereddutteyim, Dany in rahatca topu indirip bekleyip sonra kaptirmasi sonra az kaldi gol olmasi, o pozisyon, penalti verilebilirdi, yani vermemesi iyi oldu...

Arkadaslar su lanet olasi yabanci sinirlamasi kalkmasi lazim bide baskanimiz bi programda demisti bu futbol fedarasyonunu degistircez diye ne oldu o is cünkü seneye sinirlama dahada iniyo

Fena degiliz, Danny yine biraz siritti bu hep böyle olacak gibi (sanirim konsentrasyon eksikligi oluyor zayif rakiplere karsi biraz kolaya alinca oluyor)

Orta sahamiz eh iste idare ediyor Selcuk tam anlamiyla tam ritmini bulamamis ama o da gelir...

Degisiklige gerek yok tek yapilacak is Burak ve Sercan ileride dogru kosulari yapmalari ve topu kolayca kayip etmemeleri ki geriden gelen bir cok oyuncumuz görmedigimiz kadar gol pozisyonu yaratir.

Konsentrasyon ve ise ciddi devam edersek cok büyük fark yapariz yok bir iki oyuncu bu 3 puan cepte diyip altan alirsa zorliyan pozisyonlar da olabilir (gol yesek sasirmam bundan dolayi)

hani kontrol etmeyew calisti ya dany ceza sahamizda topu, onu diyor

rakip bile itiraz etmedi yahu

ahaha dany direk topa dokunmuş orda rakibe müdahale yok :D

Rıdo içmiş gene ne takıyorsunuz o malı

Melo kesinlikle oyunda kalmalı yoksa dağılırız gibi me geliyor.

Simdi hatirladim o pozisyonu, Risk nerede Dany orada demisler. Adam böyle oynuyor yapacak birsey yok, ilk hamlede kontrol edemeyip ikinci hamlede topa ayagini sokmustu evet dogru yahu. Onun penalti ile ilgisi yok bence.

Hamit'te şunu farkettim, kapalı takımlara karşı çok etkisiz. Dribling yapınca çok etkili olan bir oyuncu. Manu maçında mesela topu taşıma imkanı buldu. Ligde o şansı bulamayınca etkisiz görünüyor.

emre colak 4-5 aydir, yani daha gecen sezonun ortalirindan beri takimin en cok kosan oyuncusu oluyor

elmander bile geride brakiyor daha gecen seneden beri.

kosmama sorunu asla yok emrede

emrenin sorunu cok kolay pozisyonlari yok etmesi, ilk dakkalarda 3 tane pozisyondna etti bizi mesela.

akhisara karsi sorun olmaz, ama buyuk takimlara karsi böyle cömert davranamazsin

ki, manuya karsi aynisi oldu, girdi 3 tane ortayi rakibe verdi, yada auta atti falan..

sonucta hep kaybedilen top, hep kaybedilen sans bunlar, hemde rakip yari sahasinda.

Geri
Üst Alt