STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 28 Eylül |

konsantrasyon sorunu var yine takımda aydın yerine ayagında top tutabilen yekta nın hakkıydı forma bence bu maç yektanın maçı olabilir umarım 2. yarı izleriz

orduya gelirsek gerçekten disiplinli ve puana yönelik bir oyun oynuyorlar cuper hocayı tebrik etmek lazım beraberlik bizim için şu görüntüde iyi olur

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 28 Eylül |

sallamayin takima

saliya macimiz vaaa:D

iyi oynamıyoruz :sad007: fatih hocanın aydın sevdasını bi anlayamadım gitti :SS:

hakan balta orta yapacaksın be adam ilk yarı bitti hala geriye oynuyor. orta yapmak gibi bir amacı yok. gerçi yapsada yaptıgı ortalar belli bel hizasında:D elmander 2. yarı çıkmalı umut girmeli emre çolakta girmeli. amrabatıda bir ortası dışında begenmedim. yedigimiz gol çok ucuzdu.

AW: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 28 Eylül |

Erken atarsak ikinci yari dondururuz insallah

30-40 arası kendi oyunumuzu oynamaya başlamıştık ama son 5 dakikada tekrar maç başındaki kötü halimize döndük ve öyle bitti.

Dilerim ikinci yarı farklı olur.

Takım dökülüyor resmen.Burak çıksın Umut girsin, ilerde pres yapalım, yoksa kazanamayacağız bu maçı.

Bir de şu Aydın'ı gördükçe deliriyorum.

2.yarı alırız bu maçı.keşke amrabat braga maçında oynasaymış...emre çolak ve umutluk maç valla.

iyi oldu bu herkes havaya girmişti.aklı başına gelir 2. yarı düzeltiriz urumu umarım.kamera açısı da çok kötü izleme zevki yok.çatıya kursalardı kamerayı.

herzaman söyledim yine söylüyorum burak çok abartılıyor. umut bence daha değerli

Buradan söylüyorum.Geçen seneyi yiyemediler fakat bu kanat ve forvet hattı (ofansif bölge oyuncuları) bu sene şampiyonluğu kaybettirirler.

Pozisyonlara da girdik yani hepsi de net sayilir. Fatih Terim ayar vermeli ki labuali oyunu biraksinlar. Tempo yapmamiz gerekiyor. Orduspor'un futbol oynadigi yok, golü buldu savunma yapiyor ve orta sahasida oyundan düstü zaten. 60'a kadar 1-1 yaparsak net yeneriz.

konsantrasyon sorunu var yine takımda aydın yerine ayagında top tutabilen yekta nın hakkıydı forma bence bu maç yektanın maçı olabilir umarım 2. yarı izleriz

orduya gelirsek gerçekten disiplinli ve puana yönelik bir oyun oynuyorlar cuper hocayı tebrik etmek lazım beraberlik bizim için şu görüntüde iyi olur
bu doğru işte.

Kafalar CL de gibi bu akşam,, Amrabatın performans yerlerde, Burak topu ayağına bekliyor top alma çabasında değil bir türlü,, Toparlanmamız lazım, ikinci yarı ya ayar gerek, bu maçı atlattık mı gerisi gelir Hadi Fatih hoca sen bilirsin işini.

Tam Umut'luk maç. Duran top yada karambol harici zor pozisyon buluruz.

Cok kötü oynuyoruz ama 2. yari düzeliriz insallah

Emre Çolak'a kızanlar vardı :)

Geri
Üst Alt