STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor - Galatasaray | 28 Eylül | 20.00 |

Anaa Sercan hakikaten..Adam öyle seviyedeki oynadığını bile unutmuşum :o

Re: STSL 12/13 H:6 | Orduspor - Galatasaray | 28 Eylül | 20.00 |

Barral yok rahatiz gol bile atamazlar

benim bildiğim elmander burak ligde ilk defa ilk 11 başlıyolar.

Son 30 Dak :ayatollah:

Son zamanlarda illegal yayınların/platformların isimleri çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin"maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerinin mahkemeye verilmesi , forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle , forumumuzda bu linkleri/yayınları/platformları paylaşmak , kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa , cezası en üst düzeyde MYC olacaktır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk , konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

salı günkü maçı da düşünerek çok asılmamalıyız bence

yenilirsek te yenilelim lig uzun

0-5

Burak

Burak

Hamit

Amrabat

Elmander

cris almış tercümanı semihe bişeyler anlatıyo çok ciddi şekilde. semihte can kulağıyla dinliyo. helal

Bu Okay Karacan ne boş bir adam ya. Bir cümle ile anlatabileceği şeyi 5 dk dır konuşuyor. Uğur Meleke gibi bir insan var orda, sus da az Uğur Meleke konuşsun ben adam. Kafam şişti valla.

Bu Okay Karacan ne boş bir adam ya. Bir cümle ile anlatabileceği şeyi 5 dk dır konuşuyor. Uğur Meleke gibi bir insan var orda, sus da az Uğur Meleke konuşsun ben adam. Kafam şişti valla.

Eskiden öyle değildi ama son zamanlarda ben de senin gibi düşünüyorum.

orduda barral niye oynamıyor. sonra onuda ayarttı demesinler bize bu hırbolar:D

Bu gün boş günümdü bende oturdum ordunun ilk 5 haftada yaptığı maçların özetlerini izledim inceleme yaptım kendi kendime.En çok dikkatimi çeken oyuncuları Barral'dı.Son vuruşları iyi olmasa da oldukça hızlı ve defans arkası koşuları ile stoperlerimizi zorlayacağını düşündüğüm bi isimdi.Tek korkum oydu o da Ordu'nun ilk 11'de yokmuş.Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.

Geri
Üst Alt