STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | Devre Arası | 28 Eylül |

----

amrabat çıkarsa belkide en hareketli görünen oyuncumuzdan oluruz...

rakibi en çok rahatsız eden oyuncumuzu kenara alarak onların ekmeğine yağ süreriz...

bence en mantıklısı; emre-melo değişikliği ve umut girmelide kim çıkmalısı muamma...

Aydın gayret ediyor kendini geliştirmeye çalışıyor, koşuyor, takımı düşünüyor. Burak ise topu kaptırdığında koşmuyor, pres yapmıyor. Yetenekli olmayan bir oyuncu ancak gayretiyle bir yerlere gelir, Umut yetenekli değil ama çok gayretli o yüzden takdir ediliyor. Burak ise yeteneksiz fakat gayret de etmiyor.

Sen Burak'in yetenegini göremiyorsun o zaman Eren, kusura bakma.

Bir forvet oyuncusu olarak bence hem güclü hem teknik bir oyuncu, bu yüzden son vuruslari zaten cok iyi. Ama siz takimissiniz adama, bir yanlis bir hareket yapsin, kesiyorsunuz. Ama unutuyorsunuz ki 6 yildir oynayan Aydin ne yapmis acaba. Evet sampiyonluk golünü atmis.

Senide anliyorum, kosuyor mücadele ediyor, tamam iyi. Ama oyuna katkisi sifir yahu. Aydin adam gecebilse gercekten yararli bir oyuncu olur, ama gecemiyor. Sadece hizli diye bu yorumlar yapiliyor ama cok yanlis bence.

sinilerim zipladi yine yemin ederim bu kadar nefret ettigim baska bir lig yok

lan topunuzu oynayin iste ne zamana oyniyorsunuz derdiniz ne sizin adami hasta etmeyin

insallah ikinci yari ceviririz maci

Atıyorumki Fenere karşı oynuyorsun.Anadolu takımlarında oynuyorsun.1-0 öndesin.Taç kullanmaya giderken fişek gibimi giderdin?

Bakalım 1-3 skor tahminim tutacakmı.

Ama onu silmezler . Baros olsaydı burası küfür merkezi olurdu

Bu normal, Baros'un kredisi tükendi, Elmander'in kredisi hala var. Ama kredisi var diye eleştirmemek de saçma. İyi oynamıyo abi, berbat oynuyo hatta. Takıma zarar.

Ikinci yari erken gol bulmaliyiz, Ordu kapanacaktir macin son anlarinda.

8. Hafta yine Cuma günü oynuyoruz. Nedense bu işte bir şeyler seziyorum.

Abi yapmayın şunu ya. :) İsterlerse gece 3te oynatsınlar ne farketçekki? Cuma olsa ne olacak? Pazar olsa ne olacak?

Salı günü maçımız var zaten daha iyi cuma oynamamız :)

Atıyorumki Fenere karşı oynuyorsun.Anadolu takımlarında oynuyorsun.1-0 öndesin.Taç kullanmaya giderken fişek gibimi giderdin?

dakika 80küsür değil hocam adamlar 35den beri zaman geçiriyor hiç bir ligde olmaz bu.

biraz sabirli olun yahu

zaten maci izleyemiyoruz sinirim tepemde

forumda aglama duvarina donmus

Diğer 10 oyuncu muhteşem değil ancak Elmander son 10-12 maçtır berbat

Umut muhtemelen Braga'ya saklanıyor. Ama şu maçta Elmander takımın yarısından iyidir.

Mesela Hakan'dan, Amrabat'tan, Burak'tan hatta Selçuk'dan daha kötü değil. Ama ısrarla o adama laf söyleniyorsa bunu futbolla açıklamak mümkün değil. Sadece isimler üzerinden ve Umut'un 5 golü üzerinden yorumlar. Umut 5 değil de 1 atsaydı şu anki aynı oyunuyla Elmander'i değil bambaşka isimleri tartışıyor olurduk.

Bu Elmander iyi demek mi değil ama ona gelen kadar 5-6 adam var.

Atacağımız golün dakikasına göre skor şekillenir. Başka yemeyiz sanmam.

gitmezdim ama bir korneride 2dkda kullanmazdim

milleti futboldan sogutuyorlar

Bu normal, Baros'un kredisi tükendi, Elmander'in kredisi hala var. Ama kredisi var diye eleştirmemek de saçma. İyi oynamıyo abi, berbat oynuyo hatta. Takıma zarar.

Kredisi 2 hafta kaldı bence Elmanderin . Ancak cidden zarar çıkmalı

Bu maçı kazanıp kaybetmek çok önemli değil ama takım geride kaldıkça daha çok çabalıyor, yıpranıyor, yoruluyor. Braga maçı için hiç iyi değil. Rahatça kazanabilseydik çok iyi olurdu bu maçı..

ilk gole kadar zorlaniriz o kadar. Biraz tempoyu artirip, Emre ve Umutta girerse, rakip o tempoyu kaldiramaz.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 1-0 Galatasaray | 1.Y. | 28 Eylül |

Vay anasını amatör kulüpten farkımız kalmamış desene şuna

yooo, öyle birşey demedim...

Manuya kök söktürende aynı (senin tabirinle: amatör) takımdı...

Ama bu maçta bekleneni vermiyor. gördüğümüde yazıyorum.

Ne yapaydım; " harika muhteşem oynuyoruz" mu deseydim

Abi yapmayın şunu ya. :) İsterlerse gece 3te oynatsınlar ne farketçekki? Cuma olsa ne olacak? Pazar olsa ne olacak?

Salı günü maçımız var zaten daha iyi cuma oynamamız :)

Benim için de bir problem değil ama TFFnin başında tüpçü olunca her şeyin altında bir şey arar olduk :D

Geri
Üst Alt