STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

:yenieek:

Mert ne zaman şans bizim yanımızda ki zaten ben hiç görmedim. 4 tane attığımız maçlarda bile şanssızlığımız bariz ortada. Ben cidden sıkılmaya başladım bu durumdan, beceriksizlik falan demesin kimse 1 kere olur tamam derim, 2 kere olur tamam derim ama bu isim farketmeksizin devam ediyor.

Aynen kardeşim ben bugün yenildik ama çok üzülmedim çünkü takımın böyle bi yenilgiye ihtiyacı vardı bence.Şu fenerdeki bal bizde olsa yeminle 2-2 yapardık maçı..

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

umut ve elmander varken aynı tipteki bi adamın gelmesini sindiremiyorum. adam gibi bi yabancı skorer bi golcü almadığımıza çok pişman olacağız. bu burağı her maç izlerken sinir krizi geçiriyorum adam paslaşmayı bil mi yor.

futboldan anladigin bu kadar

nerde ayni tip oluyorlar, tamemen farkli tip oyuncular.

Rıdvan Dilmen: "Eboue'nin pozisyonu penaltı."

Hakem çok iyiydi, Fatih hoca da öyle demiş. Yenildikten sonra hakemi tebrik eden hocamıza tekrar saygı duydum, helal olsun.

Mağlubiyetin ana sebeplerini sıralayalım çok basit:

1-) Hücumda kimse ne yaptığını bilmiyordu.

2-) Konsantrasyon sıfır.

3-) Cris ağır bir futbolcu Hakan Baltayla tam bir bomba.

4-) Deplasmanda şuan en iyi stoperin Dany dir.

5-) Tempo yapamadık hiçbir şekilde.

6-) Melo çok kötü oynuyor katkı yok takım oyununa üstelik Selçuğun performansınıda düşürüyor.

7-) Forvetler bulduğunu atmalı böyle maçlarda çok önemli. Belkide Baros'un hazır tutulması gerekiyor.

Sayamadığım bir çok neden daha çıkabilir takım olarak iyi değildik. Selçuğun sazı eline alması lazım ama o da şansızdı bugün.

demek ki adam 250 tane gol poziyonuna girmis.

yeterin lan artik.futboldan gram anlamayanlar yorum yapiyor

Takimin hepsi kotyuydu.Doigru durust atak kuaramadik.

forvetler ne yapsin?

bi sen futboldan anlıyorsun herhalde millete ahkam kesiyorsun. benim için iyi oyuncu gol kralı olan değil iyi oynayan adamdır. bu ülke gol kralı olan guiza zafer biryol okan yılmazları gördü ve nekadar rezalet oyuncular olduklarını da gördü. burak çok gol kaçıran ve adamı tv başında delirten biri bu bi gerçek. benim kıt futbol bilgimle görünen bu

Hector Cuper'i kutlamak lazim mukemmel bir takimi var ,bizimkilerin akli biraz Braga macinda sanirim

Ordu ,Cuper geleli evinde hic yenilmedi bu arada

Rıdvan'ı mı dinliyorsunuz :o

dinleseniz de buraya yazmazsanız sevinirim.

Beyler bırakın insanlar içini döksün, eleştirsin. Ölçüsü kaçmadıktan sonra her eleştireye tepki vermeyin. Sonuçta yenildik ve sahada çok kötü bir Galatasaray vardı. Benimde kafamda bir çok isim var saydırmak istediğim ama içimden eleştirmek bile gelmiyor. O kadar kötüydü ve sıkıcıydı Galatasaray. Birbirimize karşı daha toleranslı olalım ..

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Mağlubiyetin ana sebeplerini sıralayalım çok basit:

1-) Hücumda kimse ne yaptığını bilmiyordu.

2-) Konsantrasyon sıfır.

3-) Cris ağır bir futbolcu Hakan Baltayla tam bir bomba.

4-) Deplasmanda şuan en iyi stoperin Dany dir.

5-) Tempo yapamadık hiçbir şekilde.

6-) Melo çok kötü oynuyor katkı yok takım oyununa üstelik Selçuğun performansınıda düşürüyor.

7-) Forvetler bulduğunu atmalı böyle maçlarda çok önemli. Belkide Baros'un hazır tutulması gerekiyor.

Sayamadığım bir çok neden daha çıkabilir takım olarak iyi değildik. Selçuğun sazı eline alması lazım ama o da şansızdı bugün.

Hepsi kabul ama Selcukun performansi dusuren Melo degil. Selcuk sezon basindan beri kotu.

pres yapıcak adam yok önde engin bu işleri çok iyi yapıyordu cok arayacagiz demistim ceza aldignda bu tur maclar icin engin sart

futboldan anladigin bu kadar

nerde ayni tip oluyorlar, tamemen farkli tip oyuncular.

tamam sen futboldan anlıyorsun rahatladın mı. bu 3 ü de net golcü değil falcao raul jardel tarzında yakalıdı mı affetmeyen türden topçular değil çok kaçıran tarzda oyuncular

stancu'yu kiralasaymışız keşke. bu çocuğu 1-2 seneye iyi paraya satar ORDU. Elmander'den kat kat iyi oynadı.

Yenilmek onemli degil, bence rezil oynadik.

Kabul edelim adamlar bize top oynatmadi, biz de ne kadar sisirilmis oldugumuzu gormus olduk.

valla şişirilmedik kendi kendimizi şişirdik yok 3-0 alırız yok burak ın 2 golü var gördük buğün burak ı 3 m. den topa deydi basbaya ilk yarıdaki pozisyonda arkadaş fener balı vardı bunlarda bütün tehlikeli toplar kalecinin üstüne gitti selçuğun serbest vuruşu desen nice pozisyon şanstan çok akıllar bence bu maçta değildi.rehavet herkesi sarmıştı üzülüp büzülmeye gerek yok tabiki ders çıkartacağız ama gerçekten böyle kötü bir futbol son olsun

Hakem çok iyiydi, Fatih hoca da öyle demiş. Yenildikten sonra hakemi tebrik eden hocamıza tekrar saygı duydum, helal olsun.

Bence de iyiydi. Sadece uzatmaları eksik verdi. Karşılıklı birer penaltı verebilirdi ama verilmese de olurdu.

--------------Muslera-------

Eboue--Semih--Dany--S.Reis

Hamit--Melo--Selcuk--Nordin

---Burak---Umut Bulut------

Braga macinda böyle bir kadro olsun.

Geri
Üst Alt