STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Artik ilk yarinin sonuna kadar mac vermeyiz bence en fazla berabere kaliriz ama yenilmeyiz... Allahin izniyle sali gunude Bragayi soyle guzel net bi skorla yenersek tamamdir

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Ulan şu ağır eleştirenleri anlamıyorum. Arkadaş bundan 2 sene öncesini hatırlamıyorlar ya da geçen sene Galatasaraylı olmuşlar. Bir maç yenildik diye nedir bu tantana anlamadım doğrusu. Önümüzdeki Braga maçında olası bi galibiyette yine poh poh yapmaya devam edicek şahsiyetler yine bunlar. Allah ıslah etsin ne diyelim. En iyisi he deyip geçmek. "yav he he ondan"

Hazır yorum yazmışken birde Hakan Baltaya değinmek istiyorum. Bu adam bizde oldu olalı hiç beğenmiyorum. Yav tamam Türk olarak daha iyisi çok yok. O zaman world class bi yabancı alalım olsun bitsin bu nedir ya orta sahadan kes forvetten kes bi yabancı. Sonuçta oyun savunmadan başlıyor. Bu Hakan bütün savunmanın dengesini alt üst ediyor. Tamam hadi savunma yapamadın ulan bari hücumda birazcık bi katkı ver be adam. Maçın son dakikalarında orta sahadan kaleciye döndü benimde gözüm döndü ne yapcağımı şaşırdım az kalsın dişimi kırıyodum. Yemin ediyorum Selçuğun , Melonun yerinde falan olsam adama kafa göz dalacam maçta.

Burağıda ağır eleştirmeye gerek yok bugün gününde değildi şansızdı olur böyle şeyler. Önümüzdeki maçlar devam etmesin aynı şansızlık bizim için kafidir.

Fatih hocanın yerinde olsam yarın oyunculara izin verirdim ve Pazar gününden itibaren takımı kampa alırdım Braga maçı için.

tam destek sonuna kadar destek bence bu mağlubiyet bir açıdan iyi oldu futbolcuların teknik ekibin ayakları yere değer umarım çünkü 1 aydır çok havalandılar

yedekler ne işe yarar onu cözemiyorum aydın emre ikiside topu izliyor böyle maclarda farkını koyacaksın

Maci okul yüzünden izleyemedim :(

Biz Ordu'ya nasil yeniliriz la?!

haftayi yine lider kapatik diger sonuclar ne olursa olsun kendinize gelin beyler olur boyle kazalar bakin braga macini aldigmiz gun buralarin havasi bam basak olur...

geçen seneki antep maçına benzedi.her sene böyle bi mağlubiyet lazım :)

eboue orda belki topu çok iyi tutamadın ama az darbede olsa böyle kolay yere bırakma be kardeşim kendini yere. fatih hocada onu dile getirdi çok kızdı belliki. zaten o pozisyon döndü gol oldu. girdiklerimizi atsak çok farklı bir maç olabilirdi. çok iyi oynamadık belki ama pozisyonlar bulduk. onları atmak lazımdı. bak ordu girdigini attı. stancu güzel vücut çalımı yaptı semihe. amrabat hayal kırıklıgı yarattı. bana gayet normal geliyyor. kapalı savunmalarda amrabat yüzde yüz oynayyamaz. teknik bakımından çok iyi teknigi olan bir adam degil. emreyyle başlasaydık iyi olurdu ama kısmet degilmiş. saglık olsun. inşallah braga maçında kazanırızda bu maçı yok sayar herkes.

Ya şu Burak çok net goller kaçırdı diyenler ciddimi ? Ben başka maçmı izledim ? Hangi net pozisyonlar ya maçda adam gibi 1 tane bile pozisyonumuz varmı ? Abi eleştirelimde nerden olursa eleştirelim düşene bide biz vuralım modunda herkes yaa ... Yenilmeyi hazmetmeyi ne zaman öğrencez ne zaman adam gibi yapıcı yorum yapmayı öğrencez ?

ya adam 1 ayi doldurmadi allah askina.1 ayi dolmadi Galatasaray klubunde.

Abi adam ağır yaşından dolayı. Zaten bir yıl oynayacak, hemen adapte olur bu takıma diye alındı çünkü tecrübeli denildi. Yani bir ay az süre değil.

cok kotu oldu..

neyse hayirlisi....

insallah takim sali gunune kadar toparlanir

bi sen futboldan anlıyorsun herhalde millete ahkam kesiyorsun. benim için iyi oyuncu gol kralı olan değil iyi oynayan adamdır. bu ülke gol kralı olan guiza zafer biryol okan yılmazları gördü ve nekadar rezalet oyuncular olduklarını da gördü. burak çok gol kaçıran ve adamı tv başında delirten biri bu bi gerçek. benim kıt futbol bilgimle görünen bu

Guizami rezaletdi?

Sakin ol kardeş kim ne dedi sana?

valla ben artık foruma girmiycem kardeş.kanserdim ,iyileştim.hastalığı kaldırabiliirm ama erkekliğime laf edilrse kaldıramam.

Biz 7 gol pozisyonu 0 gol

Rakip 3 gol pozisyonu 2 gol

Yinede canları sağolsun. Daha cok calısmamız gerekir son vuruslara.

Elmander ve Burak'a mı çaksak da gündeme gelse yarışları oyuncuların başlığında tüm hızıyla devam ediyor:)

Bir tane Elmander düşmanı vardı şimdi arttı. Hatta Burak düşmanları bile türedi bir maçta:)

yaa su rıdvan yalakasına malzeme verdiniz yaaa baska bisey demiyorum

Geri
Üst Alt