STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Maçı izlerken sadece braga maçını düşündüm. sanırım futbolcular da -hatta Fatih Hoca'da- aynı durumdaydı ki maça hiç odaklanamadık. kafalar farklı yerdeydi görünüşe göre.

Ayrıca Orduspor evinde bu oyun anlayışı ile çok can yakar.

Ya şu Burak çok net goller kaçırdı diyenler ciddimi ? Ben başka maçmı izledim ? Hangi net pozisyonlar ya maçda adam gibi 1 tane bile pozisyonumuz varmı ? Abi eleştirelimde nerden olursa eleştirelim düşene bide biz vuralım modunda herkes yaa ... Yenilmeyi hazmetmeyi ne zaman öğrencez ne zaman adam gibi yapıcı yorum yapmayı öğrencez ?

3 net gol pozisyonu harcadi. Kötüydü.

Kötüydük ancak yine de Ordu okadar kötüydü ki pozisyonlara bolca girdik.

Ordunun çok değişik bir oyun sistemi var.Ne sistemle oynadıklarını hala çözemedim.

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Hepsi kabul ama Selcukun performansi dusuren Melo degil. Selcuk sezon basindan beri kotu.

Fener maçını izlemedin heralde orduya yenildik küme mi düştük direkten girmeyen serbest vuruş gol olsa daha lideriz kredimiz bu maça nasipmiş salı günü braga ya patlarsak kimse forumda bu maçı düşünmeyecek nazar boncuğu olsun diyelim önümüze bakalım

Ordu beklediğimden çok daha iyi çıktı , dirençli ve çok mücadeleci bir takım olmuşlar ve takım savunmasını iyi yapıyorlar.

Maci okul yüzünden izleyemedim :(

Biz Ordu'ya nasil yeniliriz la?!

Al işte abi sen ciddimisin ya ?

Bence Ordu deplasmanı bu seneki en zor deplasmandır Kadıköy ve İnönü de dahil ... Bu kötü oyunumuzun bir bahanesi değil bence kesinlikle kafaları başka yerdeydi rezil oynadık ama yani Ordu'ya nasıl yeniliriz nedir ya ?

İyi bir takımız ama üst düzey bir takım değiliz bu tarz zorlu maçlarda ortaya çıkıyor.Kolo Toure+Üst düzey bir hücum oyuncusu alınmış olsa üst düzey bir takım olacaktık ama bu fırsatı cimri zihniyet yüzünden değerlendiremedik.

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

geçen seneki antep maçına benzedi.her sene böyle bi mağlubiyet lazım :)

O macta hakem rezaletti, biz ise hem iyi oynadik hem de cok istekliydik.

Bugunku macin o macla alakasi yok bence.

Bugun bildigin cok kotuyduk ve istekli de degildik.

hayırlı bir yenilgi oldu.

bu mac ayaklarimizin yere basmasi icin iyi oldu

elbet bir gün gelecek maglubiyet ama böyle olmamaliydi, önde hic bir varlik gösteremedik ve bence cris-semih yavas kaliyor, dany mutlaka sart oraya .. niye? melo is yapmiyor ondan.. adam cuval gibi düsüyor,kosamiyor tabi nasil kosacak adam iki ay tatil yapti herkes calisirken.. melo selugun oyununu da cok kötü etkiliyor... sali günü bence göbekte engin-selcuk oynatsa melo-selcuktan daha cok verim aliriz:b5:

ordunun kaleciside ekstra iyiydi bence

Ordunun çok değişik bir oyun sistemi var.Ne sistemle oynadıklarını hala çözemedim.

Çözmeyecek ne var 11 kişi defans işte böyle yakaladılar mı atmak başka ne olacak boş alana top atıyorlar o kadar kötü olan bizdik biz onları oynattık.

bireysel olarak eleştiri yapmanın mantığı yok. takım olarak çok kötüydük. hoca dahil herkes çok kötüydü.

yenildik diye söylemiyorum ama bu sezon izlediğim en kötü maçtı. ordu tam bir antifutbol takımı olmuş

bi de şu skor taraftarlığından kurtulmak lazım.

3 net gol pozisyonu harcadi. Kötüydü.

Kötüydük ancak yine de Ordu okadar kötüydü ki pozisyonlara bolca girdik.

Hangi pozisyonlar cidden merak ediyorum söylermisin ?

İlk yarıda birden beklemediğ anda önünde kalan bi top var bence net gol kaçırdı denebilcek bir pozisyon değil bu ...

İkinci yarıda da ceza sahasından bir vuruşu var soldan az farkla dışarı çıktı bence tek ve en net pozisyonumuz maç boyunca takım olarak bu zaten ...

Tahminimce 2 pozisyon bu zaten peki 3. sü hangisi ?

Geri
Üst Alt