STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

--------

Sonuçta 34 te 34 olmayacaktı...

elbette maç kaybedecektik...

Ama sevindirici olan gerçekten kötü oynadığımız için yenildik..

Yani ortada bir yetersizlik yok,

" Ordu muhteşem oynadı bizde oynadık ama onlar bizden daha iyiydi bizim oyunumuz her zamanki gibi olduğu halde bizi yendiler "

diyebileceğimiz bir maç değildi...

Geçen sezonda tam formumuzu 14. haftada Fenerbahçe maçı ile yakalamıştık ondan sonra belirli bir seviyede istikrarlı bir şekilde gitmiştik bu sezonda aynısı olur daha tam form tutamadık.

aynen...ama geçen sezon bi de bi süre sabri ve servetle oynadık.

Bas parayı al oyuncuyu.Sonra tutmasın.Bu kadar harcama niye başarısız oluyor diye ağlaşın.Yemin ediyorum bu Türk Futbolu sürekli kendini tekrar ediyor.Artık ezberledik

burak diye kendini yırtan yere atanlar nerde :mad: adam gibi toplara sıkı vursa berabere bitmişti maç

Skor taraftarı değilim fakat yanlış olanları söylemek lazım. Öncelikle ordusporu tebrik etmek gerek. Aynı zamanda hakemide. ortada bir maç yönetti. ikinci golden hemen önce eboue'nin yere düşürülmesi pozisyonu tartışılabilir sadece. Onun dışında az öncede söylediğim gibi ortada bir maç yönetti diyebiliriz. Gelelim kendi takımımıza, Sahaya çıkan 11'de beni şaşırtan 3 kişi vardı. Cris-Amrabat-Elmander. Ben bunların yerine Umut danny ve emreyi bekliyordum. Cris tam beklediğim gibi çıktı onuda yeri gelmişken söyleyeyim. Cris bu kadar. Daha fazlası beklenmemeli. Umut sakatlık konusunda riske edilmemiş olabilir fakat geçen hafta hiç'de kötü oynamayan bir sercan vardı. alınabilirdi. Burakla uyumları tartışılabilir fakat yinede oynatılabilirdi. Açıkcası ben ilk golden sonraya kadar elmander ismini duymadım. maç boyunca da çok az duydum. Bugün bana Elmander nasıldı diye sorsalar, kaçırdığı bir pozisyon dışında ismini çok az duydum diyebilirim. Gelelim hakan baltaya. Sezon başlamadan ordunun bugün oynayan sol bek'i atila turan'dı galiba. (isim yanlışsa düzeltin) bizimle ismi anıldı fakat ne hikmetse alınmadı. Sanırım kaçan balık büyük oldu. Bugün ordusporun en iyi ilk 5 oyuncusu içinde sanırım ikinci sıraya atillayı yazarım. özellikle ilk yarı çok etkiliydi. ofansa fazla katkı vermiyordu fakat defans'da da görevini tam olarak yapıyordu. Açıkcası bugün Atilla turanı bizde görmek istermiydiniz diye sorsalar sanırım forumdaki çoğu kişi evet cevabını verirdi. Aksıyan yerlerimiz var. Selçuğa rağmen hala Lider eksikliğimiz var diyorum ben. takımı oynatacak oyuncu eksikliği yaşıyoruz. ve dikine top oynayan oyuncu lazım. (Kaka) olabilitesi yüksek. Ve olmazsa olmaz kaliteli bir sol bek.

Kıyma makinesi çalışmaya başlamış yine.

panik yapmayın ! olur böyle şeyler ! takım iyi ve daha iyi olacak ! gene fenerli tarzda ağlamalar başlamış !

Vay be Ordu takim olarak asagi yukari 10 km fazla kosmus bizimkilerden

Geçen sezonda tam formumuzu 14. haftada Fenerbahçe maçı ile yakalamıştık ondan sonra belirli bir seviyede istikrarlı bir şekilde gitmiştik bu sezonda aynısı olur daha tam form tutamadık.

Ama bu sezon biraz daha erken form tutmak zorundayız yoksa cl de gruptan çıkamayız.

---

Hani " Hayırlı musibetler " vardır... bu da öyle birşey işte...

Eminimki Aslanlarımız hem bundan sonraki lig ve kupa maçlarında hemde Avrupa Kupalarında bizleri sevindirecek sonuçlara imza atacaktır...

Buna bir Galatasaraylı olarak inancım tamdır...

Bugün üzüldük ama sevineceğimiz günlerde yakındadır...

Başarılar Aslanlar...

Braga maçı zor olacak o maçı alıp güllük gülistanlık muhabbetleri yapmayalım. İlk 15 20 dakika da gol bulmamız lazım.

heyecana sıkıntıya gerek yok. arada olur böyle kazalar.

sanki uzay takımı denen barca bile her sene namağlup şampiyon oluyor.

barca bile zaman zaman betis gibi saçma sapan bi takıma yeniliyor.

takmayın kafanıza her insanın formunda olmadığı dönemler olabilir. terim de dahil buna.

maçın öncesinde adamların psikolojisini bozacak iş,aile,özel vs bazı sorunları olabilir ve kendini maça verememiş olabilir.

bi sonraki maça konsantre olmuş da olabilirler. ben braga maçında bambaşka bi CİMBOM bekliyorum.

onemli olan CL ,yoksa Aykut varken bizi nasil olsa gecemezler ligde

su bragayi yenelimde varsin olsun ordu yensin

en hayırlı yenilgi oldu.akhisardan puan kaybetsek çok kötü olurdu,bragadan kaybetsek telafisi olmazdı en zor deplasmanlardan birinde kaybettik.

Onu bunu bırakın da bu top resmen şike yaptı.Nedense bazı maçlarda oluyor bu.Bizim kaleye giriyor.Bu da öyle bir maçtı.Yoksa bu maç en kötü ihtimalle berabere biterdi.

Onu bunu bırakın da bu top resmen şike yaptı.Nedense bazı maçlarda oluyor bu..Bizim kaleye giriyor.Bu da öyle bir maçtı.Yoksa bu maç en kötü ihtimalle berabere biterdi.

gece gece güldüm ama editle renkdaş ceza alırsın

Geri
Üst Alt