STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

burak diye kendini yırtan yere atanlar nerde :mad: adam gibi toplara sıkı vursa berabere bitmişti maç

saka gibi adamsin soner, skor taraftari senin gibi adamlara denilir, burak 2 gol kacirdi diye yazdiklarina bak.

burdayim, ne var, söyle bakim?

Oyuncular hepsi Sampiyonlar Ligine konzentre bisolmaz bikere kaybetsek Barcelona bile mac kaybediyor

Ordusporlu futbolculardan sadece hasan kabze ve stacu'yu tebrik ediyorum en azından adam gibi futbollarını oynadılar kendilerini yerlere atmadılar.Hasan Kabze zaten kaliteli futbolcu olmasının yanında kaliteli insan.

varsin olsun ordu koysun yazmamin sebebi varsin olsundan kaynaklaniyo:D iyi uydu..

herneyse saka bi yana.

burak gol kaçırmışmış, sanki herkes 10 numara oynadı da burak gol kaçırdı. kaçırabilir doğaldır, bundan önce 4 tane gol attığında kraldı, gol kaçırınca rezil ettiniz adamı 2 dakikada. takım olarak kötüydük 3-4 pas arka arkaya yapamadık, yenildik bu kadar basit. geçtiğimiz 5 hafta takım herkesi yenerken sorun yoktu, 1 mağlubiyette takım yerden yere vuruluyor. nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım

Ordusporlu futbolculardan sadece hasan kabze ve stacu'yu tebrik ediyorum en azından adam gibi futbollarını oynadılar kendilerini yerlere atmadılar.Hasan Kabze zaten kaliteli futbolcu olmasının yanında kaliteli insan.

Hocam sol bek'i unutmamakta yarar var. Atilla turan. Çok iyi kumaşı var.

burak gol kaçırmışmış, sanki herkes 10 numara oynadı da burak gol kaçırdı. kaçırabilir doğaldır, bundan önce 4 tane gol attığında kraldı, gol kaçırınca rezil ettiniz adamı 2 dakikada. takım olarak kötüydük 3-4 pas arka arkaya yapamadık, yenildik bu kadar basit. geçtiğimiz 5 hafta takım herkesi yenerken sorun yoktu, 1 mağlubiyette takım yerden yere vuruluyor. nasıl bir zihniyetiniz var anlamadım

ya gercketen rezildik bugun

ben adam gibi 3-4 pas yapip, atak hazirladigimiz bile görmedim.

ofansta hic birsey yapamadik defanstada hatalar yaptik, 2 golü yedik

bu kadar basit

millet sevmedigi topculara salliyor iste bunu firsat bulup

adma gibi maca bakan, adam gibi bir degerlendirme yapan özel özel sallamaz topcularimiza.

herkes berbat idi der, gecer.

Hocam sol bek'i unutmamakta yarar var. Atilla turan. Çok iyi kumaşı var.

Aynen bende beğendim,gözümde şehir efsanesiydi Atila ama maçını izleyince artık özelliklerini falan biliyoruz az çok fikir sahibi olduk.

Bugün çok şanssızdık deniz abi:).Bugün hakan beni birkez daha çıldırttı :yenieek:

bende bu herifin hiçbir toleransı kalmadı. 2. golde geri koşmasa pozisyon ofsayttı. saolsun ofsaytı bozdu. melonun ilk yarı uzun topunda önü boşken topu geri attı ya. az küfür etmedim.

ya gercketen rezildik bugun

ben adam gibi 3-4 pas yapip, atak hazirladigimiz bile görmedim.

ofansta hic birsey yapamadik defanstada hatalar yaptik, 2 golü yedik

bu kadar basit

millet sevmedigi topculara salliyor iste bunu firsat bulup

adma gibi maca bakan, adam gibi bir degerlendirme yapan özel özel sallamaz topcularimiza.

herkes berbat idi der, gecer.

31 bin küsür mesajın hakkını 1 mesajda verdin Salman.. Çok doğru söyledin..

Dünden razılar orucu bozmaya ama imamı bahane ediyolar..

burak'a bu kadar sövmek de yanlış bence burak'ın gol kaçırma hastalığı bilinen bir şey yine de seviyoruz kendisini en azından 2-0 yenildigimiz maçta bile bakıyorsun pozisyona girmişiz,atak geliştirmişiz,direkten felan dönen top var 2 sene önceki GS'yi düşününce hala tüylerim diken diken oluyor miğdeme ağrılar giriyor.

Mağlup olmak bir yana taraftarların ettiği küfürler ve futbolcuların aşırı derecede zaman geçirmesi beni çok sinirlendirdi adam gibi oynayın yenin işte şerefsizliğin lüzumu yok kardeşim FT gibi bir insana küfür ediliyor bu ülkede ya ötesi var mı ?

arena'da ölümüne oynamamız lazım bunlara karşı.

yeter ya,ne kadar negativ energi saciyorsunuz

bende bu herifin hiçbir toleransı kalmadı. 2. golde geri koşmasa pozisyon ofsayttı. saolsun ofsaytı bozdu. melonun ilk yarı uzun topunda önü boşken topu geri attı ya. az küfür etmedim.

Benim Hakan hakkındaki düşüncelerimi biliyosun abi.Ben artık bu adamın sadece oynamasına değil tipine de takıldım.Bide onda kaptanlık pazubandını görünce bütün kötü alışkanlıklara başlayasım var.:)

Benim Hakan hakkındaki düşüncelerimi biliyosun abi.Ben artık bu adamın sadece oynamasına değil tipine de takıldım.Bide onda kaptanlık pazubandını görünce bütün kötü alışkanlıklara başlayasım var.:)

neyse artık yarı dönemde kurtuluruz inşallah bu adamdan. yedek olsun. birde hücuma efektif bir adam almak lazım. adam eksilten cinsten. böyle maçlarda zorlanıyoruz. selçukta tıkanınca bişey yapamadık. şu braga maçını yenelimde bu maç umrumda degil.

neyse artık yarı dönemde kurtuluruz inşallah bu adamdan. yedek olsun. birde hücuma efektif bir adam almak lazım. adam eksilten cinsten. böyle maçlarda zorlanıyoruz. selçukta tıkanınca bişey yapamadık. şu braga maçını yenelimde bu maç umrumda degil.

Aynen abi transferin son gününde de bari Carlinhos-Cortes i alalım dedik biliyosun.Ama alamadık artık devre arası alırlar birini.Bide Atilla bu çizgisini devam ettirebilirse oda alternatif olarak değerlendirilebilir.

beni üzen konu -hep yaziyorum- rakip sahada pas yapamiyor olmamiz.

akhisaray macini hatirlayin, gole kadar pozisyon yok, rakip sahada pas yok, birsey yoktu

kasimpasa maci, bursa maci vs

cok kötüyüz bu konuda, begenmiyorum bizim bu futbol anlayisimizi ben valla.

bayernin macini izliyorum, adamlar soldan geliyorlarsa, o kanatta kalabalik oluyorlar, öyle pas yapiyorlar ki, 11 kisi kapansin rakip, yinede göstere göstere icinden geciyorlar, net bire bir pozisyonlar buluyorlar, kalenin icine girecekler gerekiyorsa..

bizde bu hic ama hic yok.

biz 3 pas yapiyorsak rakibin yari sahasinda, ceza sahasina yaklasirken 4. pasta melo topu kaybediyor.

manunun bize karsi hrnandez girdikten sonra yaptigi 3-4 pasla yuzde yuzluk 3-4 pozisoyon bulmasi, bizde iste bu hic olmiyor.

manunun bize attigi gol. tak tak tak 3-4 pas, kaleci iel karsi karsiya kaliyorsun, gol, bizde iste bu hic olmiyor.

hep yan pas, geri pas, sonra onlar topu havaya kaldiriyor, fifty-fifty oluyor, ya rakibe gidiyor, yada sansla bir karambol oluyor, topu bize dusuyor, rakip eksik yakalaniyor vs.

Sağlık olsun.Hatalardan ders çıkarmamız lazım salı günü sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız.

Geri
Üst Alt