STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Yine üzdün ama

Şu güzel Marmaranın bile senin adın kadar ısıtmadığını hiç bilmiyceksin Galatasaray !!

ulan gassaray - YouTube

Takımda bişeyler eksik ben kendimce eksik olan seyleri dile getircemde daha farklı bişey eksik havamı sumu artık neyse..

1-Gecen senenin sampiyonusun takımlar senin karsına gecen sene cıktıklarında 8. degil sampiyon görüyorlar artık ve ezberlenmiş sistemini

2-Hep pres hep atak hep pres hep atak böyle bir futbol anlayısı yok böyle futbol yok Oynarkende takım dinlenmeli dili dısarda köpek gibi olmamaları lazım enerjisini patlama gücünü iyi yaymalı gecen seneyi hatırlayın hep öndemi top oynadık bi kayseri deplasmanı bir sivas deplasmanı tak tak buldugumuzu attık macı kapattık Biz ne kadar önde basarsak zaten kapanacak olan takım sümüklü böcek gibi iyice kapanıo

3- Yaratıcı oyuncun yok adam gecen oyuncun yok Defansta istikrar yok top tasıyacak kilidi aşıcak adam yok gecen sene bunu yeri geldi melo yeri geldi selcuk yaptı ama koskoca transfer sezonunu heba ettik resmen Ne adam gibi forvet nede yaratıcı adam alamadık maalesef

4- Duran topları ne olursa olsun Selcuk varsa takımında heryerde selcuk atar abi kornerleri saglı sollu frikileri saglı sollu uzaktanmı onuda selcuk kessin iceri maalesef burda fatih hocanın relaxlıgı var bu durumada bir el atmalı

5-Forvet Sıkıntısı eminimki Dembabayı izledikce daha cok canınız yanıyordur 6 sene olmus cl görmeyeli avrupa icin yatırım yapmısız ulan ne yatırımı yaptın neyin yatırımı Burakla umutu cl icinmi aldın en son cift haneli bonservisimiz mario jardel clde ceyrek final getirdi...

6-Takımın ve hocanın bi an önce kendine ceki düzen verip silkinmesi lazım böyle yaparak milleti hem kendimize güldürüyoruz hemde umutlandırıyoruz..

Bir kez daha söylüyorum bir daha da söylemeyecem ne Hamit ne de Emre Çolak kanat oyuncusu değiller ikisi de orta saha oyuncusu üretemiyoruz üstüne oyunu orta sahaya sıkıştırıyorlar. Doğal olarak yaratıcılık duruyor. Koskoca transfer döneminde elimiz boş döndük bu kadar açık işte arkadaşlar bu skorla falan alakası yok yaratıcılık yok kanatlardan hiçbir şekilde hele orta saha bu kadar formsuzken maçı izlerken çileden çıkıyoruz.

Cokk yerinde tespir.. emre kotu degil ama kanat degil.. Hamit ise hem kotu hemde kanat degil

Fatih hocam bana bi söylermisin o senin gördüğün benim göremediğim 4-5-6 tane pozisyon hangileri

Frikik selcuk

Umut kacirdi, hamit tamamliyamadi

Melo iska gecti ilk yari

burak gol

burak kalecinin ustune

Amrabat plase uzak kose az farkla aut

selcuk uzaktan sut

bunlar benim tribunde gorduklerim

nene

adebayor

honda

bunlari alsak süper olur.ikisinin sözlesmesi bitiyor

nene'yi alaydik iyidi la. amrabatla felan olmaz bu is.

1-0 dan önce adam akıllı pozisyonumuz yok

Frikik ve de karambolde melonun vuramadığı

1-0 dan sonra pozisyona giremeseydik zaten top oynamamızın bir anlamı yoktu

Bugünkü skor umrumda değil ancak oynanan futbol ve özelliklede maçtan sonraki fatih hocanın açıklamaları şahsen beni çok endişelendirdi

Bugün zevkli ve güzel bir oyun oynadık demek,bilmiyomm valla

Birşeyyy diyecem ağır olacak neysee

1-0 dan önce adam akıllı pozisyonumuz yok

Frikik ve de karambolde melonun vuramadığı

1-0 dan sonra pozisyona giremeseydik zaten top oynamamızın bir anlamı yoktu

Bugünkü skor umrumda değil ancak oynanan futbol ve özelliklede maçtan sonraki fatih hocanın açıklamaları şahsen beni çok endişelendirdi

Bugün zevkli ve güzel bir oyun oynadık demek,bilmiyomm valla

Birşeyyy diyecem ağır olacak neysee

aynen renkdaş skor umrumda değil oynanan futbol içler acısı ölü gibiyiz kaç maçtır ve sonunda Terim in açıklamalrı :( gerçekten çok üzüldüm..

Halen kendime gelemedim ..

cok yazik oldu...

Gerçekten yazık oldu.Son dakika golleri çok sarsıcı oluyor hele ki skor tek farklı ise.:(

İllaki olur futbolda var ama 4 kişi bir kaleciye antreman gibi abluka altına alıp şut çekerken senin oyuncuların bakıyor ise ben bunlara hanzo derim.. Küfür darağacım gelişti o pozisyon sayesinde.

İllaki olur futbolda var ama 4 kişi bir kaleciye antreman gibi abluka altına alıp şut çekerken senin oyuncuların bakıyor ise ben bunlara hanzo derim.. Küfür darağacım gelişti o pozisyon sayesinde.

kelimeler kıfayetsiz,resim herşeyi anlatıyor o aval aval bakan büyük futbolcularımızı

www.yeniresim.com_-_Hayvan_Resimleri_-_Maymun_-__Maymun.jpg

Takim durgunlasti biraz. O ilk haftalardaki, gecen sezondaki istikrarli, güzel futbolumuzdan uzaklasiyoruz. Pozisyon üretmekte cok zorlaniyoruz.

60% civari topa sahip oluyoruz cogu zaman, ama neredeyse pozisyonumuz yok son 3 macta( Ordu, Braga, Eses).

Muslerayi ama yinede ayri tutmak istiyorum. Golden önceki o kurtarislar neydi gine. Not Human. 30 Milyondan asaga satilmamali bu adam. :D

Nokia 1280 telefonu 106" ekran televizyona fırlattım. Küfür filan ne demek var sen düşün!!

Takim durgunlasti biraz. O ilk haftalardaki, gecen sezondaki istikrarli, güzel futbolumuzdan uzaklasiyoruz. Pozisyon üretmekte cok zorlaniyoruz.

60% civari topa sahip oluyoruz cogu zaman, ama neredeyse pozisyonumuz yok son 3 macta( Ordu, Braga, Eses).

Muslerayi ama yinede ayri tutmak istiyorum. Golden önceki o kurtarislar neydi gine. Not Human. 30 Milyondan asaga satilmamali bu adam. :D

Yardımlaşma diye bir şey yok takımda.Dikkat ettim mesela top bir oyuncumuzda mı,pas atabileceği en az 2 kişi yanında olması lazım.Bunu yapmak çok zor bir şey değil ama nedense yapmıyorlar ve gereksiz uzun paslar deniyoruz.Biraz daha yardımlaşarak,ayağa oynayarak ve verkaç yaparak oynamalıyız.

Geri
Üst Alt