STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

0e4a752a2a-206.png

Keşke...

Ddiziliş bu şekilde olmalı ve Amrabat serbest rolde oynamalı. Amrabat'ın serbest oynadığında daha verimli olacağına inanıyorum.

Kral Baros'un dönüşünü yaşarız inşallah bu maç.

Baros'un oynayacağını sanmam antrenman fotoğraflarında bile göremiyoruz bu sene...

Bence bu taktiği denemeliyiz.

4-4-2 candır.. İki maç puan kaybettik diye geçen yıl bu ligde bizi açık ara şampiyon yapan oyun dizilisi olduğunuda unutmayalım.. Hücumu dusunmeden futbol oynamak kabul edelimki Fatih Terimin sisteminde hiç bir zaman yok.. Tamam Avrupa maçlarında belki daha kontrollü oynanabilir fakat Eskisehir ile Arenada oynuyoruz bu maçı.. Umut mutlaka oynamalı önde onun presine ihtiyacımız olucak Burak 'tanda patlama bekliyorum bu maç umarım gösterir kendisini.. Meloda biraz toparlasa zaten eski formumuza döneriz.. Maçle ilgili konusmak gerekirse klasik olucak belki ama önceden bulucağımız gol maçın kilidi olur, aksi takdirde gol bulmak uzarsa yine sıkıntı yaşayabiliriz... Son olarak oyuncularımızın bireysel performası da bu maçın kaderini belirler...

4-4-2 candır.. İki maç puan kaybettik diye geçen yıl bu ligde bizi açık ara şampiyon yapan oyun dizilisi olduğunuda unutmayalım.. Hücumu dusunmeden futbol oynamak kabul edelimki Fatih Terimin sisteminde hiç bir zaman yok.. Tamam Avrupa maçlarında belki daha kontrollü oynanabilir fakat Eskisehir ile Arenada oynuyoruz bu maçı.. Umut mutlaka oynamalı önde onun presine ihtiyacımız olucak Burak 'tanda patlama bekliyorum bu maç umarım gösterir kendisini.. Meloda biraz toparlasa zaten eski formumuza döneriz.. Maçle ilgili konusmak gerekirse klasik olucak belki ama önceden bulucağımız gol maçın kilidi olur, aksi takdirde gol bulmak uzarsa yine sıkıntı yaşayabiliriz... Son olarak oyuncularımızın bireysel performası da bu maçın kaderini belirler...

Hocam bence sistemimiz çözüldü artık,zaten kilidi kolay kolay açamıyoruz.Adam gibi defans yapsan,kontradan da 1 gol atarsın.En kötü 1 puanı alıp gidersin.

muslera

ebue------semih---dany------riera

---------hamit------melo-----------

--------------selçuk-----------------

burak-------------------------umut

--------------elmander-------------

bu nasıl olur acaba???

Olası bir puan kaybına tahammülüm yok.

Hocam bence sistemimiz çözüldü artık,zaten kilidi kolay kolay açamıyoruz.Adam gibi defans yapsan,kontradan da 1 gol atarsın.En kötü 1 puanı alıp gidersin.

Dediğim gibi bu birazda oyuncularımızın bireysel performansıyla alakalı bana göre.. Misal çoğumuzunda dediği gibi ne Melo geçen yılki bildiğimiz Melo nede Selçuk öyle ne yazıkki.. Bireysel olarak daha iyi performans sergilerlerse ( geçen yılkine yakın) en azından ben ligde 4-4-2 yüzünden sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.. Atamayana atarlar olayı futbolda malesef ki her zaman var.. Bulduğumuz net pozisyonları değerlendirmek zorundayız, burda da forvet oyuncularına büyük iş düşüyor tabii...

Geri
Üst Alt