STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

bloklamak istediğim kimse yok.ama tek bildiğim bişeyleri sürekli yinelemek ve dikkat çekmek iyi değildir.

O da senin görüşün neticede.Ama böyle tavırlar vs. yapmana gerek yok onu demek istemiştim.

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

milan baros inşallah 18 de olur hele elmander yokken baros kalitesi forvet hattında yok

Türk taraftari, skor taraftari ve yorumcusudur. 2 mac galip geliriz, yine kral olur hepsi.

Türk milleti futboldan birazcik bile anlasaydi, bu durumda olmazdi herhalde Türk futbolu.

O yüzden fikirlere saygiliyim, ancak fikirlerin %95´inin de cöp olduguna yürekten inaniyorum

Doğum günümde takımımdan güzel bir hediye bekliyorum. Bu galibiyetle de artık çıkışa geçelim lütfen. Braga maçından dolayı malesef bende de çok büyük bir hayal kırıklığı var. 7 senedir o maçı beklemiştik. Ligde 4-5 maçlık bir seri ve iki cluj galibiyeti gerekiyor. Önümüzdeki şu 40 günlük süreç kulüp tarihi içinde önemli bir süreç olarak düşünüyorum. Bu süreçten olumlu çıkarsak uzun vadeli hedeflere de çok önemli bir adım atmış oluruz.

Ynt: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray - Eskişehirspor | 19.00 | 6 Ekim

Tabii ki herkes kendi fikrini yazacak eleştirisini yapacak ama eskişehiri yensek ne olur gibilerinden konuşmaları anlayamıyorum. Lig çok önemli. Seneye de cl de oynayabilmemizin anahtarı lig. Takımımıza destek olalım ki moral bozukluğunu atalım. Ligde kazaya ugramayalim.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Türk taraftari, skor taraftari ve yorumcusudur. 2 mac galip geliriz, yine kral olur hepsi.

Türk milleti futboldan birazcik bile anlasaydi, bu durumda olmazdi herhalde Türk futbolu.

O yüzden fikirlere saygiliyim, ancak fikirlerin %95´inin de cöp olduguna yürekten inaniyorum
ben de:D

Nedense ben öyle düşünenlerden çok senin gibi düşünenleri görüyorum bilader. :asd:

milan baros inşallah 18 de olur hele elmander yokken baros kalitesi forvet hattında yok

Adam takımla antrenman yapmıyor, ilk 18'de mi olacak ?

Sercan olur yedeklerde.

Tabii ki herkes kendi fikrini yazacak eleştirisini yapacak ama eskişehiri yensek ne olur gibilerinden konuşmaları anlayamıyorum. Lig çok önemli. Seneye de cl de oynayabilmemizin anahtarı lig. Takımımıza destek olalım ki moral bozukluğunu atalım. Ligde kazaya ugramayalim.

orduspor maçından bu yana olumsuz düşünceler devam ediyo. yok şöyle yeniliriz,yok içime doğdu şöyle bitecek, yok ben dediydim falan laflarına kusasım geliyo.

Bak bu da senin görüşün.O da adamın görüşü.Saygı çerçevesinde tartışırız vs. ama bu fikirleri neden kişiselleştiriyorsunuz onu anlayamıyorum.Yok sen iyi gün taraftarısın,yok futboldan çakmıyon,yok bilmem ne.Ordu maçından sonra değil Braga maçından sonra çıktı o olumsuz yorumlar ayrıca.Sürekli şişirilmesini mi istiyorsunuz her şeyin?Herkes ve her şey hataları dahilinde eleştirilir bunda anormal bir durum yok.

Zor gececek bir karsilasma olmasi bekleniyor ama guzel futbol ile kazanacagimizi umut ediyorum

Bak bu da senin görüşün.O da adamın görüşü.Saygı çerçevesinde tartışırız vs. ama bu fikirleri neden kişiselleştiriyorsunuz onu anlayamıyorum.Yok sen iyi gün taraftarısın,yok futboldan çakmıyon,yok bilmem ne.Ordu maçından sonra değil Braga maçından sonra çıktı o olumsuz yorumlar ayrıca.Sürekli şişirilmesini mi istiyorsunuz her şeyin?Herkes ve her şey hataları dahilinde eleştirilir bunda anormal bir durum yok.

fazla eleştirilirse sorun olur bence.senin burağı fazla eleştirdiğin gibi.

Baros son 3 yıldır ne yapmışta bir şeyler bekleniyor anlamıyorum.Girerse %90 , Hamburg maçında oyuna giren Hasan Şaş sendromu yaratır.

Baros son 3 yıldır ne yapmışta bir şeyler bekleniyor anlamıyorum.Girerse %90 , Hamburg maçında oyuna giren Hasan Şaş sendromu yaratır.

barosun ayakta duracak hali yok.unutsunlar artık barosu.

fazla eleştirilirse sorun olur bence.senin burağı fazla eleştirdiğin gibi.

Bak sence sorun olur.Millet istediğini der işte.Demeli de.

Burak'ı fazla eleştirmedim.Sadece kaçırdığı gollerin sorumsuzluk olduğunu,kendine acilen çeki düzen vermesi gerektiğini söyledim.

baros her şeye rağmen benim fikrim olmalı buraka dayanacağımıza barosa dayanırız 1 maç nolacakki

baros her şeye rağmen benim fikrim olmalı buraka dayanacağımıza barosa dayanırız 1 maç nolacakki

şu yorumlardan sonra sergene hak verdim adam 2 maç ilk 11 çıktı bir sabır ya :mad:

şu yorumlardan sonra sergene hak verdim adam 2 maç ilk 11 çıktı bir sabır ya :mad:

1-2 aya kadar foruma mod olmayı düşünüyorum.bu çok hayırlı olur bence.kesecek kulak çok:bgking1:

Geri
Üst Alt