STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 6 Ekim

Hamit' i Melo' nun yerine alsa hoca, Melo' nun yerinede Amrabat girse daha iyi olur bence

Pozisyon yok, inanılır gibi değil.

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | D.A | 6 Ekim

o pozisyonda agir cris necatinin topu öne atip hareketlendigini görünce kaldi oldugu yerde, hicbirsey yokmus gibi hareket yapti ama bence agir oldugunu bildigi ve yetisemeyecegini anladigi icin bilerek durdu, necatiyi engelledi.

salman kendin diyorsun. oldugu yerde kaldı. necati öbür taraftanda gidebilir ama cirsin üstüne gitti. ama cris agır o o konuda haklısın. ben anca kupa maçlarında oynatırım bu adamı.

birde umut ve burak 3 şie viski içmiş gibiler. 2 side sarhoş. digerleride eşlik etmiş galiba. takım şuursuz oynuyor.

Ersun Yanal olsam Kamara-Neco cift forvete döner sag tarafa Erkan Zengin'i alirdim. Cris'in net penaltisini es gecti hakem. Birsürü yanlis karari var hakemin. Melo-Emre-Hamit cikmali. Bukadar rezil bir oyun görmedim ben.

----------Fernando Muslera-----

Eboue--Dany--Mecburiyet--Riera

Aydin--Yekta--Selcuk--NAmrabat

--Burak Yilmaz---Umut Bulut-----

Buraya kuşlar dolmuş yemini verin gitsinler beyler :happynew:

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | D.A | 6 Ekim

Cris'in yaptigi net faul formadan cekmis + kirmizi kart.

Pozisyon geregi sari kart olur, Chris halen necatiden kaleye daha yakin ve kaleye dogru kosunu engellemiyor.. kirmizi kart verse cok ama cok agir bulurum... Necati kosu yolu kalemize dogru olsaydi ve yan yana olsaydi oyuncular ozaman tamam kirmizi derdim...

Cok agir bir tempodu, ve hic bir süprizi olmayan bir oyun anlayisimiz var. Forvetlerimiz ne verkac yapiyor ne pas veriyor. alamiyorda bu ayri konu ama pozisyon yaratacak hic bir kosulari yok..

Selcuk sezon basindan beri cok agir kaliyor ve dikine topu ayagindan cikarana kadar en az 2 saniye geciyor...

Oyuncularimiz hepsi topun önünde ve bundan dolayi kullanilacak bos alanda kalmiyor.. yapacagimiz is cok basit forvetlerimiz olsun orta saha kanatlar biraz daha sabirli geriden bindirme yaparak oynamalari lazim takim halinde kisa alanda birlikte hucum birlikte defans yoksa isimiz sansa kalacak ve kontradan gol yememek icin kendimizi korumamiz lazim.

Selcuk ile Meloyu kac macdir hic taniyamiyorum..Selcuk hic Sorumluluk almiyor

Hayırlı olsun artık herkes oyun sistemimizi çözdü. Bir takım 45 dk'da hiç mi olumlu birşey yapmaz ya ?

Melo leş'in ötesi. Melo-Selçuk, Umut-Burak berbat. Omurganın ön iki kısmı işlemiyor.

Offff ki ne offff...

Pozisyon yok, inanılır gibi değil.

Umut içine etmese Emre kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Umut'un da en sevmediğim yanı bu. Her pozisyona karışmaya çalışıyor.

Maalesef maçla ilgili pek bir umut yok

Gol pozisyonumuz yok, şaka gibi. İki maçtır kapanan takımlara gol atamıyorduk, bu maçın ilk yarısında da pozisyona dahi giremedik. Melo, Burak, Cris tel tel dökülüyorlar. Takıma ve oynanan oyuna en ufak bir heyecan hissetmiyorum.

takimler artik cozdu bizi 11 kisiyila savunma yap bulursan kontraden bir gol at olmasa 0-0

Geçen seneki kadromuz 4-4-2 ye uygundu bu seneki 4-3-3 e uygun en azından bir iki maç denememiz lazım 4-3-3 ü

Forvetlerede suç atmak yanlış.Adam gibi top gelmiyorki onlarada.

bu burak 35 golü ne zman nasıl atmış hakketten çok mucize bişeymiş. değil 5m euro, benim gözümde 1m euro dahi etmez. umut sezon başındaki umut değil, böyle devam ederse yine elmader-barosa döneceğiz anlaşılan

Kapanan takımlara karşı kilidi açacak hücum planımız yok...

Geçen sezon farkı yaratan alanımız olan orta alanda; Melo formsuz. Selçuk'a ise rakip takımlar çok sıkı önlem alıyorlar. Diğer oyuncularımızda rakibi bozamadığı için Selçuk'da istediğimiz verimi veremiyor...

Cris çok ağır... Sol bekimiz yok...

Eğer sol tarafta Riera'yla oynamaya devam edeceksek, 3-5-2'ye dönmeyi deneyebiliriz...

Tek forvete dönsün Umut çok kötü.

Cris---Semih

Umut---Amrabat

tamam barcelona gibi pas yapıyoruz topu ayagımızda tutuyoruzda 442 de olmuyor bu 4 3 3 barcelona :mad:

bu arada semih sakat değilse bu cris in ne işi var 11 de. fatih hoca allahını seversen artık değiştirme şu stoperleri yalama oldu.

Geri
Üst Alt