STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 6 Ekim

kapanan takıma karşı crisi oynatması yanlış hocanın. 2.yarı her an 10 kişi kalabiliriz yada adamını kaçırır golü yeriz. işler kötü gidiyor bizim için. topu çok yavaş kullanıyoruz. oyunu hızlandırmamız lazım. burakın katkısı eksi şu anda. oynamasada 10 kişi kalskta bişey farketmeezdi.

Ben olsam Melo'yu çıkarıp Amrabatı sokardim oyuna, Selçuk-Hamit-Emre orta sahası, Selçuk geriden pasörlük yapar.

ordu braga deja vu su yolda beyler

kreatif oyuncu yok!

Diego, assaidi gibi adamlar lazim malesef...

Amrabat girmeli ne olursa olsun elimizdeki tek yardıran , adam geçebilme şansı en yüksek olan oyuncu çizgiye inip etkili olabilir.

Forvetlerede suç atmak yanlış.Adam gibi top gelmiyorki onlarada.

Valla 4-5 top geldi Burak'a, hiçbirini kontrol edemedi. Çoğunu ayağından açıyor zaten.

Ya 11 kişi savunma yapan takımlara karşı nasıl zorlanmayalım hemen hocaya oyunculara sallıyorsunuz barça bile yırta yırta kazanıyor,kanatlara daha yetenekli adam almayılız ya da bir 10 numara tarzı yaratıcı adam yetenekli adam eksiği var takımdasizde leş kargaları gibi hemen sallamaya hazırsınız anti futbol oynayan takımlara karşı herkez zorlanır.

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | İlk Yarı | 6 Ekim

beyler, inanin sorun burak, selcuk, amrabatta degil

sorun sistemde, yada öyle diyelim, bu oyuncularla bu sistemi zorlamak anlamsiz...

millet cozmus, ezbere biliyor bizi artik

hani kanatlarda yada forvette 2 tane calimci, iki tane top ayagina yapisan 2 adamimiz olsa, yine herturlu gol yada goller bulurduk, sorun olmazdi

ama su takimin ilk 11 de bir tane calimci adam yoktu demin, forvetleri ikiside top kontrolu sifir olan 2 si..

bu yuzden diyorum, degisik birsey deneme zamani geldi

bu sistemde amrabtta pek birsey yapamaz, cunku adam kaleden uzak, defansa gelmekten ofansi dusunemiyor bile

adama defansa gel gel diye kiziyorlar, cocukta ofanstan cok defansi dusunuyor, bu yuzdenden hicbirsey yapamiyor

kaledende cok uzak oynatiliyor

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | D.A | 6 Ekim

meloyu kiralayana kadar fransadan bir ön libero alsaymışız, daha hayırlı olurmuş

evet burakı savunanlar.. devam edin devam... amrabatı al hocam ya

Sadece israrla yineliyorum ENGIN BAYTAR.... kiymetyini simdi anladigniz umarim...

Forvetlerede suç atmak yanlış.Adam gibi top gelmiyorki onlarada.

top tutsunlar onlarda. tuttukları topu eskişehirli topçulara veriyorlar. top tutamıyorlar. orta saha kötüyken dahada kötü oluyor.

Stoper Danny orta saha Melo dan daha fazla ve olumlu pas yapmis,saka gibi.Adam iki ay fazla tatil yapmak icin kampa katilmadi,süründürdü yönetimi pesinden,simdi rezilleri oynuyor.

Hamitde keske catir catir transfer pazarligi yaptigi gibi cikipda topunu oynasa,geldiginden beri golü gectim,olumlu bir hareketini görmeye calisiyorum ama göremiyorum.

Herkes kapalı defans diye tutturmuş ama Eskişehirden daha fazla kapanmışızdır ilk yarı şaşırtıcı,gerçektende 2 pas dahi yapamıyoruz.

Ya 11 kişi savunma yapan takımlara karşı nasıl zorlanmayalım hemen hocaya oyunculara sallıyorsunuz barça bile yırta yırta kazanıyor,kanatlara daha yetenekli adam almayılız ya da bir 10 numara tarzı yaratıcı adam yetenekli adam eksiği var takımdasizde leş kargaları gibi hemen sallamaya hazırsınız anti futbol oynayan takımlara karşı herkez zorlanır.

Evet.Geçen sene Melo yırtıyordu kendini dikine çok gidiyordu.Şimdi ilahi çizgi var ortada orayı geçmiyor.Pas atıyor sadece.Sürmüyor topu pek.

tamam barcelona gibi pas yapıyoruz topu ayagımızda tutuyoruzda 442 de olmuyor bu 4 3 3 barcelona :mad:

ne paslaşması ya onların yarısından çoğu sağa ver sola ver arkaya ver. barcelona böyle paslaşmıyor, biz paslaşarak kendimiz kandırıyoruz. bi tane yaratıcı araya isabetli pas yok

Rakip Takım kapanıyorsa kanatların iyi olmalı, bizde de o 4' de 1 sadece Eboue

Aynen,bu rakiplerin oynadığı nedir allah aşkına,hiç bi etkinlikleri yok full kapanıp kontradan gol atmayı amaçlıyolar

zaten 1 milyon kere dedik, Burak bizim takima gore adam degil!

kotu oyuncu degil, ama cok iyi de degil, hele oyun stili bizim oyun sisteme HIC UYMUYOR

Cris bosu bosuna yabanci kontenjani isgal ediyor. Zaten hic güvenmiyorum. Tam saatli bomba. Oynat Semih'i!

Geri
Üst Alt