STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Takımın bu halinin bence en büyük sorumlusu Melo şuanda ... Gerçekten geçen seneki Melo'dan eser yok ve buda geçen seneki en büyük artımız olan merkezimizde Selçuk'un da performansını düşürüyor takım olarak en büyük artımızıda ortadan kaldırıyor ... Offf Melo off .ok vardı o kadar tatil yapcak git çalış kendi başına anasını satiyim yaa ...

bu takım top mkontrolü nedir bilmiyor. son 10 dakika takım yorulmuş nedir o bir taç atışında, kornerde 8 kişi hücuma çıkıyoruz. bunun hocayla falan alakası yok. takımın mental zekası sıfır. hoca yektayı alarak orta sahayıda kalabalık tuttu daha ne yapsın.

hamit yilin balonu... unal aysal acaba ne yapiyodur suan...cilek cilek dedi, kurdugu defansa bak takimda. allah hepinizi bildigi gibi yapsin. bu defansla bu takimdan bi şey olmaz.

dogru düzgün eleştiremiyonmu. geçen senede ilk haftalarda böyleydi. senin gibi sazanlar atlıyordu ama sezon sonunda onları göremedik. ha kötü oynuyoruz saçma sapan oynuyyoruz ama insan gibi yorumlar yapın.

beyler, onu bunu birakin da, cris ve hamit ile devre arasi iliskiler kesilmeli.

hic bir faydalari yok; aksine bir sürü zararlari var.

kaybedilen puanlar ve kaybedilen maçlar takım için ders niteliğinde. o yüzden kimse canını sıkmasın.herşeyde bi hayır var.

H.Şükür : Galatasaray'ın skora gidememe sebebi Burak-Umut ikilisi.

NET olan bişi varsa takımda o eski heyecan kalmamış. Bi vurdumduymazlık var takımda.

Cris cris diip durmayın adam ofsaytı bozmadı pozisyon net ofsayt bu 1. , 2.side Cris'ten baska defans oyunucusu yok orda yazık günah bu ne lan

Golden önce rakibin ceza sahasinda laubalilik orta sahada laubalilik ceza sahamizin önünde selcugun laubaliligi,yani golü zorla kendimiz attirdik.

Selçuk 'un kötü oyununu Melo'ya bağlamayın , Selçuk da çok kötü çünkü .

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 2.Y | 6 Ekim

Yav ben maçın bitiminine 20 dakika kala böyle yüklenirsek bu maç böyle bitmez, berabere bitecek, içime doğuyor demiştim. Öyle de oldu.

Hacı bir ara kontrollü oynayıp top çeviriyorduk ne güzel,dakika olmuş 90,neden 10 kişi yüklenirsin?Neden?Yana at,o sana atsın,geri dön top çevir oyunu soğut işte bir şekilde atmışsın 1-0 olmuş 2-0 yapabilecen mi sanki?Yapsan ne geçecek 3 değil 6 puan mı verecekler?Halen çok sinirliyim ya.Normal bir gol de yemedik tamamen kendi hatamız gol.Geriye top çevirsek 1-0 bitecek işte maç.Nefret ettim artık bu lanet 10 kişi yüklenme felsefesinden.Bir an önce 4-5-1 e geçip daha kontrollü oynamalıyız yoksa çok yaşayacağız bu senaryoyu bu sezon.

Ya ofsayt olsa kac yazar ? Sana sormazlarmi 3 kisi orda kerim zenginin önunde duruyorsunuz niye arkaniza bakmayip adamin pesinden kosmuyorsunuz ?

Bizim attığımız golde de Umut ofsaytteydi sanırım topu çevirirken.

Şimdi inceledim pozisyonu net ofsaytmış Eskişehir'in golü hemde 2 kere falan.

Bu maçın kopyasını izlemek isteyenler iki sene önceki İbb ve Manisa maçlarını izlesinler.

NET olan bişi varsa takımda o eski heyecan kalmamış. Bi vurdumduymazlık var takımda.

hah işte o.adını koyamamıştım ben de bi türlü...ayrıca kötü oynayan oyuncular kızağa çekilmeli artık.

Geri
Üst Alt