STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

hak etmedigimiz bir beraberlik uzerimizdeki bu sanssizligi nasil kiracagiz bilmiyorum ama Melo artik yedek kulubeyi hak etti,Selcuk neden bu dusus neden

melo cikip emre ortaya gecince pas konusunda muthis bir gelisme oldu, birazda olumlu yonleri konusalim...

cabuk pas vede dikine pas yapmaya basladik.

melonun ne kadar faydasiz oynadigini göstergisidir bu.

ama iste defansif olarak sorun yasabiliriz her an

Avcı bitirdi Selçuğu ya adam o polemikten sonra birtane düzgün maç çıkaramadı.

önümüzdeki maclara bakicaz ne yapalim :)

Fener sakin sevinme daha Kadiköyde seni hala yenemedik ama bu sene unatamiyacagin bir yenilgi alacan orda ..Forumdaki Kuslara gelsin

aglaticaz ulan sizi ..hemde yine

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 2.Y | 6 Ekim

Hacı bir ara kontrollü oynayıp top çeviriyorduk ne güzel,dakika olmuş 90,neden 10 kişi yüklenirsin?Neden?Yana at,o sana atsın,geri dön top çevir oyunu soğut işte bir şekilde atmışsın 1-0 olmuş 2-0 yapabilecen mi sanki?Yapsan ne geçecek 3 değil 6 puan mı verecekler?Halen çok sinirliyim ya.Normal bir gol de yemedik tamamen kendi hatamız gol.Geriye top çevirsek 1-0 bitecek işte maç.Nefret ettim artık bu lanet 10 kişi yüklenme felsefesinden.Bir an önce 4-5-1 e geçip daha kontrollü oynamalıyız yoksa çok yaşayacağız bu senaryoyu bu sezon.

Kesinlikle. Tamamen katıldığım bir yorum.

o pozisyonda ofsayt diye el kaldirmak yerine topa kossan topu alsan cok mu zor ;

Geçen seneki gibi takımın çoğu oyuncusunun artık kesin olması lazım.Her maç bir kaç isim değişmesin.

Demiyim diyorum ama beğenmediğimiz hiç bir iş yapamaz dediğim trabzon bile 12 puan yapmış,, bizdeki kadroya bakın hele, tozunu attırmamız gerekirken nelerle uğraşıyoruz, rahat batıyor bizimkilere.

bu oyunla akhisar ve elazığ gibi maçlardan başka galibiyet göremeyiz. ama bu oyunla

Ben açıkçası Yekta'yı girdikten sonra çok beğendim kesinlikle Melo'nun yerine onun başlaması lazım Melo artık kondsyon mu yükler kafasını mı toparlar ne yapar bilmem ama geçen seneki Melo'ya yaklaşana kadar otursun kenarda ...

Ileride kalite olarak yetersiz oldugumuz icin full ofans oynuyoruz ama arkadan cok büyük bosluklar birakiyoruz. Ne oldu bu takima böyle ya. Zaten 3 puani böyle oynarak alamayiz sansa gol attik. Kacirdigimiz goller beceriksizlik yüzünden. Umut, Burak ve Sercan bir Baros etmez. Adamlarda ne top kontrolü ne var ne oyun görüsü.

Fatih Terim son zamanlarda ne yapacagina sasirmis olmali. Oyuncu degisiklikleri les ve bu taktik dizilis ile bir yere varamayacimizi hala anlamadi mi.

Takimda maalesef sol bek yok, Riera defansif anlamda yetersiz kaliyor adam net orta saha oyuncusu. Melo böyle oynamaya devam edecekse hic oynamasin. Selcuk rezillere oynuyor. Hamit bir var bir yok. Artik önümüzdeki maclara bakacagiz Sampiyonlar Ligini bir kenara koyalim, bu futbol ile hak etmiyoruz orada oynamayi.

Cris ofsaytı bozuyor ama elinde olmayan sebeplerle.. Çünkü adamın götünü kaldırmaya dermanı yok ki takımla bi anda ileri çıksın. Ah hoca ah verdin resmen 2 puanı.. ne gerek var ulan böyle fantazilere.. Kafayı sıyırmak üzereyim.

Ya Refik renktaş son dakikada ailecek hücuma çıkarsan bu sonuç gayet doğal.Dakika olmuş 90,Eskişehirliler topu kaptıklarında gol dedim zaten içimden,defans yerini alamadan hızlıca geldiler.Halen şoktayım ya böyle b.ktan oyun anlayışı mı olur?

hamit'in yerinde olsam bende gitmem. yattigi yerden 2,5m garanti para.

böyle emekli maasi nerde görülmüs?!

2.5 mu? ahahaha

garanti 2.9

mac basi yanlis bilmiyorsam 25 bin euro, en cok mac basi alan topcu melo ile birlikte

hamit nerden bakarsan bak, yillik 3.3 m euro aliyor

Takımda iyi oynayan oyuncu yok arkadaşlar isimler bulup çıkarmayın boşuna kimse ne yaptığını bilmiyor başta da malesef Fatih Terim. Defans ikilisini bozmaktan takımın dengeleri her maç değişiyor. Harbiden çok sinirliyim son 3 maç bunları yaşatanlara helal olsun başkada bir şey diyemiyorum.

IKI tane BUYUK PROBLEM VAR hatta 3 tane:

1. iyi defans yapan takimlara karsi malesef yaratici oyuncu eksikligimiz goze batiyor, boyle 10 numara, kreatif kanat oyuncusu yok bizde...

2. skoru lehimize cevirdigimizde hala battal gazi geliyor hucum felsefesi macin son dakikalarinda nedir anlamadim, biri aciklasa...

3. amatorce defans yapiyoruz, daha hala 8-9 kisi kale onunde birlesip kalecimizi rahatlatamiyoruz, Muslera masallah panter gibi bi sag bi sola zipliyor,,

Hoca 6 gun ne yapar bu takimla anlamadim gitti...

bundan sonra tüm anadolu takimlari böyle cikar.macta spiker bile ersun hoca braga macini baz almis dedi.

Geri
Üst Alt