STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Golleri seyrettim biraz önce. Burak beklemeden güzel vurmuş. Eskişehirin golünde sarılar bizim takım sandım, Fatih Hoca baya bir azarlar orada topa müdahele etmeye bile gelmeyen 4-5 oyuncuyu.

Azarlamaz,iyi top oynadık gelenler memnundu falan filan dedi şok oldum resmen,en az maçın 1-1 bitmesi kadar şok oldum.

Bu arada yediğimiz golün tam aynısı Braga maçında da olmuştu.Orada rakibin zenci forvete mal gibi ıska geçmişti.Bizim takım gen aynı şeyi yapıyor.Salaklaştılar iyice

30 senedir bu kadar dandik bir gol yediğimizi hatırlamıyorum.

Yediğimiz gol 2 kez ofsayt. Bu hakemler nedir arkadaş ya.

Azarlamaz,iyi top oynadık gelenler memnundu falan filan dedi şok oldum resmen,en az maçın 1-1 bitmesi kadar şok oldum.

Ben izlemedim.Eğer yüzünde ekstra ciddi bir tebessüm yoksa çok şaşırıtıcı.Ama eğer ciddi bir şekilde bunu diyorsa çok kızar

Yediğimiz golün içinde 2 defa üst üste ofsayt varmıs. Nasıl kacırırlar ikisini de anlamamak mümkün değil.

Yediğimiz gol 2 kez ofsayt. Bu hakemler nedir arkadaş ya.

Okuyanlar Hakem okumayanlarda sokakda işte desem kuralları çiğnemiş olurmuyum ? çiğnersem düzeltin lütfen böyle aptal hakemler yüzünden ban yemek istemiyorum..

Selçuk orta sahada çok yalnız kalıyor. Melo'ya verse kaptırıyor.Hamit desen yardıma bile gitmiyor.Burak ve Umut da zaten orta sahaya yardımcı özellikleri olan topçular değil.Bir Emre kalıyor o gidiyor yardıma. 2 kişiyle 3.bölgeye mi geçilir? Melo ve Hamit'in kesilmesi lazım. Yekta ve Amrabat oynasın.

bi merak ettim ortalıgı yakıp yıkan taraftarımızı görünce geçen sene ne yapmıştık diye siz de bi bakın derim.

7.hafta 14 puan.

bazı şeyleri çok büyütüyoruz takım zaten ritmini geç tutuyor sakin olup biraz daha bekleyelim takım düzelir uefa da devam ederiz mutlu mesut mayıs ayına geliriz.

bundan sonra hamit'in ilk 11'de basladigi maclari iz-le-me-ye-ce-gim!

galatasaray manyagiyim, asigim, delisiyim, ama bu gidisle bi kalp krizi felan gecirecem bu herif yüzünden.

saynotohamit.com

attığımız gol?

Yediğimiz gol diyorum. Bayrak direk gole mal oluyor. Bizimki öyle değil Hem takım çıkarken. Evet bizimki de ofsayt ancak ofsayt gole dolaylı etki ediyor. Arada büyük fark var. Es-es in golde direkt bariz ofsayt golü bay marjinal objektif ve anti-sual.

bi merak ettim ortalıgı yakıp yıkan taraftarımızı görünce geçen sene ne yapmıştık diye siz de bi bakın derim.

7.hafta 14 puan.

bazı şeyleri çok büyütüyoruz takım zaten ritmini geç tutuyor sakin olup biraz daha bekleyelim takım düzelir uefa da devam ederiz mutlu mesut mayıs ayına geliriz.

yav birak aga allasen. ritme ne alakali simdi bu?

takimda bok gibi oyuncular var. resmen takimi sabote ediyolar, ve etmekle devam edecekler. hamit-burak-melo.

haftanin icine ettiler. yemisim clasicoyu. bakmam la bile.

bu arada attigimiz gol'de ofsaytti.

Harbiden tekrar baktım şimdi ilk Musleradan dönen top kesin ofsayt.

İlk ofsayt: Neco vururken öndeki Muslera'nı n çıkardığı 2.ci topa vuran eleman ofsayt.

İkinci ofsayt : Muslera ikinci kurtarışı yapıyor arkadan gelen vururken ikinci vurulu yapan o eleman yine ofsayt. Bu gol skandal ofsayt bizim golde de ofsayt var ancak gole etkisi çok daha düşük.

Geçen sezon da kapanan takımlara sorun yaşıyorduk. Aynen devam ediyor. Ailecek hücuma çıktığımız için aman top kaptırmayalım diye garanti pas yapmaya çalışırken topu defans orta saha arasında gezdirip duruyoruz. Bu paslar kalitesiz, amaçsız, sonuçsuz. Çünkü top kaybetmeyelim diye ne ileri doğru ne de hızlı pas yapmıyoruz. 9 kişi rakip sahada olduğumuz için nadiren kanada indiğimizde dönen toptan kontratak yemeyelim diye ceza sahasında da çoğalamıyoruz. Zaten ortalar dağa bayıra gidiyor o da ayrı.

Ne zaman ilk golü biz atıyoruz rakip üstümüze gelmeye başlıyor o zaman doğru dürüst top yapmaya başlıyoruz. Ya bir şeyleri farklı yapacağız ya da biz ilk golü atana kadar bütün maçlar böyle geçecek, hazır olun.

GEnelde herkes kötüydü ama Melo'ya ayrı değinmem lazım. Melo bir süre takımdan kesilmeli. Bu gün tek bir olumlu hareketini görmedim. Ne doğru dürüst pas veriyor ne adam kovalıyor. Sinir sorununu çözerken hırsını da kaybetmiş. Zaten ihtiyaç da yok. Herkes bize karşı 90 dakika defans oynuyor. Yerine Yekta'yı koyalım en azından koşar basar bir şeyler yapar.

Bir not daha ekleyeyim, hakem resmen bu maçı berabere bitirmeye çalıştı. LigTV-TFF elele bu sezon erken kopmalara izin vermeyecekler gibi görünüyor.

Milli takım arası çok iyi oldu. Bir durup kendimize gelmemiz lazım.

Geri
Üst Alt