STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Yediğimiz gol diyorum. Bayrak direk gole mal oluyor. Bizimki öyle değil Hem takım çıkarken. Evet bizimki de ofsayt ancak ofsayt gole dolaylı etki ediyor. Arada büyük fark var. Es-es in golde direkt bariz ofsayt golü bay marjinal objektif ve anti-sual.

Üzgünüm ama bu maçta hakem diyemezsin.Ofsaytın neti net olmayanı yoktur.Attığımız golde pası veren adam öküz gibi ofsaytta ve pası veriyor.Ofsaytta olmasa belki rakip önceden fark edip o topa vuracaktı veya başka bir olacaktı.

Milli takım arası çok iyi oldu. Bir durup kendimize gelmemiz lazım.

he cok iyi oldu cok.

nasil kendine gelmeyi düsünüyon renktas? 8 futbolcun kampta. yabancilari saymadim bile.

bir an önce transfer dönemine girmemiz lazim. ne yapip edip kaliteli bi santrafor, veya gerekirse necatiyi geri alalim ne bilim la.

Yediğimiz gol diyorum. Bayrak direk gole mal oluyor. Bizimki öyle değil Hem takım çıkarken. Evet bizimki de ofsayt ancak ofsayt gole dolaylı etki ediyor. Arada büyük fark var. Es-es in golde direkt bariz ofsayt golü bay marjinal objektif ve anti-sual.

kardeş öncelikle objektif ve anti sual benzetmene bayılmakla beraber ofsayttan ofsayta fark olduğunuda senden öğrendim sağol varol...

Melo Hamit gibi topçuların kesik yemesi lazım.. hatta Umut'da

Haftaya

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera(Hakan)

Yekta-Selçuk-Emre

Burak-Elmander-Amrabat

Abartma lütfen.Attığımız gol de ofsayt.

Nasıl abartmayayım ? Ulan bariz ofsayt 2 kez ofsayt önleri açık karambol yok yan hakem yerinde. Ne yani bizde de ofsayt olduğu için "abartmayalım mı ?". Bu mudur kıstas ? Yarın öbür gün yine maçımızı yönetecekler bunlar. Bu ofsaytı görmüyorlarsa hemde iki kez bıraksınlar bu işi.

Kaybetmemiz gayet normal. Geçen sene oynadığımız sistemin kilit adamları Elmander, Melo(Her ne kadar Selçuk denilse de), Eboue ve Ujfaydı. Eboue'nin Afrika kupasına gittiği maçları hatırlayın, takım ne kadar zorlanmıştı. Şimdi o kilit adamlardan ikisi sakat. Ve sakatlardan biri telafi edilemeyecek bir adam, Elmander. Elmander olmadığında takım ileride top tutamıyor, bu iki kere iki dört kadar net. Bunun yanında Melo da bir türlü geçen seneki performansını yakalayamadı. Geriye kaldı mı sadece Eboue. Buna Fatih Terim'in yeni oyuncuları da takıma monte etme çabası eklenince, önümüze biraz dişli bir takım çıkınca debelenen bir takım çıkıyor. İnşallah kısa zamanda Elmander döner de dengeler biraz değişir.

Bunlar bir yana bir de 89. dakikada gol yeme durumu var ki. Bu takımın özgüvenini ciddi manada sarsacaktır. Benim şimdiye kadarki tecrübelerimden hareketle şunu söyleyebilirim: "Eğer bir takım son dakikada gol atıyorsa, iyi oynamadığı maçı kazanıyorsa zirveye oynar, tam tersi durumda kalıyorsa işler yolunda gitmiyordur"

Oha golden önce Burağa faul de varmış. Yuh lan :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Geçen sezon da kapanan takımlara sorun yaşıyorduk. Aynen devam ediyor. Ailecek hücuma çıktığımız için aman top kaptırmayalım diye garanti pas yapmaya çalışırken topu defans orta saha arasında gezdirip duruyoruz. Bu paslar kalitesiz, amaçsız, sonuçsuz. Çünkü top kaybetmeyelim diye ne ileri doğru ne de hızlı pas yapmıyoruz. 9 kişi rakip sahada olduğumuz için nadiren kanada indiğimizde dönen toptan kontratak yemeyelim diye ceza sahasında da çoğalamıyoruz. Zaten ortalar dağa bayıra gidiyor o da ayrı.

Ne zaman ilk golü biz atıyoruz rakip üstümüze gelmeye başlıyor o zaman doğru dürüst top yapmaya başlıyoruz. Ya bir şeyleri farklı yapacağız ya da biz ilk golü atana kadar bütün maçlar böyle geçecek, hazır olun.

GEnelde herkes kötüydü ama Melo'ya ayrı değinmem lazım. Melo bir süre takımdan kesilmeli. Bu gün tek bir olumlu hareketini görmedim. Ne doğru dürüst pas veriyor ne adam kovalıyor. Sinir sorununu çözerken hırsını da kaybetmiş. Zaten ihtiyaç da yok. Herkes bize karşı 90 dakika defans oynuyor. Yerine Yekta'yı koyalım en azından koşar basar bir şeyler yapar.

Bir not daha ekleyeyim, hakem resmen bu maçı berabere bitirmeye çalıştı. LigTV-TFF elele bu sezon erken kopmalara izin vermeyecekler gibi görünüyor.

İyi kapanan takıma karşı(işte Eskişehir kadar)2 şekilde gol olur.Ya duran top ya da en önemlisi kanatlar ile.O kanatlar nasıl kullanılır?Tabii ki de hızlı ve kaliteli paslar ile.Bizde ne kalite ne de hızlı pas var

aga, attigimiz gol ofsayt iste. umut'un asisti var orda.

Doğru diyorum dolaylı olarak ofsayt ancak biz ofsaytla gelişen bir gol attık. Tabiri bu olmalı. Rakibin pozisyonu baştan sonra gol olana kadar ofsayt.

yav birak aga allasen. ritme ne alakali simdi bu?

takimda bok gibi oyuncular var. resmen takimi sabote ediyolar, ve etmekle devam edecekler. hamit-burak-melo.

haftanin icine ettiler. yemisim clasicoyu. bakmam la bile.

Sabote etmek. Ağır itham katılmam katılamam. Hamit ve Melo fizik olarak yetersiz bunu ikiside biliyor ve bizde zaten biliyoruz. E bu tarafta ve futbolcu biliyorsa bizi geçen sene sevindiren hoca da biliyordur ona ragmen oynatıyorsa saygı.

Burak işine asla katılmıyorum burak gayet yararlı oyunlar cıkarıyor sezon basından berı asıl yanında oynayan topculara dıkkat cekmelı. Ve hangı forvet her buldugunu atıyor ve takımda kim olmalı bu adam yerine daha iyi olsun diye merak ediyorum.

ben seks yapmaya gidiyom.

icimde bi sinir var. inanilmaz. hadi eyvallah.

Ilker Meral in yönettigi maclari bi irdeleyin özellikle fener maclarini hep inceden inceden.

arkadasin demek istedigi bizim goldeki ofsayti hakem kacirabilir ama onlarinki cok acikti

Oha. Golde 2 kez ofsayt var+atak başlamadan önce Burağa faul yapılmış. Yok devenin nalı. Ulan İlker. Ulan İlker. :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nasıl abartmayayım ? Ulan bariz ofsayt 2 kez ofsayt önleri açık karambol yok yan hakem yerinde. Ne yani bizde de ofsayt olduğu için "abartmayalım mı ?". Bu mudur kıstas ? Yarın öbür gün yine maçımızı yönetecekler bunlar. Bu ofsaytı görmüyorlarsa hemde iki kez bıraksınlar bu işi.

Abartma dediğim şey,hakemler yüzünden puanları kaybettiğimizi kast ettim.Tabii ki o pozisyon büyük hata

kardeş öncelikle objektif ve anti sual benzetmene bayılmakla beraber ofsayttan ofsayta fark olduğunuda senden öğrendim sağol varol...

Hakemleri değerlendirme konusunda farklar var. Bazı ofsaytlar vardır "göremedi" dersin diyorum. Bari apaçık gol olana kadar 2 kez görülen ofsayt var. Ben hakemi değerlendiriyorum siz ise "bizim ki de ofsayt durum eşit" diyorsunuz. Anlamadığım da o. Bu arada çok güzel sıfat tamlarım.

Son yediğimiz golü şimdi tv'den tekrar izledim. Yazıklar olsun herkes öyle bakıyor. Dany yürüyerek topun olduğu yere gitmeye çalışıyor.

Yazık..

Bu maçın ardından kaybedilmiş ahım şahım birşey yok ama bu vaziyette maç kaybetmeyelim.Büyük takım vizyonuna yakışan şeyler değil.Tamam 1 maç girmez 2 maç girmez.Ancak 3'üncü veya 4'üncü maçlarda biraz vuruşlarımızı daha iyi geliştirmeliyiz.

Abartma dediğim şey,hakemler yüzünden puanları kaybettiğimizi kast ettim.Tabii ki o pozisyon büyük hata

Evet hakem yüzünden kaybedilen bir durum var. Braga maçında da 2 ofsayt verildi yok iken belki bulacaktık aradığımız golü. ManU maçında penaltımız verilmed Hatta 2 penaltı diyelim. Bazen bu tip durumlar takımı motive eder.

Geri
Üst Alt