STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

bu ilker meralin yönetigi lige niye bakiyoruz halen.

adam bir tane adam gibi mac yönetmiyor, halen düdük caliyor

arkadasin demek istedigi bizim goldeki ofsayti hakem kacirabilir ama onlarinki cok acikti

Allah razı olsun. Golü atan adam Burak ofsaytda alır ve vurur isyan edlir de Umut alıyor rakip uyuyor Burak vuruyor vs...Diğerinde bariz ofsayt var 2 kez hemde.

STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 6 Ekim

Siz faul alicam diye topu uzaklastirmayan, arkasina pas vermeyen, topu kaptiran Selcuk'a kizin.

Sezon basindan beri diyorum cok kotu diye ama dinletemiyorum.

Bircok pozisyonda da kendini yere birakiyor. Faul falan da yok.

Ya cok havalanmis, ya da Ist. Gecelerinde falan.

Hic saka yapmiyorum ben olsam yedek birakirim.

bu ilker meralin yönetigi lige niye bakiyoruz halen.

adam bir tane adam gibi mac yönetmiyor, halen düdük caliyor

ben hayatimda bu kadar bos duduk calan hakem görmedim arkadas, avantaj kuralini bilmeyen hakem cok gördüm, ama bu kadarini görmedim.

bos bos duduk caldi yahu, brak oynat anasini satayim

hakem ne yaptı ki puan kaybettik..

STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 0-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 6 Ekim

Ne oynadik da hakem falan diyoruz.

Iki gol de ofsaytti iste.

Attığımız ofsayt, yediğimiz ofsayt, melo, hamit, riera, dany, Terim, selçuk ofsayt

Ofsaytoğlu ofsayt

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Evet hakem yüzünden kaybedilen bir durum var. Braga maçında da 2 ofsayt verildi yok iken belki bulacaktık aradığımız golü. ManU maçında penaltımız verilmed Hatta 2 penaltı diyelim. Bazen bu tip durumlar takımı motive eder.

Braga maçında büyük bir hata yoktu.Manu maçında evet bizim penaltımız verilmedi ama onlarında verilmedi.Hakemi bırakın beyler.Bu işler hakemle yürümez.8taş ağlıyor da ne oluyor?Futbolda illa hakem hatası olacaktır.Bir gün sana oldu mu diğer gün rakibine.Hakeme kötü dersin ama hakemler bizi bitiriyor diyemezsin.Bu hakemlerden vazgeçin.

Son 2 maçtır berbat oynuyoruz ve mağlub oluyoruz. Ama Gel gör ki hiç biri bugünkü yenilen gol kadar canımı sıkmadı. Uzun zamandır böyle moralimi bozmuyordu bu takım. Bu yenilen golün asla bahanesi olmaz. Tek kelimeyle yazık. Durum 1-0 dayken neden bu kadar rahat davranır ve bol keseden harcar pozisyonları bir takım. Bu rahatlık ne goldeki ya :( Bütün hafta berbat oldu yine. Çok canım sıkıldı öyle böyle değil.

golde ofsaytı tartışıyorsunuz, tamam 2 metre ofsayttır ama bana kalırsa esas tartışılması ilk orta yapıldığında bizde sadece cris var onlardan 2 tane adam var. pozisyon devamında adamlar 3 kere şut çekiyor bizden gelen adam yok. esas tartışılması gereken bence bu. hakem kötüydü orası ayrı konu, orayı tartışmanın şuan kimseye faydası olmaz

Umarım milli aranın ardından kendinden emin bir takım görürüz sahada.Oyuncular aklını başına aldıklarında onlar bile anlayamayacak ligin üstesinden bu kadar kolay geldiklerini.Önemli olan şampiyonlar ligi ve bu takımın kader maçlarında alınlarının akıyla çıkmaları lazım.

takımın en iyileri emre çolak ve eboue di

öne gectikten sonra golu yiyecegimiz o kadar belliydiki erkan zengin takımı kontra ataga cok guzel tasıdık bizde seyrettik resmen

milli arasi cok iyi geldi yalniz, tam zamaninda

Hakem kesin ofsayt çalar diye kimse koşmamış diyerek açıklanabilir gol. Yoksa başka bir açıklaması olamaz. 6 saniye sürüyor pozisyon. Tribünden koşsan müdahele edersin topa. Dany 3 metreden bekliyor.

Hakemleri değerlendirme konusunda farklar var. Bazı ofsaytlar vardır "göremedi" dersin diyorum. Bari apaçık gol olana kadar 2 kez görülen ofsayt var. Ben hakemi değerlendiriyorum siz ise "bizim ki de ofsayt durum eşit" diyorsunuz. Anlamadığım da o. Bu arada çok güzel sıfat tamlarım.

bende hakemin berbat olduğnu fakat,mağlubiyeti hakeme bağlamanın hata olduğunu söylüyorum..çok iyi sıfat tamlamana da sevindim senin adına, ne mutlu...

İyi kapanan takıma karşı(işte Eskişehir kadar)2 şekilde gol olur.Ya duran top ya da en önemlisi kanatlar ile.O kanatlar nasıl kullanılır?Tabii ki de hızlı ve kaliteli paslar ile.Bizde ne kalite ne de hızlı pas var

Çünkü top kaybetmemeyi birinci öncelik kabul etmişiz. Her pası düşünerek verirsen ve her baskı yediğinde arkanda pas vereceğin birisi olursa 3 gün 3 gece top kaybetmeden paslaşırsın fakat bir tane de pozisyona girmezsin.

Geri
Üst Alt