STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

Cevap: STSL 12/13 H:7 | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 6 Ekim

ben inanıyorum yenicez bu sefer gençleri. motivasyon falan geri gelecek :)

Gençler maçı çok zor maç.

bundan sonra 5-6 maçlık bir seri yakalamamız lazım. kağıt üstünde kolay maçlar var (merisn, gençler vs) eğer puan kaybı olursa takım tepetaklak gidebilir.

Fatih terime kolay gelsin şimdiden..

Rezil futbol ama 1-0 öne geciyoruz ve son dakikada 10 kisi ile hucum edip kontradan gol yiyoruz. Komedi..

Fener yarin kazanirsa liderlik gidici gibi gözüküyor yakin zamanda.

es-es'in golünde ofsayt var gibi geldi bana musleradan seken ilk topa adamın vurduğu pozisyon

es-es'in golünde ofsayt var gibi geldi bana musleradan seken ilk topa adamın vurduğu pozisyon

Bizim gol de ofsayt zaten. Hakem de rezildi bugün, cok kötüydü cok.

xelcuk cikinca kaptalik bandini kim aldi renktaslar

dünyada kapanan savunmalara karşı çookk rahat pozisyona giren takım kalmadı.

oyun 0-0 giderken ve rakip "akıllı, topu bilen, pas yapan" oyunculardan kuruluyken forumda herkes çoook kötüyüz diye yazıyordu..

hayır efendim hiçç kötü değildik olması gereken oluyordu..

2 maçtır kaybeden, baskı altında,moralsiz, yorgun takımın maçı ilk yarıda 3-0 yapıp ikinci yarıda farkı 6 ya çıkarmasınımı bekliyorduk?

çok övdüğümüz hasret özlem ve başarıyla hatırladığımız lucescunun en büyük özelliği günün şartlarını çok iyi analiz edip fatih hocanın çoğu zaman yaptığı "hayal dünyasında" hiç takılmamasıydı..

bir de fatih hoca kendini çok tutuyor kendi gibi davranmıyor..

çok açık ofsayt pozisyon orda hala efendilik yapıyor ofsaytmı değilmi bilmiyoruz diyor..

herkese şirin yapıcı centilmenlik mesajları vermek adına yanlış yapıyor oyuncularına da taraftarına da..

o hakem o dakikada duble ofsaytı göremiyorsa maç sonu röpostajı hakemle başlayıp hakemle bitmeli arkadaş..

arenada düdükler sıradan anadolu takımı evsahibisi gibi aleyhimize lehimize çalınıyorken kadıköyde fenere verilen son 4-5 yıldır bir aleyhte düdük olmuyorsa bunun nedeni maç sonu kuzu kuzu açıklamalar olmasın sakın?

fatih hocam:

1- şu efendiliği centilmenliği bırak öncelikle..hakemler korkuyordu senden önceleri şimdi senin takımını geçen sene ezdiler ses çıkarmadın bu sene ezmeye devam ediyorlar sen hala şirincilik peşindesin..

2- takım öyle senin sanal dünyandaki gibi iyi değil.herşey pozisyon vermemek yada pozisyana girmek değil.savunmayla kedi fare oynar gibi oynayıp duruyorsun bi semih bi cris bi dani rahmetli özalı mezardan çıkardılar haftaya onuda oynatırsan şaşırmam.

3-selçuk inan neden çıktı? 1-0 ken çıksa anlarım yoruldu ve kötü günündeydi de..benim hatırladığım kadarıyla selçuğu hiç çıkarmazdın ?selçuk moralsiz disiplinsiz ve güçsüz neden?

karşılıksız sevdamız karşılıksız soruların cevaplarında saklı.GSARAYI senden çook daha fazla seviyorum fatih hocam.

BAM zamanlari hatirliyor:sad007: cok berbat oynuyoruz, golde zaten bal, ne oldu bu takima anlamadim. burak, chris galatasarayda oynayamaz:sad007:

hamitde kazma, hic katkisi yok

BAM zamanlari hatirliyor:sad007: cok berbat oynuyoruz, golde zaten bal, ne oldu bu takima anlamadim. burak, chris galatasarayda oynayamaz:sad007:

hamitde kazma, hic katkisi yok

Burak haric söylediklerine kısmen katılıyorum..

taksimtriocopy.jpg

Ligin açık ara en iyi takımıyız .Takımda ki en büyük sorun konsantre eksikliği ve lakayıt davranışlar.Selçuk kaptığı topu vurmayıp çalım deniyor eboue adamı kovalamıyor musleranın insanüstü kurtaşlarını cris dışında herkes izliyor posizyonda 1 değil 2 defa ofsayt.İlker meral denen adamın hakem olması gerçekten facia adam faulu bile sezemiyor kaç posizyonda karşılıklı faulleri es geçti.İyi oynuyoruz sansısız ve bu sansızlık sürekli devam etmeyecek cluj maçıyla çevireceğiz bu maküs talihimizi

Elmander ve Melo formda olmadıkça bu takım düzelmez.Elmander'in bir alternatifi yok.Selçuk kaleye 20 metre sokulamıyor.Tehlikeli bölgede topla buluşması lazım.Selçuk demek şuurlu pozisyon demek.Bu kadar tempolu oynadığımız maçlarda puan kaybediyorsak, ileride takım yorulunca ne yapıcaz.Takım toparlanıcak diye diye Eylül'ü bitirdik.

Geri
Üst Alt